Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

אני בן 20 , ואני צריך רכב לצורך הגעה ללימודים.....הסכום הוא 15K +/- , מה אפשר לקנות בסכום זה?

תודה

סופר לאנסר 93-94

פורסם
סופר לאנסר 93-94

למה הוא צריך כזה רכב גדול. פיאסטה תהיה אופציה הרבה יותר טובה וזולה לאחזקה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
למה הוא צריך כזה רכב גדול. פיאסטה תהיה אופציה הרבה יותר טובה וזולה לאחזקה.

אכן, יקר מאוד לאחזקה וקשה עוד יותר במכירה, ללא כל עדיפות בפרמטרים אחרים.

אני מציע שתעשה חיפוש בפורום הזה ובערוץ הרכב של Ynet על רכבים בסכום הזה או קרוב לו, משום שהיו כאן (ושם) בזמן האחרון כתבות ות'רדים בדיוק בנושא הזה.

בגדול, אכן הרכבים הקטנים בסגנון פיאסטה, אונו/פונטו, 106 מתאימים, אבל הכל שאלה של מה שחשוב לך (אם מזגן טוב, אז תשכח מהפיאסטה, למשל; אם נוחות תשכח משרייד וכו') ושל הרכב שתבדוק.

כלומר, במחירים האלה חשוב למצוא את הרכב השמור ביותר שתוכל למצוא (אם יש אחד שעוד מטופל במוסך מורשה ומשתמש בנוזל קירור ייעודי זה בכלל מציאה) ולאו דווקא להינעל על דגם ספציפי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה לא צריך יותר מסוויפט או שרייד, אם אתה מתכנן נסיעות קצרות ללימודים והסביבה.

נכנס לתקציב שלך שנתונים 91-93 אוטומט או שנתונים יותר גבוהים בידני.

אני אתייחס עכשיו לסוויפט אוטומט כי זה הרכב שאני רכשתי.

הסוויפט הינו רכב ספרטני, מאוד פשוט ואמינות גבוהה (בהתאם לצורת הטיפול בו).

אני אישית מוצא אותו נוח מבחינת ישיבה, מנוע לא רע יחסית ל-1300.

קירקושים (ניתן להשתיק כמעט לגמרי), רעש מנוע באיזור ה-100 קמ"ש והלאה מאוד לא נעים לאוזן (עקב תיבה של 3 הילוכים), מומלץ להתקין איטום.

הרכב נפוץ בשוק, רק צריך לברור טוב טוב בין הרכבים, כי רובם לא מקבלים טיפול יאה ולכן יעשו בעיות ויהיו ידידים טובים של המוסכניק שלך.

השרייד מומלץ לדעתי, רק אם תקנה משנתון 95 (אוטומט משנתון זה מגיע עם תיבה של 4 הילוכים) או ידני שידוע באמינותו.

אני פסלתי את השרייד האוטומט, אחרי סקירה שנכתבה ע"י מנהל הפורום איציק נ.

בהצלחה,

ערן.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

אפשר בסכום הזה למצוא סקסו שנת 2000-2001

ראיתי את זה ונדהמתי..

יש עכשיו סקסו 2001 1300 סמ"ק ידנית ב16 אלף שקל והיא לא איזה מכונית שחוטה או משו כי זה פשוט האזור מחירים

מעניין לשאול - אם אפשר למצוא במחירים כאלה סקסו בשנתונים כאלה אז למה אנשים לא ממליצים עליה?

פורסם

תאורתית הסקסו מקבילה ל106.

הביקוש שלה הוא נמוך יותר[ה106 ניראת הרבה יותר צעירה ולכן הביקוש עליה הוא גבוה יותר מבחינה ווזואלית]אם העיצוב אינו חשוב אצלייך אני ממליץ לך על סקסו משנתון 97 ואילך [כתלות במגבלת התקציב]מנוע 1.4 ידנית.אוטו זריז נוח ומפנק לא פחות מה106 [מה שכן לטעמי לא יפה כמו ה106,אבל זה עניין של טעם והכל יחסי] ממליץ לך גם הפיאסטה יוטה משנתון 96 מאד אמינה.

אגב שרייד 95 אוטומט לא תיכנס ב15 אלפיות[לקודמי שהזכיר אותה כאופציה בשנתון הנקוב].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סוויפט זה רכב אמין מאוד, צריכת דלק נמוכה, ומתאים לדרישותך.

אתה יכול למצוא גם פיג'ו 106 במצב טוב. רכב מהנה מאוד, ובהחלט עונה על הציפיות.

מניסיון אל תשתגע עם ההשקעה, לרכב ראשון, אחד מהרכבים הנ"ל מספיק.

אחרי הלימודים/כשישתחרר קצת כסף תוכל להתקדם.

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

• תוכן חדש...