Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיג'ו 406 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פיג'ו 406 ידנית של שכן שלי מנוע 1800 יד 2 שנתון 98 שמורה יחסית טוב כולל טיפולים בזמן במוסך מורשה הרכב עשה כ-170000 ק"מ הוא טוען שצריכת הדלק שלה בעיר היא כ-9 ליטר לק"מ שאלתי היא אם כדאי לקנות את הרכב ומה עליות אחזקה שלה "בערך" כולל טיפולים .

אני חושב שיש למנוע 103 כ"ס או שאני טועה .

אני יודע גם שקשה למכור רכב כזה ושאין לו שוק.

אשמח לקבל חוות דעת מכם.

תודה ו ח ג ש מ ח..

פורסם

406+גיר ידני= הדרך היחידה להפטר מהרכב הזה תהיה לצבוע בכחול ולזרוק לים.

בנוסף נתון של 9 ק"מ לליטר זה ממש לא נתון מזהיר, כמעט כל משפחתית מהעשור האחרון תהיה חסכונית יותר (ובנוסף גם זולה יותר לאחזקה ולבטח), אז בשביל מה להכניס ראש בריא למטה חולה? אתה באמת צריך את המרווח הנוסף מעבר למשפחתית הממוצעת?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי דווקא גיר AL4 (אוטומטי) בן 170000 הוא הימור מסוכן ואם הרכב הוא לכמה שנים כדאי ללכת על הידני.

לגבי צריכת דלק - 9 ק"מ לליטר לרכב בנזין בגודל הזה זו צריכה נמוכה יחסית. צריך לזכור שנסיעה בעיר היא דבר מאד משתנה ונסיעה בתנועה צפופה עם הרבה רמזורים עלולה לצרוך גם ליטר ל3 ק"מ ומצד שני דרכים עירוניות פנויות בשעות רגועות יכולות לתת גם מעבר ל 10 ק"מ.

פורסם

הכל שאלה של מה אתה מחפש.

אם אתה מחפש משהו מיוחד - אין ספק ש 406 ידנית עונה על הקריטריונים.

מדובר באוטו נוח מאוד, מרווח יחסית ודיי אמין.

צריכת הדלק סבירה, אצלו אולי האוטו עושה 9 ק"מ לליטר, אצלך יכול לעשות יותר - ואולי גם פחות. הכל שאלה של א-י-פ-ה וא-י-ך כל אחד מכם נוסע.

בעניין האוטו עצמו; חבילה מעניינת אבל הגיר מאכזב (אותי לפחות). בורות גדולים בין הילוך להילוך, לטעמי האישי, מורידים את כל האפקט של הגיר הרגיל על האוטו. חבל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

9 ק"מ לליטר זה ממש לא נתון מזהיר

אבל עם זה עוד אפשר להסתדר.

אבל מדובר כאן בסדר גודל שונה של צריכת דלק :lol:

צריכת הדלק שלה בעיר היא כ-9 ליטר לק"מ

למנוע 103 כ"ס או שאני טועה .

למנוע יש 113 כ"ס .

מכונית נוחה מאוד, מרווחת ומתנהגת.

כדאי לקנות , אם מתקיימים 3 תנאים :

1. הרכב שמור ומתוחזק ברמה גבוהה מהממוצע וללא תאונות בכלל.

2. אתה צריך רכב בגודל "משפחתי מלא".

3. אתה משלם היום מחיר נוח , ולא מטריד אותך , בכמה (זמן וכסף ) תמכור, כשתרצה .

פורסם
406+גיר ידני= הדרך היחידה להפטר מהרכב הזה תהיה לצבוע בכחול ולזרוק לים.

בנוסף נתון של 9 ק"מ לליטר זה ממש לא נתון מזהיר, כמעט כל משפחתית מהעשור האחרון תהיה חסכונית יותר (ובנוסף גם זולה יותר לאחזקה ולבטח), אז בשביל מה להכניס ראש בריא למטה חולה? אתה באמת צריך את המרווח הנוסף מעבר למשפחתית הממוצעת?

ממש לא נכון.

אני דיי בטוח ששתי מכוניות באותו מצב כשאחת ידנית ואחת אוטומטית הידנית תהיה הרבה יותר סחירה (בהנחה שמדובר על 406 ...)

ה 406 שמה בכיס הקטן את אוב המשפחתיות שיצאו בעשור האחרון גם מבחינת נוחות וגם מבחינת הנאה מנהיגה.

אני לא יודע כמה הנתון שבעל האוטו אמר נכון, אבל אני מוכן להתערב שאין שום משפחתית עם גיר אוטומטי שצורכת 1ל 9 בנסיעה עירונית בלבד.

פורסם

השאלה, שלומי, איפה אתה גר בשביל לומר "נסיעה עירונית" ? האם מדובר בעיר שכוחת-אל או שמה לב תל-אביב או רמת-גן לצורך הדוגמא ?

בגלל זה כתבתי קודם לכן - הכל תלוי איפה ואיך נוסעים... אבל יותר חשוב להתייחס לעניין חלוקת ההילוכים בגיר - שהיא מאוד מאכזבת. אולי בכל זאת כדאי לחשוב לכיוון 406 מנוע 2.0 ל' אוטומטית, לפחות שם המנוע יותר חזק והעדר ההילוך החמישי לא מורגש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ממש לא נכון.

אני דיי בטוח ששתי מכוניות באותו מצב כשאחת ידנית ואחת אוטומטית הידנית תהיה הרבה יותר סחירה (בהנחה שמדובר על 406 ...)

ה 406 שמה בכיס הקטן את אוב המשפחתיות שיצאו בעשור האחרון גם מבחינת נוחות וגם מבחינת הנאה מנהיגה.

אני לא יודע כמה הנתון שבעל האוטו אמר נכון, אבל אני מוכן להתערב שאין שום משפחתית עם גיר אוטומטי שצורכת 1ל 9 בנסיעה עירונית בלבד.

אם אופל אומגה עם מנוע 2500 סמ"ק V6 וגיר אוטומט עושה 1:8-7 בנסיעה עירונית אז צריכה של 1:9 לרכב מנהלים עם גיר ידני זה לא נתון כזה מזהיר.

שים לב שאני דברתי רק על הסחירות שלך הרכב. למספר חברים שלי יש 406, מבחינת רכב הוא באמת אחד הטובים בקטגוריה אבל מאוד מאוד קשה למכור אותו. יש לי חבר שכבר חצי שנה מנסה למכור את הרכב, לבסוף הוא החליט להשאיר אותו כי מההצעות המגוחכות שהוא קבל הוא לא יוכל להתקדם מבלי להוסיף סכום נכבד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
למנוע יש 113 כ"ס .
למנוע 1.8 16 שסתומים יש 113 כ"ס

למנוע 1.8 8 שסתומים יש 90 כ"ס

לקנות ולהשתיל 2000 טורבו של 605 -זה מה שצריך לעשות

מסכים, אבל זה לא פשוט ולא חוקי

• תוכן חדש...