Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל הקוראים

קראתי כאן המלצות רבות בקשר לרכב והמסקנה שלי אחלה רכב אם עשה את כל הטיפולים בזמן ומבקום הנכון.

במראה ראשוני הרכב נראה מצויין, מנוע 1800, שמור, טופל במורשה קיל' סביר וכו'.

אני מתכוון לעשות בדיקת קנייה וחשבתי גם אולי לעשת בדיקה למערכת ההידראולית במוסך המורשה בו טופל הרכב.

השאלה עם הבדיקה במוסך מורשה היא לא סתמית, וסתם אני אזרוק 250 ש"ח שכן בדיקת קנייה במכון בדיקה אני בטוח אעשה.

שאלתי את המכון בדיקה והוא אמר לי שהם לא בודקים ספציפית את המערכת ההידראולית אבל גם מחשב של המורשה לא יוכל לזהות שום בעייה ופשוט אם משהו דפוק בה אז שומעים ומרגישים.

לקפוץ למורשה ולבדוק היסטוריית טיפולים וק"מ אני אעשה אבל השאלה הגדולה היא אם לעשות גם בדיקה אצלהם של 250 ש"ח בנוסף למכון בדיקה או להסתפק רק בבדיקה במכון

תודה מראש על המענה

פורסם

למה לא לעשות בדיוק להפך:

קודם כל בדיקה במוסך ורק אם המוסך מאשר אז בדיקה במכון. בדרך הזאת אם הרכב במצב מכני ירוד או שיש תקלות רציניות אז אתה תחסוך את עלות הבדיקה במכון שהיא גבוהה יותר.

אסף

פורסם

אני אישית לא הייתי מתחיל לגעת פיזית בצנרת ההידראולית עם הידיים, אתה עלול לגרום למצב לא נעים לבעל הרכב אם בטעות צינור אחד שנגעת בו נפתח מהיובש, ואז אותו צינור עלול לעלות 1800 כולל מע"מ וכולל עבודה......:oops:

אז זה קרה בקסנטיה שלי, ואני זה שהיה צריך לשלם אחר כך על הצינור שמישהו אחר נגע בו בטעות.

פורסם

מצטרף להמלצה על מוסך מורשה או מתמחה במע' הידראוליות.

הכאבים בכיס בסיטרואנים מוזנחות הם לרוב מהמערכת ההידראולית. שאר המכלולים זהים לפז'ו , וגם עליהם אמור המוסך לעלות.

"המומחה" ומכוני הבדיקה לא יידעו לרוב להתעסק עם המכוניות הנ"ל.

פורסם

תודה לכולם על המענה המהיר

אז כנראה שאני אצטרך לעשות את שניהם מורשה 250ש"ח+מכון 440 ש"ח= 690 בהנחה שהמוסך לא יגלה משהו חריג.

שיהיה המשך יום טוב

• תוכן חדש...