Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על GMC SONOMA ?

ALONZO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב !

אנחנו בודקים רכישה של הסונומה "קבינה וחצי" (זה עם 2 המקומות הקטנים מאחורה) או של החד קבינה עם ספסל לשלושה אנשים מאזור השנים 99-2001

איך הרכב באופן כללי? נקודות חשובות עליו? בעיות נפוצות? איך הוא נסחר ביחס למחירון?

תודה רבה רבה מראש

פורסם

יעזור לנו לעזור לך אם תגדיר תקציב ובשביל מה אתה צריך את הרכב.

לא ציינתה גם אם אתה רוצה 4X4 או 2X4 , אבל אני יתן לך נקודה אחרת למחשבה ==> עוד מעט מתחיל החורף , שאומר שהכבישים יהיו רטובים ומחליקים , לסונומה יש מנוע בריא והנעה אחורית , וכמעט כל המשקל של הרכב מקדימה. מצד אחד זה ממש כיף ומצד שני יכול להיות גם מסוכן.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

קודם כל תודה על התגובה. הרכב הולך לשמש כרכב שני (יש כבר אחד בשביל המשפחה) בשביל נסיעות יומיות מהפריפריה אל העיר אבל המטרה העיקרית שבשבילה אנחנו קונים אותו זה בשביל לשנע אופנוע שטח במקום להסתרבל עם עגלה ובכלל אנחנו אוהבים אמריקאיות, הנעה אחורית מנועים גדולים וכו' ואולי זה ההזדמנות למצוא אחד במצב טוב עם כל הפינוקים, מושבי עור.. מקווה שאתם מבינים אותי. עד כמה צריכת הדלק של הסונומה גרועה? אין שום יומרות שטח אז ה2*4 אמור לספק אותנו. בחורף נסתדר, נוהג זהיר.אשמח לתשובות על השאלות הראשונות !

פורסם

1. איך הרכב באופן כללי?2. נקודות חשובות עליו?

3. בעיות נפוצות?

4. איך הוא נסחר ביחס למחירון?1. מעולה. אין לאן להתקדם. יותר נוח מפרייבט, כוח זמין בלי הפסקה, אמינות, איכות חיים.

2. הרבה כוח, צריכת דלק: 1:9 בנסיעה רגועה, 1:8 בנסיעה רגילה, 1:7 בנסיעה לוחצת, 1:6 אם אתה אדיוט...

3. אצלי 340K ק"מ, יד ראשונה, טיפולים כמו שעון ותו לא.

4. מציעים לי מעל המחירון, עוצרים אותי ברמזור, משאירים פתקים בשמשה, מתקשרים לפלאפון [לא יודע איך], לא מוכר.

אם תמצא אחת יפה, הרווחת. לעניות דעתי- השנים הנפוצות הן 95-96, 98.

אין הבדלים בין השנים, לא משהו מהותי, כך שאל תהיה דקדקן.

אם יש לך עוד שאלות- אפשר גם בפרטי.

יואל.

אגב, אין מושבי עור. אבל עם כזאת קטיפה, אתה לא רוצה עור.

dirty old man

need love too

פורסם

לנו במשפחה פעם היית סונומה מהדגמים הישנים יותר, הרכב הפגין אמינות גבוה מאוד, המון כוח היה לרכב מנוע 4.3 בנזין חזק מאוד, דלק זה תלוי איך תיסע, אם תהיה רגוע אז הצריכה תהיה 1:8 אם תלחץ אז משהו באיזור ה1:6.

רכב מאוד נוח, שלנו הייתה עם כיסאות עור וכל מיני פינוקים, מאוד נהננו מהרכב אין מה להגיד, קצת קשה למצוא אחת שמורה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...