Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולנו,

טוב, אז יש לי משהו כמו 20000 ש"ח בשביל אוטו שאני הולך לנסוע עליו משהו כמו חמישים קילומטר ביום, הנסיעה תהיה בהר, בגבעה, בפקקים ובאוטוסטרדה, בעיר וגם בכפר.

עכשיו ככה, אני רוצה להגדיר את הדברים החשובים לי לפי רשימה, מה שיותר מוקדם סימן שיותר חשוב.

אוטומט

חוסר תקלות

דלק וחלפים זול

מושב נהג מרווח

מזגן מעולה

לפחות בגודל של סופרמיני ועדיף משפחתית

שיוכל לשרת אותי במצב טוב לפחות במשך חמש שנים.

זהו, סיימתי, עכשיו רשות הכתיבה שלכם.

החותם בהמתנה דרוכה

מוטי

פורסם

סליחה על הציניות, אבל רכב ב20,000 ללא תקלות?! חמש שנים!!! בשאיפה זה טוב, אם חשובה לך האמינות עליך לצערי להשקיע קצת יותר מ20,000 ש"ח לרכב שיסע קרוב ל 20,000 ק"מ בשנה.

הדרישה הראשונה שלך זה רכב אוטומטי, (למה?) בשנתונים שאתה מחפש, אפשרויות שעולות על דעתי ברמת המחירים הזו (ואולי קצת יותר) לא לפי סדר כלשהו:

סיאט קורודבה/איביזה/פולו קלאסיק (כולם בעצם אותו אוטו) אמין, מזגן טוב, חלפים לא הכי זולים (כמו פיאט) ולא הכי יקרים (כמו טויוטה או הונדה) ניתן למצוא עם ABS וכולם עם כריות אוויר.

יונדאי אקסנט, לא נוחה ולא בטיחותית, אבל נחשבת לאמינה.

ניסן סאני, מזגן טוב, יותר נוחה מהאקסנט.

פיאט פונטו, לא שיא האמינות, מושב נהג מאוד מרווח, חלפים זולים, חסכונית בדלק, די בטיחותית.

פיז'ו 306, נוחה מאוד, אחיזת כביש גבוהה, היגוי טוב, רכב יותר מורכב לטיפול.

סוזוקי בלנו, אמינה, לא בטיחותית, די צמאה לדלק.

תערוך חיפוש בפורום וגם ב: http://www.motocar.co.il/motocar/classified/index.asp

הייתי ממליץ לך להמנע מדייהו, פורד אסקורט, לאדה.

רנו מגאן - וסיטרואן קסארה - מומלץ ידני, לא מתאים לדרישתך הראשונה.

פורסם

טוב, אז ככה:

אוטומטי אני חייב כי זה הרשיון שלי.

ניסן סאני בתקציב שלי אפשר להשיג רק משהו משנת 1994 שעשה כבר איזה 200000 ק"מ.

כמובן שלא דיברתי על 0 תקלות, התכוונתי רק לכך שאם אקפיד לעשות את כל הטיפולים בזמן, אני יצא מהבית בסבירות של למעלה מ-99 אחוז שהאוטו לא יתקע לי באמצע הדרך.

לאחר עיון בYAD2 לגבי מה שהצעת לא מצאתי רכבים כמו שכתבת עם ABS וכריות אוויר, אלא במחירים הרבה יותר גבוהים.

אודה לך אם תוכל להפנות אותי לרכב ספצפי שהנך רואה שאכן מוצע למכירה (נולד לאחר שנת 96, נסע מקסימום 150000 ק"מ).

נ.ב.

אם זה ממש שווה, אני יכול להתאמץ לשים עוד קצת, מה שחשוב לי שלא יהיה קטן מדי ושיהיה סביר בהוצאות - פחות חשוב לי מראה הרכב או יכולת תאוצה מדהימה.

תודותי

מוטי

סליחה על הציניות, אבל רכב ב20,000 ללא תקלות?! חמש שנים!!! בשאיפה זה טוב, אם חשובה לך האמינות עליך לצערי להשקיע קצת יותר מ20,000 ש"ח לרכב שיסע קרוב ל 20,000 ק"מ בשנה.

הדרישה הראשונה שלך זה רכב אוטומטי, (למה?) בשנתונים שאתה מחפש, אפשרויות שעולות על דעתי ברמת המחירים הזו (ואולי קצת יותר) לא לפי סדר כלשהו:

סיאט קורודבה/איביזה/פולו קלאסיק (כולם בעצם אותו אוטו) אמין, מזגן טוב, חלפים לא הכי זולים (כמו פיאט) ולא הכי יקרים (כמו טויוטה או הונדה) ניתן למצוא עם ABS וכולם עם כריות אוויר.

יונדאי אקסנט, לא נוחה ולא בטיחותית, אבל נחשבת לאמינה.

ניסן סאני, מזגן טוב, יותר נוחה מהאקסנט.

פיאט פונטו, לא שיא האמינות, מושב נהג מאוד מרווח, חלפים זולים, חסכונית בדלק, די בטיחותית.

פיז'ו 306, נוחה מאוד, אחיזת כביש גבוהה, היגוי טוב, רכב יותר מורכב לטיפול.

סוזוקי בלנו, אמינה, לא בטיחותית, די צמאה לדלק.

תערוך חיפוש בפורום וגם ב: http://www.motocar.co.il/motocar/classified/index.asp

הייתי ממליץ לך להמנע מדייהו, פורד אסקורט, לאדה.

רנו מגאן - וסיטרואן קסארה - מומלץ ידני, לא מתאים לדרישתך הראשונה.

• תוכן חדש...