Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אופל מנטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן פירסמו כאן תמונות מהמיגרש של בירגר בנס ציונה ושם עומדת אופל מנטה

שניראת שלמה

fdgffhcfhcgfhghgfgngngfng.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני מחפש אוטו ישן בשם אופל מנתה.

למשהו יש מושג איך אפשר להשיג כזה דבר?

אפשר להשיג דבר כזה אבל זה לא יהיה קל ...

האם אתה מעוניין במנטה A או מנטה B ???

אם מנטה A אז תשכח מזה, מאוד קשה למצוא כאלה. יש אחת מעוקלת אצל ירין (1600 אוטומט) במצב סביר בלי שמשה קדמית ועכשיו היא תרמה לי את הדלת נהג. ויש עוד אחת בבני ברק בצבע לבן, מצב מצויין (צריכה רק צבע), גם 1600 אוטומט אצל בחור שלא מעוניין למכור כרגע אבל יכול להיות שהוא יסכים למכור אם תתן לו הצעה שהוא לא יוכל לסרב ...

אם אתה מעוניין במנטה B אז יש דיי הרבה כאלה על הכביש. יש אחת ברחובות למכירה (חבר שלי ספר לי) ויש פה מישהי בשם מייזי שמוכרת מנטה B לחלקים (יכול להיות שאפשר להחזיר אותה לכביש, הרכב עבר תאונת פרונט רצינית לפי מה שהבנתי) ...

צרפתי תמונות של מנטה A (שלי) ...

10.jpg

9.jpg

8.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הוא לא מעוניין למכור או שהוא דורש סכום אסטרונומי?

היא באמת נראית טוב מלבד הצבע!!

איך מתקדם השיפוץ שלך?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
למה שמישהו ירצה להחזיק אוטו כזה? ?

:roll:

כי עושה לו טוב על הנשמה שלו.

ואם שאלת שאלה כזאת אז נראה לי שאין לך כזאת.

פורסם
למה שמישהו ירצה להחזיק אוטו כזה? ?

:roll:

כי עושה לו טוב על הנשמה שלו.

ואם שאלת שאלה כזאת אז נראה לי שאין לך כזאת.

מצטער על איך שזה נשמע

שאלתי ברוח טובה

בעצם

מה מיוחד באוטו .. ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

מצטער על התגובה. פשוט נפגעתי קצת בשם כל אלו שלא מחזיקים מזדה לנטיס, עושים טסט פעמיים בשנה, צריכים להלחם על להשיג חלקים ולפעמים להשבית את הרכב עד שמצליחים לטפל בו, נוסעים בלי מזגן בקיץ ברכב רועש ומיושן - וצריכים כל הזמן לספק תירוצים לאהבה שלהם.

מה מיוחד ברכב הזה? יש לו עיצוב ספורטיבי והוא נדיר על הכביש. זה כבר מספיק כדי להכנס להגדרה של מיוחד, לא?

חוץ מזה - כמו כל רכב ישן - יש לו נשמה. לא מתניעים ונוסעים. צריך להקשיב לו, צריך לאהוב אותו, צריך לכאוב כשכואב לו ולחייך באושר כל פעם שלוקחים אותו לסיבוב אחרי עוד צעד בשיפוץ ורואים איך המצב שלו השתפר.

אוטו כזה מוציא ממך את הטוב שבך. וזה מיוחד.

פורסם
מצטער על התגובה. פשוט נפגעתי קצת בשם כל אלו שלא מחזיקים מזדה לנטיס, עושים טסט פעמיים בשנה, צריכים להלחם על להשיג חלקים ולפעמים להשבית את הרכב עד שמצליחים לטפל בו, נוסעים בלי מזגן בקיץ ברכב רועש ומיושן - וצריכים כל הזמן לספק תירוצים לאהבה שלהם.

מה מיוחד ברכב הזה? יש לו עיצוב ספורטיבי והוא נדיר על הכביש. זה כבר מספיק כדי להכנס להגדרה של מיוחד, לא?

חוץ מזה - כמו כל רכב ישן - יש לו נשמה. לא מתניעים ונוסעים. צריך להקשיב לו, צריך לאהוב אותו, צריך לכאוב כשכואב לו ולחייך באושר כל פעם שלוקחים אותו לסיבוב אחרי עוד צעד בשיפוץ ורואים איך המצב שלו השתפר.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

חסכת לי עכשיו הרצאה של איזה חצי שעה והרבה עצבים ...

טריומף, לא, הבחור לא יצר איתי קשר, באותו לילה שאתה שמת עליו פתק אני חזרתי בסביבות 3 לפנות בוקר, והפתק לא היה על הרכב ...

חזרתי לאחר כמה ימים (זה בדיוק היה סופשבוע אם אתה זוכר ואי אפשר להיכנס לבני ברק ביום שבת) ורציתי לשים שוב פתק אבל הפעם עמדתי ליד הרכב וצלצלתי לדרור (חבר שלי שמעוניין ברכב), הבעלים כנראה שמע אותי וקרא לי מהחלון, דברתי איתו קצת מהחלון והוא ספר לי שהוא אוהב מאוד את הרכב ושהוא כרגע לא מעוניין למכור, הוא שומר את המספר שלי במגירה שלו ואם יום אחד הוא ירצה למכור אז הוא יצלצל אליי ...

הרכב נמצא במצב מצויין לפי מה שאפשר לראות מבחוץ, הבעלים נשמע מבין עניין ויודע בדיוק מה שווי הרכב (ולכן אני מניח שכשהוא ימכור הוא ידרוש סכום רציני) ...

השיפוץ שלי לא כ"כ מתקדם, הרכב מסרב בתוקף להתניע. כרגע אני באמצע פירוק של הדשבורד (אל תשאל איזה סרט זה) והחלפת דלת נהג. אח"כ הרכב יעשה ביקור במוסך שבו אני מקווה שיצליחו להתניע אותו (כנראה הסטרטר עייף כבר) וגם יעבור כמה שדרוגים לקראת הטסט (בלמים, מערכת חשמל, מגבים וכו'). אני מקווה בעזרת השם להחזיר אותה לכביש עד סוף אוגוסט ...

פורסם

ואני נפגעתי בשם נהגי בלאנטיסים!!

מה אתה חושב לי לא רע כל פעם שאני נכנס לאוטו?

אתה חושב שלי לא בא להשבית את האוטו?

אתה חושב שאחרי כל סיבוב איתה אני לא בוכה?

אני מחייך כשאני רואה אותה בחניה, עומדת!

ראלימן,

:wink:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

טריומף, לא, הבחור לא יצר איתי קשר, באותו לילה שאתה שמת עליו פתק אני חזרתי בסביבות 3 לפנות בוקר, והפתק לא היה על הרכב ...

חזרתי לאחר כמה ימים (זה בדיוק היה סופשבוע אם אתה זוכר ואי אפשר להיכנס לבני ברק ביום שבת) ורציתי לשים שוב פתק אבל הפעם עמדתי ליד הרכב וצלצלתי לדרור (חבר שלי שמעוניין ברכב), הבעלים כנראה שמע אותי וקרא לי מהחלון, דברתי איתו קצת מהחלון והוא ספר לי שהוא אוהב מאוד את הרכב ושהוא כרגע לא מעוניין למכור, הוא שומר את המספר שלי במגירה שלו ואם יום אחד הוא ירצה למכור אז הוא יצלצל אליי ...

הרכב נמצא במצב מצויין לפי מה שאפשר לראות מבחוץ, הבעלים נשמע מבין עניין ויודע בדיוק מה שווי הרכב (ולכן אני מניח שכשהוא ימכור הוא ידרוש סכום רציני) ...

השיפוץ שלי לא כ"כ מתקדם, הרכב מסרב בתוקף להתניע. כרגע אני באמצע פירוק של הדשבורד (אל תשאל איזה סרט זה) והחלפת דלת נהג. אח"כ הרכב יעשה ביקור במוסך שבו אני מקווה שיצליחו להתניע אותו (כנראה הסטרטר עייף כבר) וגם יעבור כמה שדרוגים לקראת הטסט (בלמים, מערכת חשמל, מגבים וכו'). אני מקווה בעזרת השם להחזיר אותה לכביש עד סוף אוגוסט ...

redroze

יש רק 2 אפשרויות למי שמחזיק כזה רכב, או שהוא יודע מה יש לו ביד או שהוא סתם מחזיק אותה כבר הרבה שנים ולא מצא צורך להחליף.

לגבי הדשבורד אני בהחלט יודע איזה סרט זה ותגיד תודה שאצלך זה אופל, לגרמנים יש סדר עבודה לפחות.

אני בזמנו החלפתי דש לפיג'ו 305 1979 לדש של 305 מודל 85-88 מה שנקרא סלקט.

ואני לא צריך להגיד לך מה זה לפרק "ולהרכיב" רכב צרפתי ועוד לעשות התאמות של כל המכלולים.

לגבי הדלת נהג תנסה להחליף אותה על ידי פתיחת הברגים שנמצאים בצד שבין הציר לדלת ולא בין הציר למשקוף הרכב (אני מקווה שלא מאוחר מדיי) כי ככה אתה תשמור על הכיוונים המקוריים של הדלת אם לא אתה באמת תהייה בסרט לכוון אותה חזרה.

בהצלחה בכל מקרה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

redroze

יש רק 2 אפשרויות למי שמחזיק כזה רכב, או שהוא יודע מה יש לו ביד או שהוא סתם מחזיק אותה כבר הרבה שנים ולא מצא צורך להחליף.

לגבי הדשבורד אני בהחלט יודע איזה סרט זה ותגיד תודה שאצלך זה אופל, לגרמנים יש סדר עבודה לפחות.

אני בזמנו החלפתי דש לפיג'ו 305 1979 לדש של 305 מודל 85-88 מה שנקרא סלקט.

ואני לא צריך להגיד לך מה זה לפרק "ולהרכיב" רכב צרפתי ועוד לעשות התאמות של כל המכלולים.

לגבי הדלת נהג תנסה להחליף אותה על ידי פתיחת הברגים שנמצאים בצד שבין הציר לדלת ולא בין הציר למשקוף הרכב (אני מקווה שלא מאוחר מדיי) כי ככה אתה תשמור על הכיוונים המקוריים של הדלת אם לא אתה באמת תהייה בסרט לכוון אותה חזרה.

בהצלחה בכל מקרה

קודם כל תודה רבה על העזרה ...

אבל לצערי הדלת לא יורדת, אני לא ניסיתי להוריד את הדלת שלי אבל ירין (זה שמביא לי את הדלת) לא הצליח לפרק אותה ונאלץ לחתוך עם דיסק חלק מהשלדה ביחד עם הדלת ...

אני אלך עם זה לפחח ואבקש ממנו לחמם קצת ולנסות לפרק את הצירים של הדלת ...

הדלת שלי ממש מצחיקה, היא נשברה בבפנוכו (בקרוב תמונות) אז ככה שלא נראה לי שיש לה עתיד וחייבים להחליף אותה ...

בנתיים נתתי למוסכניק שלי דוגמא של הפנסים הקדמיים שלי והוא מחפש לי פנסים חדשים, אז יש לי תמונה ממש חמודה ויפה, בצד אחד יש פנסים ובצד השני אין (כאילו הרכב קורץ :wink: ) ...

ד"א, תשלח לי בפרטי מתי אתה בא לראות את הבובה שלי ...

• תוכן חדש...