Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי מועדון הרכב הקלאסי,

:smilecolr

שימו לב: הכנת השלטים לאירוע בפארק דורשת זמן לא מבוטל ,

לכן חברים שנרשמים לתצוגה מתבקשים למסור נוסח מקוצר לצורך הזמנת השלט לרכב שיקבלו (וישתתפו כנראה במימונו באופן חלקי בסכום של עד 20 ש"ח) לא יאוחר מ- 25.09.06! (תאריך אחרון למסירת פרטי השלט).

מסרו בבקשה גם את מס' הרישוי של הרכב.

התשלום עבור השלט יתבצע בתוך שטח האירוע בפארק ובמזומן.

החברים מתבקשים שלא לעזוב את שטח האירוע לפני השעה 14:00!

יציאה תתאפשר כל שעה עגולה כדי למנוע עומס יתר, דהיינו ב- 14:00, 15:00 וכ"ו.

במהלך האירוע יש להשאיר את הרכב בשטח התצוגה ולא להזיזו .

החברים המציגים מתבקשים להשתמש בדמיונם ולהגיע לאירוע בתלבושות שתואמות את רוח תקופת ייצור הרכב.תיערך תחרות בין החברים על התלבושת המוצלחת ביותר והזוכה במקום הראשון יזכה בפרס!

חג שמח לכולכם!

:smilecolr

סמדר- משרד המועדון.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מישהו יוכל לענות לי על שאלה שכבר שאלתי, אוכל גם להשתתף...

השאלה: האם ביום האירוע יהיה לי מה לעשות עם משפחתי בתחומי הפארק?

האם יהיו עוד אירועים, ואם כן מה מתוכנן?

תודה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מזיכרון של שנה שעברה,היה בפארק מה לעשות.

היה את הסירות,גני שעשועים,מדשאות .

בעיקרון ,לילדים יהיה מה לעשות.

גם אחי הקטן בא,הם ישחקו ביחד:-)

שנה טובה,

לירון

פורסם

ג'ורג'

תגיע

אני מבטיחה שלא תתאכזב

הרבה שנים טובות

אירית

פורסם

תרים טלפון ליובל (משה והרפורמים), אני זוכר ששנה שעברה הוא הביא את כל הפמיליה ולא נראה לי שהם סבלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לג'ורג' ולשאר ההורים לדרדסים: הפארק הלאומי הוא מקום נהדר לילדים - כפי שלירון ציין, צמוד לאזור התצוגה של המכוניות יש שטח גדול עם מתקני שעשועים, אגם עם סירות, דשא, שבילים לאופניים ומה לא. המון משפחות מגיעות לשם מידי שבת לפיקניקים, ואני בטוח שהאספנים הצעירים יהנו.

שנה טובה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

עד לפני כחודשיים הייתי עושה ספורט בפארק הנ"ל לפחות פעמיים בשבוע, מצטער להודיע אבל אין שם סירות ופעילות כלשהיא במים כבר דיי הרבה זמן.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לחברי המועדון,

הזמנת השלטים נסתיימה.

לכל מי שלא הספיק תתבצע מכירת שלטים ללא כיתוב במהלך האירוע .

באירוע זה יוכלו להשתתף גם חברים בעלי רכבים ואופנועים קלאסיים שאינם אספנות עדיין , באישור וועדת האירוע.

בברכה וגמר חתימה טובה,

:wink:

סמדר

משרד המועדון.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

אייל בבקשה לפנות למשרד המועדון בטלפון 03-7318818 ביום שלישי, בכל מקרה יש מי שמטפל מטעם המוזיאון בכלי הרכב שישתתפו בתצוגה

אירית

פורסם

מקפיץ, ועוד שתי תיזכורות:

1. בארוע תתקיים בין בעלי הרכבים המציגים תחרות תלבושות התואמות את רוח תקופת ייצור הרכב. פרס מובטח לזוכה במקום הראשון, אז נא להפעיל את חוש האומנות היצירתית !
  2. מכירת שלטים:

1. השתתפות סימלית בסך 20 ש"ח עבור רכב שמשתתף בתצוגה.
    2. תשלום מלא בסך 50 ש"ח עבור רכב שאינו משתתף בתצוגה.
    3. עד כה נרשמו כ-100 רכבים. רשמית, ההרשמה נסגרה, אבל נהיה מוכנים לשקול בקשות מיוחדות...:wink:

להתראות בארוע,

קובי

ועד המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מקפיץ שוב:

יש סיכוי טוב שהארוע יצולם בטלביזיה, והם אהבו את הרעיון של תחרות התלבושות שמתאימות לרכב - אז קדימה לארון הבגדים הישנים - חוץ מהפרס יש גם סיכוי לחשיפה ב- Prime-Time...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...