Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים !

בדקתי רכב פולקסווגן בורה שנת 2000, ברמת גחמור קומפורטליין (פול אוטומט)

100 כ"ס 1600 סמ"ק.

הרכב במצב כללי טוב מאוד,אמנם היו תאונות והוחלפה דלת , אז סיכמנו על ירידת ערך של 10% מערך הרכב.

בבדיקה נוספת שערכתי התגלה , בזמן שילוב מ-P ל-R מרגישים מכה בגיר או משהו כזה.

(לא נראה שזה תושבות מנוע, כי בשילוב D או כל הילוך אחר אין בעיה).

במכון בדיקה , בדקו את הרכב ולא אמרו כלום על הגיר. ( הם לא מתחייבים לכלום).

בעל הרכב אומר שגם הוא בדק את הרכב במכון מורשה לפני שהוא קנה ולא אמרו לו כלום על הגיר לפני

3 שנים, והבעיה הזו קיימת כבר מאז שהוא קנה את הרכב.

סיכמתי עם בעל הרכב שנקח את הרכב לבדיקה נוספת במוסך המרכזי ( שם הוא מטפל).

האם בפולקסווגן בורה קיימת הבעיה ששילוב R נותן "מכה" בגיר ?

האם כדאי לקנות רכב שהוא "חולה" ?, אם כן מה המשמעות ( מחיר) לתיקון ?

כמה מורידים על דבר כזה ?

בברכת חג שמח ושנה טובה.

דורון

:mm_cool:
פורסם

לפני שתסכם על 10% הורדה מהמחיר, תבקש לראות את הדו"ח שמאי בעקבות התאונה וכך תוכל לדעת את ירידת הערך האמיתית.

כדאי שתעלה (באם אתה מעוניין) את תוצאות הבדיקה במכון ,מעניין לראות מה כתוב שם לגבי התאונה שהרכב עבר וגם לגבי המצב המכני של הרכב.

לגבי המכה בגיר כדאי להיכנס עם הרכב למוסך מורשה ולברר לגבי הבעייה.

אני בטוח שמרק10 יענה לך אם מדובר על בעייה סדרתית או לא.

אסף

פורסם

בוקר,

אין צורך לסרוק את הבדיקה מכיוון שרוב המידע הינו בגדר כיסוי תחת.

לגופו של עניין, מכה בתיבת הילוכים אוטומטית בשילוב רוורס מעידה על בעיה בגיר והתמימות של המוכר לא מפתיעה.

לא שמעתי על תקלת ייצור בגיר המדובר.

לידיעתך גיר זה מותקן גם בגולף עלות תיקון/שיפוץ של גיר כזה במוסך מורשה תסתכם בעלות של 5 ספרות ככה שאני הייתי מתרחק מהרכב וממשיך הלאה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע מה הבעייה פה?!

קחו את הרכב למכון גירים הקרוב לביתך, כאילו שזה רכב שלך,שיש לו בעייה של שלוב הילוך,תן לו לעשות סיבוב והוא יאמר לך בדיוק מה הבעייה וכמה עולה לתקן - לפי זה תדע כמה להוריד.

אני לא רואה שום בעייה לעשות את זה,זה גם בחינם.

פורסם

באופן עקרוני אני מסכים עם התגובה שמעלי, אבל מצד שני כדאי לזכור שפולקסווגן בורה היא לא כזאת מכונית נדירה שנתקלים בה אחת ל...

לא יותר פשוט למצוא אחת אחרת שלא עברה תאונה (אפילו שהיא די מינורית) ושהגיר שלה תקין מעבר לכל ספק?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...