Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ידיעות אחרונות" במדור כלכלה, מבשר לנו את הבשורות הבאות:

1. "נאג'ינג אוטומוטיב", הסינית הודיעה שתחדש את יצור ה-MG לאחר שקנו את הזכיות מרובר פושטת הרגל....." מי בכלל רוצה MG סינית?

2. "משרד התחבורה חזר בו מהרשיון שהתיר בניית אופנוע "ישראלי" בארץ...." לקח להם יותר מחודש להבין את מה שהבנתי מקריאת הכתבה, באותו יום בו פורסמה....(אפילו פירסמיתי שרשור בנושא).

3. ולדני קושמרו...(שבחן את הקוואסאקי 1400) ססס אם אם אמו...יש אנשים שנולדו בקירבה ראשונה לאלת המזל...

אני ממשיך לנסוע על ווספה....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
"ידיעות אחרונות" במדור כלכלה, מבשר לנו את הבשורות הבאות:

3. ולדני קושמרו...(שבחן את הקוואסאקי 1400) ססס אם אם אמו...יש אנשים שנולדו בקירבה ראשונה לאלת המזל...

אני ממשיך לנסוע על ווספה....רן

רן אם אתה רוצה להיות מקורב אין בעיה.... :-D

dale_holman_bat copy.jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
רן אם אתה רוצה להיות מקורב אין בעיה.... :-D

אבי,

לפני שהורגים - מזהירים.

אני כמעט מת מצחוק בגללך. זה כבר יעלה לך ... :-D

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אלף, לא מדובר באופנוע "ישראלי" זהו קיט של חברת "קאסטום כרום"שמוכרת אופנועים לפי מידה...דהיינו ככול שהממון מצוי בכיסך ככה תקבל חלקים יותר אקזוטיים...ועופר גולדברג מאומנות אחזקת האופנוע ..קיבל את הזיכיון להרכיב את אופנועי קאסטום כרום בארץ...בית]במשרד התחבורה יושבים אנשים שמבינים בפוליטיקת מפלגות ומרכזיי מפלגות ,לא באופנועים,והקשקשנים האלו קובעים לנו על מה ניסע ואיזה תקינה נעבור כאילו שהם בוגריי קו ייצור של מרצדס או טויוטה...אגב לקאסטום כרום יש קטלוג של כ...600 עמודים שמציע אין ספור קומבינציות להרכבת אופנוע החלומות...חג שמח ושנה טובה

פורסם

הגדולה שבעיניין הוא התקדים, והפתח לייבא בעצם כל "קיט" לבניית רכב, שעומד בתקינה ארופאית, ולבנות אותו בארץ, לקבל שם ורישוי, ולנסוע כחוק, מי אמר לוטוס סופר 7 , באגי ועוד עשרות יצרנים אחרים?- בקיצור, שקראתי את הכתבה, נדהמתי, והיה לי ברור שמישהו שם נירדם בשמירה....עכשיו תורם של עו""ד הבג"צים ומידת הלחץ שיופעל כלפי מעלה לצורך קידום העניין...רן

פורסם

אופנוע ב 170K מחיר התחלתי, זה לא ממש ראלי (למרות שיש כאילו שיקנו את זה, אני בטוח)....

ולוטוס 7 ככל הניראה תעלה כ 500K... אני בטוח שיהיו כאילו שישלמו גם את זה, אבל שוב, המחיר הזה הוא מסננת טובה מאוד לזה שרכבים כאילו לא יסתובבו "סתם" ולא יהיו הרבה כאילו...

מזכיר לי את ה"הצעה" למידור הנשק החם בארה"ב....

אין בעיה שכל אחד יקנה נשק, אבל כדור אחד יעלה 10000$....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אופנוע ב 170K מחיר התחלתי, זה לא ממש ראלי (למרות שיש כאילו שיקנו את זה, אני בטוח)....

ולוטוס 7 ככל הניראה תעלה כ 500K... אני בטוח שיהיו כאילו שישלמו גם את זה, אבל שוב, המחיר הזה הוא מסננת טובה מאוד לזה שרכבים כאילו לא יסתובבו "סתם" ולא יהיו הרבה כאילו...

גילי

הכתבה המקורית כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3287001,00.html

יש גם לוטוס יותר זולות על בסיס מכלולי קורטינה אריקה וכד' הבודי בנפרד, והתאמת מנוע בנפרד.....

פורסם
אופנוע ב 170K מחיר התחלתי, זה לא ממש ראלי (למרות שיש כאילו שיקנו את זה, אני בטוח).... תתפלא... תסתכל, כמה מרצדס S מסתובבות, כמה BMW7, 6, 5, כמה ג'יפים יוקרתיים- בקיצור, יהיו מספיק, אל תדאג!8) וגם ככה- אתה יודע וודאי, שהאופנוע "הממוצע" החדש היום עולה כ-100 (ודגמים "הכבדים" באמת- הרבה יותר, ואני כבר לא מדבר על העלויות המטורפות של הביטוח לכלים האלו- מה שלא מוריד את הכמות הכלים החדשים בכביש! אז, אל תהיה כ"כ פסימי בעניין!

גילי

ראה תגובה בגוף ההודעה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המחיר, או מחיר ההנאה?...שאלת המפתח האם באמת צריך לשלם כלכך הרבה כסף בשביל ההנאה מהנהיגה, או האם גם תמורת סכום הגיוני ניתן למצוא רכב שיהיה גם מהנה לנהיגה וגם בעל נוכחות...

האם הסכומים הגבוהים מאוד הם תעודת הביטוח היחידה להנאה מנהיגה? והאם, אם נלך צעד אחד קדימה רק לעשירים באמת, הזכות להנאה זו?-רן

פורסם

ביג פאקינג דיל , כל הקטע להרכיב אותו לבד מה אני צריך שאיזה ישראלי ירכיב לי את האופנוע?

מי שרוצה לנסוע על צ'ופר מבריח שילדה לארץ , דופק עליה מספרים של הרלי וממשיך משם הלאה...לא צריך את כל הבלאגן הזה של משרד הרישוי!

אם אי פעם אני יעזוב את הארץ זה יהיה בגלל משרד הרישוי ולא טרור או כלכלה וכו'!

פורסם
כתב: אופנוע ב 170K מחיר התחלתי, זה לא ממש ראלי (למרות שיש כאילו שיקנו את זה, אני בטוח).... תתפלא... תסתכל, כמה מרצדס S מסתובבות, כמה BMW7, 6, 5, כמה ג'יפים יוקרתיים- בקיצור, יהיו מספיק, אל תדאג!icon_cool.gif וגם ככה- אתה יודע וודאי, שהאופנוע "הממוצע" החדש היום עולה כ-100 (ודגמים "הכבדים" באמת- הרבה יותר, ואני כבר לא מדבר על העלויות המטורפות של הביטוח לכלים האלו- מה שלא מוריד את הכמות הכלים החדשים בכביש! אז, אל תהיה כ"כ פסימי בעניין!

גילי ראה תגובה בגוף ההודעה...

שוב, במרצדס אפשר לקחת את החבר'ה... על אופנוע, לא... במיקרה הטוב אפשר לקחת איזו נערת גומי שגנבת מקרקס...

יש הבדל עצום בין אופנוע לרכב...

לעניין אופנועי הסיפר ספורט, כמה באמת אופנועים כאילו יש? לדעתי, אין יותר מ 30 R1... (השערה שלי)

עכשיו בוא נשווה את זה למרצדסים...

בקיצור, יש אנשים עם כסף בכיס, כסף שקונה צעצועים יפים, אבל שוב, מדובר עדיין בסכומי עתק, מכל צד שלא תביט בזה... וכאן טמון אפקט המסננת... כמו שלא כל פירחח קונה R1 (מפני שאין לו איזה 130K) גם כאן, סביר להניח שיקנו את זה אנשים שזה יהיה הצעצוע לימי השמש הנעימים של שלהי החורף, כאשר אין להם כוח לחכות שהגג בפורש יתקפל... :lol:

אגב, זה לא נכון שלא ניתן לכייף בנהיה בזול (יחסית)... תגדיר את המחיר שלך ונימצא לך כלי רכב מהנה לנהיגה...

לדוגמא, חיפושיט + מנוע 1.6/8, ברקסים נוראלים וכו'... אחלה רכב לנהיגה, חוליגאני בעליל...

רוצה אופנוע? קנה R שנת 90, ללא פלסטיקים, תהפוך אותו לסטריטפייטר... הנאה מובטחת...

השערת מחיר, עד 20K...

יותר זול? בבקשה,

קנה DR350, טרקטורון ישן טיפה ותהנה לך בשטח...

עוד אופציה טיפה פחות חוקית היא מוטוקרוס...

רכב קשה לימצא משהו סביר בעלות כזו, אבל 205 GTI יכול למלא את הפינה הזו, למרות שאני בספק אם הוא יגיע בנסיעה למקום החדש שלו אחרי שתירכוש אותו...:wink:

אבל במחיר של 40-50K אתה מיבא 914... אל תגיד לי שזו לא מכונת נהיגה טובה...

נכון זו לא 911 חדשה, אבל אנחנו "עמך", לא?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ביג פאקינג דיל , כל הקטע להרכיב אותו לבד מה אני צריך שאיזה ישראלי ירכיב לי את האופנוע?

מי שרוצה לנסוע על צ'ופר מבריח שילדה לארץ , דופק עליה מספרים של הרלי וממשיך משם הלאה...לא צריך את כל הבלאגן הזה של משרד הרישוי!

אם אי פעם אני יעזוב את הארץ זה יהיה בגלל משרד הרישוי ולא טרור או כלכלה וכו'!

הכי פשוט, לגנוב הארלי ולזייף את הניירות...רם חובק סורג.....:shock: אני בטוח שהתלוצצת....רן

• תוכן חדש...