Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קונה על הרכב ואני אמרתי לו שאני דורש 4 מעל המחירון רצינו לבדוק אם המחיר הוגן בעיניכם

הרכב הונדה סיויק שנת 99 1.6 אוטומט יד שנייה,טסט לשנה,170K ק"מ,יש תיקוני צבע אבל אין תאונות-כל החלקים ברכב מקוריים כולל טמבונים,הרכב לא מטופל בחברה אבל יש קבלות על פילטר שמן מקורי,שמן גיר ועוד מקוריים כל טיפול הרכב מקבל שמן 5-40 של וולווליין,4 צמיגים חדשים ותוספות כמו-מראות M3,מגנזיום,אטימה בדלתות הקדמיות,אנג'ל אייז,בקליות,ספויילר מקורי,סאנרוף מקורי,פנסי ערפל מקוריים ועוד...

המחיר שפוי או מוגזם?

פורסם

איזה מין שאלה זאת? כל אחד ודעתו הוא.

אתה רוצה את דעתי? לדעתי זאת סתם משפחתית 1600 אוטומטית שלא מצטיינת בכלום חוץ מזה שאיזה מפיק דחף אותה למהיר ועצבני ומאז חצי עולם סוגד לה. באותה מידה יכל להיות שם טויוטה קורולה.

בנוסף, האוטו לא טופל במוסכים (לא שזה טוב או רע, פשוט אתה לא יכול לדעת בודאות מה ההיסטוריה שלו ואם החלקים שבקבלות לא הותקנו בכלל באוטו של השכן).

אז הצלחתי לשכנע אותו? בטוח לא, כי זאת דעתי שלי, דעתי האישית.

מצד שני תיכף יבואו מלא ילדים מתלהבים ויגידו לו:" אחי, מה, יש איינג'לז אייז? מהר תחטוף, האוטו נראה פצצות, סוף הדרך".

מה שאני בא להגיד לך בעצם זה שעל טעם וריח...

מתאים לו? יש לו כסף? שיקנה!

לא מתאים? אין כסף? שלא יקנה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כבר אז הקבלות על החלפים הם עם מספר הקילומטרים של הרכב,תאריך ומספר הרכב,ועל הטיפולים שעשיתי לרכב שילמתי יותר מהמוסך המורשה בגלל שהקפדתי על חלפים הכי איכותיים שיש.

פורסם

מופרח לחלוטין, הרכב עם ק"מ מעל הממוצע, וגם כך המחירון של הדגם הזה גבוה, אישית גם עם היית מבקש מחירון, לא הייתי קונה.

פורסם

בגלל הקילומטראז' הגבוהה יחסית לדעתי אין מה לדרוש מעל מחירון. מצד שני נראה שיש תוספות שלא מופיעות במחירון, השאלה היא אם תמצא קונה שיהיה מוכן לשלם על זה

פורסם

התוספות זה סתם חרא אני לא מעוניין להרוס לך את הקניה אבל שמת תוספות בעיה שלך

אתה צריך מינימום לדרוש מחירון אם לא פחות בגלל הקילומטראז'

פורסם

אם יש לך קונה שמוכן לשלם את המחיר שאתה דורש אז מה בעצם השאלה? אתה יכול גם לדרוש 10K מעל. זכותך.

לי יש את הרושם שהתבלבלת בין הלוח מכירה לבין יעוץ ברכישה.

פורסם

אם תשאל אותי, אני לא הייתי משלם מחיר כזה גבוה.

כי אין הצדקה לכך. אין שיפור משמעותי שאני יכול לבוא להגיד וואללה תשמע באמת רכב מיוחד, אז שווה.

אבל כמובן שהכל זה עניין של היצע וביקוש.

הק"מ גבוה, יש כמה דפיקות בפח, רכב סטנדרטי למעט שיפוצים קוסמטיים (ספויילר, מגנזיום וכו').

אם הייתי ממליץ לו, הייתי אומר לו לא לקנות את האוטו מעל המחירון, כי הוא יכול למצוא רכבים במצב הרבה יותר טוב משלך במחירון. (אני בכלל נוהג להתרחק מרכבים משופצים קוסמטית- ספויילרים מוגזמים בקליות למיניהן וכל מיני שטויות-אלא אם כן זה הסטדנדרט שעימו מגיע האוטו מהיצרן)

אם הייתי ממליץ לך, הייתי חושב לפרק את הצעצועים מהאוטו ולמכור אותם בנפרד. (ככה זה יהיה הגיוני יותר לבקש מחיר מחירון בלי להפסיד)

בקשר לנושא הצמיגים החדשים- תבין שאוטו לא יכול לבוא בלי צמיגים, ולדעתי דרישת מוכר לגביית כסף עבור הצמיגים החדשים לא מוצדקת. לכן אתה לא יכול לצפות מהקונה שישלם לך את עלות הצמיגים, תוריד אותם שים צמיגים יד שנייה, ואת החדשים תשמור לאוטו אחר.

בקיצור, אם יש לך אדם שמוכן לשלם לך את המחיר שדרשת, תמכור לו, בעיה שלו.

אם אתה מחפש קונים, תחשוב קצת איך לצאת בהפסד מינימלי/רווח מקסימלי מבלי לדפוק אף אחד (לא את עצמך ולא אחרים).

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם

.... נו באמת .

יש מכוניות כמו זבל . אם אנשים מקבלים היום "מחיר מחירון" הם מרוצים ! ואתה מבקש מעל ?

אם יש מי שמוכן לתת לך , סבבה לך... אני לא הייתי מתקרב (אתה יכול לכתוב את כל סוגי השמנים האטימות הספויילרים ומה שאנשים כאן לא הבינו בכלל - זה ממש לא מזיז )

יובל.

פורסם

אהלן אבי זה אביעד (מאשקלון).

אם אתה לא לחוץ למכור - תחכה, יכול להיות שיבוא איזה ילד מתלהב וישים לך סכום נחמד מעל.

פורסם

רק אחרי שאנשים מוכרים את הרכב הראשון שהשקיעו בו בתוספות הם מבינים שתוספות שמים רק בשביל עצמך, אין כמעט פראייר אחד שמוכן לשלם לך עליהם וגם אם כן אז מחיר מגוחך.

כמובן שאם לרכב מסויים יש תוספות ולאחר אין אז הוא יימכר מהר יותר.

מה שאני מציע לך - זה לנסות לפרק את מה שאתה יכול - מראות (אם יש את המקוריות עדיין בבית), להחזיר את הפנסים המקוריים (במידה וההחלפה לא בוצעה עליהם אלא הובא פנס אחר קומפלט).

את מה שתפרק תנסה למכור בנפרד - תרוויח עליהן כנראה יותר.

מה שאתה לא יכול לפרק תשאיר באוטו - זה יכול לקרוץ לאנשים (בייחוד ברכב כמו שלך).

ספויילר סאנרוף וכו' (תוספות מקוריות) - לכל הנ"ל יש תוספות קבועות במחירון.

קח את הרכב תשקלל את המחיר כולל כל התוספות המקוריות (שיש להן תוספות במחירון) היד והקילמוטרז' וזה תיאורטית המחיר שאתה אמור לדרוש ולקבל על הרכב.

טיפולים ותחזוקה - כל מי שמוכר רכב מתנהג כאילו הוא עושה לנו טובה שהוא טיפל ברכב - לא תטפל הרכב לא ייסע - אף אחד לא מחליף שמן ופילטרים כי בא לו, אלא כי הוא חייב.

אנשים אוהבים לשמוע מוסך מורשה - אין מה לעשות, אני לא ייתווכח אם זה טוב או לא, אבל זאת עובדה.

"טיפלתי בחברה, טיפלתי במרכזי" מוכר ומוכר טוב.

פורסם

אני בתור אחד שיש לו את הרכב הנ"ל 98 יודע שמי שמחפש סיוויק 96-00 כמעט ולא ניתן למצוא רכב במצב נורמאלי ואני בכלל לא מדבר על מציאות כי 90% טחונות,לכן לדעתי מחירון +2 נשמע יותר הגיוני אם הרכב שמור גם חיצוני.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...