Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על volvo 142-S

maatrixx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רחוק מהבת שלי ראיתי באמצע הרחוב חונה אוטו מנקר עיניים, התקרבתי ולהפתעתי זאת הייתה וולבו שחורה שנת 71 2 דלתות :shock: עם ג'אנטים שחורים ופס ניקל מסביב לחישוק + כל הכיסאות מעור + פנסי ערפל ענקיים על הגריל הקדמי, בקיצר האוטו נראה כמו AMERICAN MUSCLE במיוחד עם הסמל על כנף שרשום 142 ובאדום רשומה האות S.

מישהו יכול לתת לי יותר פרטים על הרכב? מתי יוצר, מנוע, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי הרבה על הדגם הנ"ל.

וגם הרכב למכירה, אז עם מישהו יהיה מעוניין במספר טלפון שיפנה אליי לפרטי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הוולבו 142S יוצרה בין 67' ל 74' וניבדלה מהוולבו 142 הרגילה במנוע שונה,B20B בעל יחס דחיסה גבוה יותר וזוג מאיידי SU שסייעו לו להפיק 100 כ"ס במקום 82 כ"ס במנוע ה B20A.

אגב,הוולבו 142 הזו אוטומטית.

מבחינה כמותית,יוצרו מספר כמעט שווה של 144 ו 142,מה שאומר שאין לה ערך אספני גבוה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם כבר הנושא הועלה...

142 יוצרו 458306 יחידות

144 יוצרו 519768 יחידות

145 יוצרו 268327 יחידות

164 יוצרו 153189 יחידות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה רבה על המידע, דרך אגב נראה לי הבנ-אדם אספן רכב, יש לו 3 וולבו שחונות וכולן למכירה

אחד מהן סטיישן שנת 74 יד ראשונה :shock: , ככה רשום במודעה על הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...