Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קראתי כתבה על מוזיאון הרכב של אורי סהר בקיבוץ אייל, שהתפרסמה באתר classicar.co.il וגם במגזין "אוטו" גליון מספר 197.

לצערי, לא הצלחתי למצוא שום פרטים נוספים על המקום: טלפון, היכן בדיוק הוא נמצא וכו'.

אם מישהו מכיר את המקום ויכול לעזור, אשמח לקבל מידע בנושא.

תודה, יעל.

פורסם

טלפון:7493628 , 7493015 - 09

איך מגיעים: נוסעים בכביש 6 עד ליציאה הצפונית ביותר כרגע, שנמצאת בצומת איל , פונים ימינה ואז נוסעים עם הכביש עד לקיבוץ איל. אחרי הש"ג יש שילוט.

אפשר גם להגיע מהכביש שמגיע מכפר סבא (אינני זיכר את מספרו)

מומלץ!

נמרוד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טלפון:7493628 , 7493015 - 09

איך מגיעים: נוסעים בכביש 6 עד ליציאה הצפונית ביותר כרגע, שנמצאת בצומת איל , פונים ימינה ואז נוסעים עם הכביש עד לקיבוץ איל. אחרי הש"ג יש שילוט.

אפשר גם להגיע מהכביש שמגיע מכפר סבא (אינני זיכר את מספרו)

מומלץ!

נמרוד

מה אפשר לראות במוזיאון הזה?

פורסם

יש שם מכוניות אנגליות משנות השלושים והלאה, ואתה יכול לראות את התקדמות תעשיית הרכב האנגלית (ולאוו דווקא האנגלית...).

את המכוניות הוא שיפץ לבדו במוזיאון שלו - והוא עשה יופי של עבודה!!!

מעבר לכך, הוא אדם מדהים שבהחלט שווה להכירו!

מאוד מומלץ - גם אם זה אומר לנסוע במיוחד לאייל!

פשוט תענוג :!::!::!:

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

:mad:

מאחר והשרשור הנ"ל מאד סיקרן אותי החלטתי לבקר במוזיאון של אורי סהר.

הרמתי טלפון ל2 המספרים הרשומים מעלה אך אין קול ואין עונה בסוף אתה מגיע למשיבון בלי כל הודעה ספציפית.

טוב החלטתי לבלות את בוקר יום שישי בנסיעה למקום מאחר ואולי האנשים במקום עסוקים ולא יכולים לענות לטלפון.

אחרי נסיעה של כ 30 -40 דקות הגעתי לקיבוץ איל, הש"ג בכלל לא ידע על איזה מוזיאון אני מדבר ורק אחרי שהסברתי לו שמדובר ברכבים "עתיקים" הוא נזכר כי יש איזה בחור מזוקן ושמנמן שעובר שם מדי פעם עם רכב זה או אחר לצורך בדיקה או סתם סיבוב עם מכוניות כאלו, טוב נכנסתי לקיבוץ הרבה שילוט לא ממש היה שם ובעזרת בחור שפגשתי בדרך כוונתי אל מתחם ה"מוזיאון" אשר נמצא בסוף כביש עפר בין 2 לולים :shock: עד כאן הכל טוב.

החנתי את הרכב וניגשתי לדלת הכניסה, היא כמובן היתה סגורה ועליה פתק דהוי בכתב יד שבקושי אפשר לקרוא את הכתוב מרוב שדהה בשמש.. "לרגל חופשה אנו סגורים עד ל 19/08 " :shock:

טיול נחמד ליום שישי :nono: רק חבל שלא טרחו להשאיר הודעה ע"ג המשיבון בטלפון של המקום לפחות היה חוסך לי חצי יום של נסיעה מיותרת...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...