Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שתרצה לעשות זאת לחלקי המנוע?

ליופי, ניחא....

מבחינת הקשיית פני שטח, הייתי הולך על flame hardening. כאן הגימור לא נפגע וניתן לשלוט במידת ההקשיה הדרושה.

פורסם

מה שנקרא ניקוי חול,

תוך שימוש בחומרים שונים למגוון החומרים שעליהם עובדים.

אם בכלל הבנתי מהו התהליך הזה...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מה שנקרא ניקוי חול,

תוך שימוש בחומרים שונים למגוון החומרים שעליהם עובדים.

אם בכלל הבנתי מהו התהליך הזה...

לחלוטין לא

Shot peeninig הוא תהליך של הקשיית פני השטח על ידי "ירי" כדוריות קשות (יש מגוון סוגים) בעוצמה על פני שטח מתכתיים, הקשיית פני השטח נעשה על ידי דחיסה של השכבה החיצונית כתוצאה מפגיעת הכדוריות (פינים) - אבל הוא לא מתאים לחלקים נעים ובטח לא לחלקי מנוע - עדיף ללכת למקורות ולבצע טיפול טרמי מתאים - במידה וצריך ולא להמציא את הגלגל

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

יש יצרני שיפורים למנועי שבי v8 המציעים טלטלים וקרנק שעבר shot peening התהליך יוצר טקסטורה על גבי המתכת הדומה לכדור גולף ומפחיתה את מערבולות האויר בתוך אגן השמן ,וכך הם טוענים תוכל להשיג עוד כמה סיבובי מנוע נוספים

יגאל

פורסם

אני לא ממציא את הגלגל , זה משהו שקראתי שעושים בחו"ל לחלקים האלה כדי לחזק אותם ,כמובן שמכסים את החלקים שהמיסבים יושבים עליהם.

אני בונה מנוע משופר מאוד ואני צריך לעשות את זה.

פורסם
אני לא ממציא את הגלגל , זה משהו שקראתי שעושים בחו"ל לחלקים האלה כדי לחזק אותם ,כמובן שמכסים את החלקים שהמיסבים יושבים עליהם.

אני בונה מנוע משופר מאוד ואני צריך לעשות את זה.

אז שיהיה לך בהצלחה

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

• תוכן חדש...