Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים לגבי הסבב השישי והשביעי באליפות הסופרמוטו הישראלית 2006

ביום שבת הקרוב, ה-30.9.06, ייערכו מרוצי הסבב השישי והשביעי בליגת הסופרמוטו לעונת 2006. (לא יודעים מה זה "סופרמוטו"? קראו כאן, מויקיפדיה). מדובר על אירועים מהנים ביותר לצפייה, בעלי מתח ועיין רב למשתתפים ולצופים. לכל הגולשים: אנא ראו הודעה זו כהזמנה אישית.

האירוע ייערך במתחם ההום סנטר לשעבר, צומת ירקונים (מאחורי מתחם הקניות) בפתח תקווה.

להלן לוח הזמנים ליום האירוע:

09:00 גמר הרשמה

09:05 תדרוך בטיחות

09:50 חימום עממית

10:10 חימום S1 ו-S2

10:30 סוף חימום

10:45 גמר עממית סבב 6

11:15 גמר S1 סבב 6

11:45 גמר S2 סבב 6

12:15 גמר עממית סבב 7

12:45 גמר S1 סבב 7

13:15 גמר S2 סבב 7

13:50 פודיומים

מומלץ לצופים להצטייד בכיסאות נוח ושמשיות ולהתמקם על סוללת העפר שלאורך הישורת או על זו המשקיפה על קטע השטח במסלול. סככה מוצלת תאפשר צפייה (בעמידה) על איזור הזינוק (גריד).

עלות כניסה לצופים: 30 שקלים.

500-3.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
כרובי ידידי,

30 שקל זה לא קצת הרבה לחבר'ה שמגיעים בתור צופים?

לפני שאענה, אבהיר: הכסף נגבה ונשאר אצל בעל המסלול, לא אצל המתחרים/מארגנים

סכום הכסף נקבע גם הוא ע"י בעל המקום.

ולעניין - לדעתי המחיר סביר לחלוטין. עבור איזה עוד אירוע בארץ, שמספק לך פאן ועניין למשך4 שעות, תוכל לשלם רק 30 שקלים?

ואם אנחנו רוצים להכנס לכיס של בעל המסלול, ולשאול על איזה שירות הוא גובה בדיוק כסף, אזכיר שמדובר על שטח בתחום השיפוט של עיריית פ"ת, שמלבד העלויות השוטפות שלו (למשל - ארנונה, מים, חשמל), הושקע לא מעט כסף בהסבת המקום למסלול סופרמוטו, ותחזוקו השוטף של המסלול כמו ניקוי האספלט, טיפול ברוכבים שמגיעים במהלך השבוע לאימונים וכו'

(בעיקר מקשה על העלויות קטע העפר המצריך השקייה פעמיים בשבוע).

גם למרוץ עצמו יש את העלויות שלו - עמדת DJ, אמבולנס וכו'...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא היה לי ספק,

אבל אם ליהיות ראלים,

עלות התחזוקה השטופת של המסלול אמורה ליפול על הבעלים ועל הרוכבים

או לפחות להטריד פחות את הצופים.

לגבי עצם עיניין התשלום בכניסה בתור צופים,

אני לא טוען שזה לא לעיניין.

פשוט חושב ש-30 שקל זה הרבה לבקש מהצופים כשהם לא מקבלים אפילו מקום מוצל או מקומות ישיבה.

תסכים איתי שכבר היו ארועים מוטורים בארץ בהיקף ועליות גבוהות מאלה שהכניסה בתור צופים הייתה חינמית לחלוטין.

אך כמו שאמרתי, אני לא בא בטענות (בטח שלא אליך)

סתם תהיתי אם אתה יודע משהו שאני לא :)

בכל מקרה סביר שלמרות הכל נפגש בשפיצרינג,

או ב(UR_NAME_GOES_HERE)רינג החדש :)

נב,

איך זה שלא ראיתי פוסט בנושא בפולגז?

hope for the best, expect the worse.

פורסם

עלות התחזוקה השטופת של המסלול אמורה ליפול על הבעלים ועל הרוכבים

או לפחות להטריד פחות את הצופים.

לא מבין את ההיגיון מאחורי משפט זה. לפי דברייך, גם בעל חנות בגדים צריך לספוג את העלויות השוטפות

(מיסים, ארנונה, חשמל,מים, עובדים) והלקוח אמור לספוג רק את עלות הבגד שהוא רוכש.

אגב, לגבי הרינג באופן ספציפי - יש 4 נקודות מוצלות לאורך המסלול

(ליד השיקיין, ליד הפיטס ומאחור, ושתי נקודות נוספות ליד קטע השטח)

כמו כן, כל המסלול נגיש לצופים - רק יש ללכת קצת, כדי לראות את כל האלמנטים שבו - לשם כך ניתן להעזר בסוללת העפר שהוקמה לאורך הישורת המרכזית.

תסכים איתי שכבר היו ארועים מוטורים בארץ בהיקף ועליות גבוהות מאלה שהכניסה בתור צופים הייתה חינמית לחלוטין.

מלבד אירועי השליטה באשדוד, לא זכור אף אירוע ספורט מוטורי שנערך על מסלול (שמתפקד ככזה במשך כל השנה, ולא הוסב במיוחד לכבוד האירוע ובאופן חד פעמי), ובו הכניסה הייתה בחינם עבור הצופים, או זולה יותר מ-30 שקלים.

באופן ספציפי לגבי אשדוד - התוואי שם כבר מוכן (ללא שום תחזוקה שוטפת של המסלול), וגם כשאנחנו ערכנו שם אירועים, לא גבינו כסף מהקהל (לא מעט בשל העובדה שהמקום לא מוקף כולו בגדר ולכן לא ניתן לשלוט על כמות הקהל הנכנסת פנימה. )

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

ברמת העיקרון ישנם מספר רב של ארועים המתרחשים בחינם.

כל הגימקנות שהיו באשדוד, ארוע הספורט המוטורי באשדוד וחבאלטרנטיבי, אליפות הארץ בדריפטים שהיתה באלטרנטיבי ועוד גימקנות פרטיות.

מה שכן אני בהחלט מבין את לקיחת הכסף מהקהל ו30 ש"ח זה לא הרבה. מה שכן זה מרחיק קהל חדש וצעיר שפחות מכיר את הענף - קהל שיכול לההפך לרוכבים פוטנציאלים בעתיד...

פורסם

אני חושב שאתם צריכים להיכנס לפרופורציות .

בשביל משחק כדורגל בארץ , בלי להזכיר את כל מה שקורה מסביב משלמים 60-80 ש"ח ומקבלים קליפות של גרעינים על הראש .

30 שקלים זה הרבה ? נו , באמת . התרגלתם ליותר מדי טוב חברים .

אני חושב שזה בסדר גמור ולגיטימי לחלוטין .

אגב , לא היה קורה כלום באם היו לוקחים 40 ש"ח ומשאירים משהו לטובת הספורט הזה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי. כל אחד והשקפתו שלו.

אני באופן אישי מכיר את התחרויות האלו כבר המון זמן. אח שלי אפילו מרשל די קבוע בתחרויות והאמת, אני רואה את התחרויות כדבר נחמד אבל לא יותר מדי מתלהב מזה. אני לא נוהג להגיע לתחרויות באופן כללי. אז נכון העלות היא נמוכה יחסית למשחק כדורגל (שגם לשם אני לא הולך אף פעם) או לדברים אחרים אבל השאלה היא מ ה רמת העניין הבסיסית.

בארועים שהיו באשדוד ניסו לעודד קהל ככל האפשר. לא רק שהכניסה היתה חינם אלה גם אירגנו צל לקהל וניסו לארגן כמה שיותר דברים שיוסיפו לקהל עניין.

זה בשל העובדה שקהל גם רב מעודד ספונסרים, גם מביא לקוחות חדשים והכי חשוב מעורר עוד אנשים שהגיעו לצפות לעבור לשורת המתחרים.

פרופורציות? לכל אחד יש את הפרופורציות שלו. וזה לגיטימי.

אני מקווה שהמארגנים עושים את כל השיקולים האפשריים (אני מניח שהם עושים) מכל הכיוונים ולפי זה מחליטים על אם לגבות תשלום ואם כן אז כמה.

פורסם
ברמת העיקרון ישנם מספר רב של ארועים המתרחשים בחינם. ................, אליפות הארץ בדריפטים שהיתה באלטרנטיבי ועוד גימקנות פרטיות........... קהל שיכול לההפך לרוכבים פוטנציאלים בעתיד...

3_8_13.gif

לגבי האליפות הסופרמוטו הישראלית 2006 , 30 ש"ח כניסה זה סביר ביותר.

אם זה המחיר שאני כצופה צריך לשלם לבעל מסלול על מנת שהוא לא יעתיק את זה לנגב הדרומי או אי שם ליד מטולה ... אז אני שמח לשלם ושזה רק כעלות שוורמה עם קולה.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
לא מבין את ההיגיון מאחורי משפט זה. לפי דברייך, גם בעל חנות בגדים צריך לספוג את העלויות השוטפות

(מיסים, ארנונה, חשמל,מים, עובדים) והלקוח אמור לספוג רק את עלות הבגד שהוא רוכש.

ההקבלה הזאת לא משהו :smile:

זה כמו שאני אגיד לך שהלקוח לא צריך להשתתף בהוצאות כדי לבוא ולראות אם יש איזה בגד שמעניין אותו :smile:

אבל אתם מפספסים את הנקודה,

בעל המקום מבקש 30 שקל ולא דואג לצל ולמקומות ישיבה

שזה ההמינימום שהוא יכול לדאוג להם בלי עלויות מטורפות ובלאגן מיותר (ואתה יודע מה, גם הייתי מוותר בקלות על המקומות ישיבה, אבל הצל! זה פשוט מכה בשעות האלה של היום..)

ומניסיון קודם הצל שיש בדר"כ לא מספיק לכולם.

וסתם כבדרך אגב, הרבה זמן לא הייתי שם ולא ידעתי שיש גישה לכל המסלול.. הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה האמת לפני כל השיפוצים שעשו במסלול ולפי מה שקראתי, מישהו שם השקיע ובגדול.

בכל מקרה,

אני יותר קונה את הטיעון של MAD MAX

אם זה המחיר שאני כצופה צריך לשלם לבעל מסלול על מנת שהוא לא יעתיק את זה לנגב הדרומי או אי שם ליד מטולה ...

hope for the best, expect the worse.

פורסם

ערב טוב

האירוע היה מהנה (אולי כי זאת הפעם הראשונה שלי בסופרמוטו)

מזג האויר היה טוב, לא חם מידי.

היו מעט צופים, ואלה שהגיעו היו משפחותיהם של הרוכבים.

כניראה בגלל עלות הכניסה.

בMDC היו כמה דברים שכאן היו חסרים, כגון צל לאורך המסלול ודוכנים למכירת שתייה.

בסה"כ היה כיף. ועד לפעם הבאה הנה כמה תמונות...

DSCN0185.JPG

DSCN0200.JPG

DSCN0205.JPG

DSCN0207.JPG

DSCN0208.JPG

oops.JPG

SENA לשעבר

• תוכן חדש...