Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שהורדתי מהכביש לפני כשש שנים, ואני לא סגור במאה אחוז אם ביטלתי או הקפאתי את הרשיון שלו. טלפון לרישויפון לא עזר כי הפקידה אמרה שאין לה גישה למידע הזה, ואני חייב לגשת פיזית למשרד רישוי לבדוק את זה.

 

מישהו יודע איך אני יכול לחסוך לי את הטירחה הזו?

פורסם

אתה לא יכול, אבל זה לא עד כדי כך "טירחה"- תבוא מוקדם בבוקר למשרד הרישוי, לא יקח יותר מדי זמן. תעשה משהו נורא פשוט- תגיד, שאתה רוצה "להפשיר" רישיונות - תראה, מה התגובה? כלומר, למה אני אומר את זה- אם תתחיל ישר לתחקר "האם ככה", האם-ככה", "האם אני צריך בדיקה (וכ"ד)"- רוב הסיכוים, שיגידו לך: "כן, בטח, אתה צריך ככה, וככה, ועוד ככה: ass.gif! כלל ראשון - לא שואלים שאלות מיותרות! בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טוב, אז התברר לי לשמחתי שבניגוד למה שחשבתי, רק הקפאתי אותו, אז הוא יישמר עוד 3 שנים, ואז, בלי נדר, הוא יחזור לכביש כרכב אספנות.

 

מגניב.

 

תודה.

 

הוא מודל 80, ועלה על הכביש ב26.10.80 . אם אני מבין נכון, אני יכול להעלות אותו לכביש בינואר 2010 ?

פורסם
טוב, אז התברר לי לשמחתי שבניגוד למה שחשבתי, רק הקפאתי אותו, אז הוא יישמר עוד 3 שנים, ואז, בלי נדר, הוא יחזור לכביש כרכב אספנות.

 

מגניב.

 

תודה.

 

הוא מודל 80, ועלה על הכביש ב26.10.80 . אם אני מבין נכון, אני יכול להעלות אותו לכביש בינואר 2010 ?

מה השפן שמתחת לכובע?

 

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

חנן, אם אתה צריך יש לי מנוע וגיר אוטו' של רנו 5 מאיזור השנתון הנ"ל

 

כמובן שהם לא עבדו כמה שנים טובות ואין לי מושג מה מצבם

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

×
×
  • תוכן חדש...