Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפורום שלום,

אני מחפש מכוניות (אוטומטית) שתאפשר 3 מושבי תינוק/ילד בספסל האחורי, או שני מושבי תינוק ומקום מרווח למבוגר.

עד כה זיהיתי את המכוניות הבאות - פג'ו 307SW, סיטרואן פיקאסו, מזדה פרימסי.

האם יש למישהו המלצות לגבי אלה שציינתי או הצעות נוספות? אודה לכם מאד.

מה לגבי מזדה 5? מה לגבי וולוו כלשהי (אולי קצת יותר ישנה)?

סדר גודל של השקעה רצוייה בגבולות 70-80 אלף ש"ח.

תודה רבה

איתי

פורסם

רנו סניק

רנו סניק

ועוד פעם רנו סניק...

מנסיון.

מזדה 5 יקרה.

וולוו אפשרי אך למבוגר יהי קצת צפוף עם הכסאות ושלושה כסאות לא בטוח שיכנסו.

פיקסו - אפשרי את תמצא כזאת (ואני בספק)

מאזדה פרמסי? - לא עונה לקריטריונים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה5 אין שנתונים ישנים, התחילו למכור אותה ממש לא מזמן. לכן לא בתקציב.

בדוק את המשפחתיות הרגילות היותר מרווחות - פוקוס או מגאן.

כמו כן אם דרוש מקום רב למטען בדוק את הטנדרונים, הם אופציה מעניינת ולא יקרה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פוקוס שהומלצה מעלה בעייתית לקשירת 3 מושבי ילדים בגלל שתופסן החגורה צמוד למושב האחורי -

ממש קשה להגיע עם החגורה ולחגור את כסא הילדים, שלא לדבר על השלישי!

לא חסרים מיניוואנים/וואנים משומשים במחירים הללו. כולל סניק.

פורסם
לפיאט מולטיפלה יש שלשה מושבים לרוחב ( לא ? ) אז יכול להיות שגם תתאים לך , אם אתה יכול לחיות עם העיצוב.
.....

אני מחפש מכוניות (אוטומטית)

פורסם

האתגר שהצבת כאן לא קשור ישירות במכוניות אלא יותר בסוג הכסאות שיש לך.

בסי5 למשל יש ספסל אחורי רחב, אבל אחרי שאני מכניס כסא תינוק מהיותר-רחבים, הוא תופס כמעט את כל המחצית שלו, ולא נותר מקום לכסא שלישי. לעומת זאת הבוסטר בצד השני בהחלט מותיר מקום, אז שניים כמוהו היו מותירים שפע של מקום למבוגר שבאמצע.

בקיצור, סתם לזרוק פה שמות של מכוניות זה לא ממש יועיל לך. אני רק ממליץ לשים לב האם ברכב המיועד הספסל האחורי משופע בצד, כי זה יכול למנוע מכסא תינוק להיות מותקן ממש בצד, ולגזול מקום רב. גם כדאי לבדוק איך זה לשבת באמצע, כי יש ספסלים אחוריים שהאמצע שלהם בלתי נסבל בגלל עיצובו ו/או חוסר מקום לרגליים.

פורסם

תודה לכולם על עיצותיכם הטובות !

מי שהמליץ נגד הפרימסי - מה רע בה?

מי שהמליץ לגבי הטנדרונים - האם יש כזה בעל גיר אוטומטי?

תודה

איתי

פורסם

אני כמוך התעניינתי ברכב עם מושב אחורי רחב יחסית , לא בגלל 3 מושבי תינוקות אלא בגלל 3 בנים שאחד עדיין יושב בכיסא יעודי ושני האחרים אוהבים קיק-בוקסינג בעת הנסיעה - בחרתי בסניק , יש שפע של מקום מאחור , כסא הבטיחות ממוקם במרכז ולשני הגדולים יש מושבים נפרדים בצדדים , אני מעריך שגם בהם ניתן למקם מושב לתינוק/ילד .

אני הלכתי על שנת 2003 , בשנתון זה המחירון עומד על כ 75K לרכב אוטומט 1600 סמ"ק . רכב 2000 סמ"ק יהיה מעבר ל 80K . יש לקחת בחשבון שמדובר ברכב כבד יחסית אך 1600 סוחב יפה .

לרכב יתרונות רבים מבחינת היותו רכב משפחתי , עם שטחי איחסון רבים - הכל מפורט בביקורת הרכב ynet .

אצלי הרכב רק יומייים ולכן עדיין אני לא יכול לפרט לגבי היכולות שלו אך ללא ספק הוא נוח ומרווח

את יכולה לקרוא גם בשרשור שאני פתחתי שפורסם לפני כ 3 שבועות 17/9 כניסה אחרונה - יש פרוט נרחב על הסניק מחבר בפורום בשם Arik

בהצלחה

• תוכן חדש...