Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

להלן סיפור על קרסו טרייד אין. אין בכוונתי להוציא את דיבתם אלא רק לספר מה עברתי ולתת לכם להחליט

מקרה 1. ראיתי באתר מגאן מעניינת, התקשרתי וביקשתי פרטים הובהר לי שהרכב ברשל"צ ולנציג החיפאי אין, ביקשתי שישיג לי את המידע, אמר שיחזור ולא חזר. הרכב במרכז ואני בצפון- כדי להביא אותו צפונה לסניף חיפה עליי לחתום על התחייבות שאם לא ימצא בבדיקה קלקול ראש מנוע או שילדה עליי לרכוש את האוטו ולביטחון עליי לשלם מראש 3000 שח. מדהים - נסו בעצמכם!!

התקשרתי שנית כעבור יומיים ונציגת המכירות נתנה עוד כמה פרטים והסכימה לשלוח לי את דוח הבדיקה של הרכב. היא ציינה כי הרכב נקי ועובר בשעות אלו תיקוני פח קלים "כי כל אוטו צריך אתה יודע שיפשופים וכאלו" ציינה כי אין תאונות וגם לא מכות פח וכל החלקים מקוריים.

כשקיבלתי את דוח הבדיקה התברר שהחלון אינו מקורי, הכנף הימנית הוחלפה וגם חלקים נוספים בימין. ירדתי מהסיפור.

2. ניסן אלמרה - שוב התקשרתי הפעם אין להם נתונים על האוטו והיא לא מוכנה לשתף אותי בתוצאות הבדיקה, היא גם לא מוכנה לומר לי האם הוחלפו חלקים מכניים משמעותיים ורק דיקלמה שהאוטו מטופל במוסך מורשה שלהם (לא היתה מוכנה לומר איזה) שהטיפול האחרון בוצע בתאריך כך וכך. היא אמרה שכטובה היא מוכנה לבדוק אפשרות של שליחת דוח הטיפול האחרון אבל ":shock: ממש לא נותנים פה ללקוח לראות היסטוריה של האוטו מבחינת תיקונים ???"

זהו יבואן ומוסך מרכזי ואם בארזים נפלה שלהבת??

אני את הרכב שלי אחפש רכב במקומות אחרים

The bit

practice what you preach for:beerchug:

פורסם

לקנות רכבים ממגרשים זאת בעיה. אם כבר רכב הגיע למגרש, אפילו של טרייד אין של יבואן כנראה עבר עליו משהו.

אני לא יודע איך זה עם רנו, אבל המקום היחיד ששווה לשקול לקנות רכב ממנו, זה הטרייד אין של סיאט מכיוון שהם נותנים מחירון על רכבי סיאט ישנים כאשר קונים רכב חדש מהשקית. במקרה כזה שווה לבעלי הרכבים לעשות את הטרייד אין כי המחיר שהם מקבלים הוא מחירון, לכן גם סביר להניח שלא עבר על הרכבים משהו חריג.

פורסם

יכולת לקרוא על מעלליהם כאן לפני שניסית בעצמך. לפני שבועיים בערך היה כאן עוד סיפור. אני נתקלתי בהם פעמיים דרך מכרים. קרובת משפחה מכרה להם פיאט בראבה במצב איום, שהם קלטו במחיר ממש נמוך לטובת ניסאן אלמרה שהיא קנתה. אחר כך חבר לקח מהם רכב לבדיקה, ובבדיקה ראו שיש שברי זכוכית בתוך האוטו, אחרי שהסוחר נשבע שלרכב לא היו תאונות. פתאום הוא הודיע שבעצם כן היתה אולי תאונה, והוא בכלל לא מוכר את האוטו אלא מחכה למי שייקח אותו בלי בדיקה.

פורסם
שלום רב

כשקיבלתי את דוח הבדיקה התברר שהחלון אינו מקורי, הכנף הימנית הוחלפה וגם חלקים נוספים בימין. ירדתי מהסיפור. - כנראה ירדת בצדק מהסיפור, בגלל כל היחס המעצבן, אבל החלפת חלקי פח, שהיום זה כמה ברגים, אינה סיבה לפסול רכב (אולי להוריד מעט במחיר).

זהו יבואן ומוסך מרכזי ואם בארזים נפלה שלהבת??

אני את הרכב שלי אחפש רכב במקומות אחרים

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...