Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות בקניית גולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת עם שווה לקנות גולף GTi שמורה שנת 99 אבל ההתלבטות שלי היא לגבי האוטו היא

הקילומרטז הגבוה שיש לה : 170000

מה דעתכם? האם זה הרבה?

פורסם

גבוה לדעתי לא כדאי הבלאי שלה גבוה בקילוטרז כזה תצטרך להשקיע הרבה כסף בישור קו ולבדוק בכלל מה מצבו של המגדש...

פורסם
רציתי לדעת עם שווה לקנות גולף GTi שמורה שנת 99 אבל ההתלבטות שלי היא לגבי האוטו היא

הקילומרטז הגבוה שיש לה : 170000

מה דעתכם? האם זה הרבה?

אין לי ניסיון עם הרכב אבל לפי מיטב ידיעתי אורך חייו של טורבו הוא בערך 150 אלף +- כך שאם הוא עדיין לא הוחלף אז אתה עלול להיתקע תוך זמן קצר להחלת טורבו שזה עסק דיי יקר , קח את זה בחשבון

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הכל עניין של עלויות. אני לא יודע מה המחירון או מה המחיר שמבקשים עליה, אבל אם תיקח בחשבון

את החלפת מדגש הטורבו (המובשש לבוא כנראה) והמחיר עדיין יראה לך "שווה" תיקח (בהנחה

שכל שאר הדברים יצאו תקינים בבדיקה).

חוץ מזה, למה לך להסתבך עם רכב שעבר כל כך הרבה קילומטרים, במיוחד כשמדובר ברכב

שהוא לא ממש נדיר או מיוחד. לפי דעתי כדאי לך לבצע חיפוש נוסף לאקזמפלרים שעברו חיים יותר

קלים וזהו.

1.8T 8)

פורסם
הכל עניין של עלויות. אני לא יודע מה המחירון או מה המחיר שמבקשים עליה, אבל אם תיקח בחשבון

את החלפת מדגש הטורבו (המובשש לבוא כנראה) והמחיר עדיין יראה לך "שווה" תיקח (בהנחה

שכל שאר הדברים יצאו תקינים בבדיקה).

חוץ מזה, למה לך להסתבך עם רכב שעבר כל כך הרבה קילומטרים, במיוחד כשמדובר ברכב

שהוא לא ממש נדיר או מיוחד. לפי דעתי כדאי לך לבצע חיפוש נוסף לאקזמפלרים שעברו חיים יותר

קלים וזהו.

גולף GTI במצב טוב נדירה יחסית ומבוקשת!
פורסם

חבר'ה - תרגיעו... מנסיון, המנוע אמין מאוד, כמו גם הגיר וכו'. 170,000 ק"מ זה לא מעט, אבל כמו תמיד זה לא אומר כלום - רכב שנסע בתוך העיר בלבד יהיה שחוק אחרי 60,000 ק"מ, ו"חיית אוטוסטרדות" כלל לא תרגיש גם 150,000 ק"מ ויותר - הכל תלוי במרכיבים כשעות מנוע, אופי הנהיגה, סוג הדרכים (משובשות, תקינות), סוג הדלק ואיכותו, מרווח הטיפולים ואיכות המוסך ועוד כהנה וכהנה מרכיבים.

לגבי הטורבו - אם הנהג הנוכחי הקפיד לחכות בטרם גדישה בתחילת הנסיעה והמתין 30 שניות לפחות בסיומה, כמו גם על טיפולים בזמן והחלפת שמנים איכותיים, הטורבו הזה עוד יקבור את המנוע... אם לא, גם 30,000 ק"מ הם אורך חיים מכובד בשבילו. בל נשכח גם שבלאי מהותי בטורבו משמעו תיקון של כ-4000 ש"ח לערך (ניתן גם להשיג מגדש משופץ במחצית המחיר), והבלוק עצמו לא נפגע מן הבלאי, כך שזה לא סוף העולם!

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...