Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חושב איזה אוטו כדי לקנות אגב הונדה(אוטומט :-( קשה לימצוא רגיל ) שנת 92-95 או הלנסר שנת 93-96 ( כמובן הילוכים )

איזה אוטו טוב יותר מיבכינת תיחזוק, נוחות , דלק , בטיחות

וככה אוטו לצעירים...שלא רואה הרבה מוסך וכמובן מהירות :) שלא יהיה עגלה

תודה מראש חברים

פורסם

ההונדה לוקחת באמינות, ולרוב חלקי החילוף זולים גם יותר.

אם אני לא טועה, הסיביק 92 הוא מדגם ישן מאד ("מרובע") וכדאי להתחיל לחפש מ93 והלאה

פורסם
ההונדה לוקחת באמינות, ולרוב חלקי החילוף זולים גם יותר.

אם אני לא טועה, הסיביק 92 הוא מדגם ישן מאד ("מרובע") וכדאי להתחיל לחפש מ93 והלאה

לא לא אחי ה 92 EX אלה ההונדות הדגמים היותר חדשים מהמרובעות אני יודע למה אתה מיתכוון

עכשיו ההונדה אוטומט וזה זולל דלק כמו לא יודע מה אני רוצה הילוכים כמו הלנסר

וגם הלנסר מרביצה טוב בכביש...לא ככה?

פורסם

העונדה מרביצצצצצצצצצההההה מה מרביצה אחי שכואב.

;-)

ברצינות: הייתה לי סיוויק ידנית. יש לאמ סופר לנסר אוטומטית.

מבחינת התנהגות (כאילו שיש) הסיוויק לוקחת.

מבחינת ביצועים - סיוויק אוט' טיפה יותר איטית מלנסר ידנית.

מבחינת דלק - סיוויק ידנית חסכונית מאוד. לגבי אוטומט אין לי מושג.

אה, יש שמועות שהלנסר טיפה יותר בטיחותית מהסיוויק.

פורסם
העונדה מרביצצצצצצצצצההההה מה מרביצה אחי שכואב.

;-)

ברצינות: הייתה לי סיוויק ידנית. יש לאמ סופר לנסר אוטומטית.

מבחינת התנהגות (כאילו שיש) הסיוויק לוקחת.

מבחינת ביצועים - סיוויק אוט' טיפה יותר איטית מלנסר ידנית.

מבחינת דלק - סיוויק ידנית חסכונית מאוד. לגבי אוטומט אין לי מושג.

אה, יש שמועות שהלנסר טיפה יותר בטיחותית מהסיוויק.

אחי רק שהונדה הילוכים ממש ממש קשה לימצוא וסופר לנסר קשה אבל לא כמו שהונדה :|

ובכול זאת מה יותר כדי לקחת מה יותר טוב וזול לתחזק?

פורסם

במקום לשאול מה עדיף אולי תפרט מה התקציב והדרישות שלך ונוכל אולי לעזור לך למצוא רכב שאולי יהיה יותר מתאים

בכל מקרה מהניסיון שלי גיר רגיל תמיד עדיף על אוטמט מבחינת מהירות יש עוד סיבות למה כן בעיקר

אבל בעקרון הגיר הרגיל המצוי יותר מהיר(= מותאם למהירות) מכיוון שבגיר אוטמט בד"כ ישנם 4 הילוכים

ובגיר ידני 5 מפה ההילוך מותאם יותר למהירות ומוצע יותר כוח

זה מתבטא בד"כ בפתיחה עד 100 בערך תלוי ברכב לאחר מכן בסגירה זה כבר לא כלכך משנה אבל בד"כ כל רכב ממוצע שיש בגירסא ידנית ואוטומתית הגירסא הידנית תיהיה עדיפה מבחינת "מהירות" צריכת דלק ובעיות מזדמנות

עידו.

פורסם
במקום לשאול מה עדיף אולי תפרט מה התקציב והדרישות שלך ונוכל אולי לעזור לך למצוא רכב שאולי יהיה יותר מתאים

בכל מקרה מהניסיון שלי גיר רגיל תמיד עדיף על אוטמט מבחינת מהירות יש עוד סיבות למה כן בעיקר

אבל בעקרון הגיר הרגיל המצוי יותר מהיר(= מותאם למהירות) מכיוון שבגיר אוטמט בד"כ ישנם 4 הילוכים

ובגיר ידני 5 מפה ההילוך מותאם יותר למהירות ומוצע יותר כוח

זה מתבטא בד"כ בפתיחה עד 100 בערך תלוי ברכב לאחר מכן בסגירה זה כבר לא כלכך משנה אבל בד"כ כל רכב ממוצע שיש בגירסא ידנית ואוטומתית הגירסא הידנית תיהיה עדיפה מבחינת "מהירות" צריכת דלק ובעיות מזדמנות

עידו.

אוקי אמרתי את זה ואני יומר שוב התקציב עד 25 K עכשיו אני רוצה אוטו נוח טוב שלא יקר לחתזק אותו

(החלקים ותיקונים )

בטיחות באוטו...היתנהגות על הכביש . ביצצועים וכו אתה מבין זה האוטו הראשון שאני קונה וזה ממש חשוב לי

פורסם
לא לא אחי ה 92 EX
קבעתי כבר פגישת ברור עם אבא שלי שמעולם לא סיפר לי על עוד אח...

מה שאני זוכר מההונדה האוטומטית שהיתה לחותנת (אתה צודק, היא היתה מודל 92' וכבר עגולה) זה תנוחת ישיבה נמוכה מאד מאד, נוחות נסיעה מרסקת עצמות ויציבות מאד גבוהה בפניות.

במשך 9 שנים מעולם לא היתה במוסך חוץ מאשר טיפול שיגרתי ופחחות ברמת הקוסמטיקה.

פורסם
אוקי אמרתי את זה ואני יומר שוב התקציב עד 25 K עכשיו אני רוצה אוטו נוח טוב שלא יקר לחתזק אותו

(החלקים ותיקונים )

בטיחות באוטו...היתנהגות על הכביש . ביצצועים וכו אתה מבין זה האוטו הראשון שאני קונה וזה ממש חשוב לי

בתקציב על זה אפשר לחפש רכב קטן יותר ממשפחתי משנתון מתקדם יותר

אממ לא עולה לי בראש יפנית בעלת ביצועם בתקציב הנ"ל אולי הונדה סיוויק האצ'בק 1.4 ידנית שנת 96 בערך אבל זהו רכב בד"כ של צעירים שמתפרעים ובד"כ בעל קילומטראז' גבוה

האופציה המועדפת עליי שתתאים לך היא צרפתית ספורטיבית כל ה106 למינהם

ה106 ראלי נמכרת בד"כ באוזר ה30 זה מה שאני הייתי מעדיף כמו כן אפשר גם 106 XS או XSI ידניות מנוע 1.6 שיכנסו לך בתקציב אני מדבר על הדור השני

האופציה השניה שלי היא רובר 216 אבל רק אם היא טופלה כראוי תוכל למצוא רכב כזה משנות ה90 המאוחרות בתקציב הנ"ל וכפי שהרבה חבריי פורום פה שהם בעליי רובר 216\214 יגידו שאם הרכב טופל כראוי הוא אמין כמו כן הרכב מגיע עם מנוע של הונדה סיוויק האצ'בק 1.6 ידני ואל תדאג יש חלפים לרובר גם לעוד 10 שנים ולא צריך לחכות הרבה זמן במוסך אם בכלל

פורסם
בתקציב על זה אפשר לחפש רכב קטן יותר ממשפחתי משנתון מתקדם יותר

אממ לא עולה לי בראש יפנית בעלת ביצועם בתקציב הנ"ל אולי הונדה סיוויק האצ'בק 1.4 ידנית שנת 96 בערך אבל זהו רכב בד"כ של צעירים שמתפרעים ובד"כ בעל קילומטראז' גבוה

האופציה המועדפת עליי שתתאים לך היא צרפתית ספורטיבית כל ה106 למינהם

ה106 ראלי נמכרת בד"כ באוזר ה30 זה מה שאני הייתי מעדיף כמו כן אפשר גם 106 XS או XSI ידניות מנוע 1.6 שיכנסו לך בתקציב אני מדבר על הדור השני

האופציה השניה שלי היא רובר 216 אבל רק אם היא טופלה כראוי תוכל למצוא רכב כזה משנות ה90 המאוחרות בתקציב הנ"ל וכפי שהרבה חבריי פורום פה שהם בעליי רובר 216\214 יגידו שאם הרכב טופל כראוי הוא אמין כמו כן הרכב מגיע עם מנוע של הונדה סיוויק האצ'בק 1.6 ידני ואל תדאג יש חלפים לרובר גם לעוד 10 שנים ולא צריך לחכות הרבה זמן במוסך אם בכלל

ההודנה האצבק יקרה לא ראיתי משהוא ב25 K

ה106 XSI נשמע משהו טוב אבל גם יקר מעל 25 רובם במצב סביר

שאלה מה ההבדל בין XSI לבין XS ??

רובר לא חושב לכיוון שלו

ובקשר לשאלה שלי הונדה או לנסר? מה אתה אומר?

פורסם
ההודנה האצבק יקרה לא ראיתי משהוא ב25 K

ה106 XSI נשמע משהו טוב אבל גם יקר מעל 25 רובם במצב סביר

שאלה מה ההבדל בין XSI לבין XS ??

רובר לא חושב לכיוון שלו

ובקשר לשאלה שלי הונדה או לנסר? מה אתה אומר?

אין הבדל ממשי ההונדה לדעתי תיהיה יותר זולה ואמינה אין לניסיון לא עם זאת ולא עם זאת לכן לא אוכל לעזור לך ממש
פורסם
אין הבדל ממשי ההונדה לדעתי תיהיה יותר זולה ואמינה אין לניסיון לא עם זאת ולא עם זאת לכן לא אוכל לעזור לך ממש

תגיד לי בבקשה מה ההבדל בין XSI לבין XS ??

פורסם

XSI הוא דגם מאובזר יותר ומגיע רק בגירסא של 1.6 למרות שיש מודעה ביד 2 של XSI בעלת מנוע 1.8 ליטר שאין לי מושג מה זה

XS גירסא פחות מאובזרת ומגיע עם מנועי 1.4 ו1.6

כמו כן אני לא בטוח אבל אין 106 XSI בעלת גיר אוטומתי כלומר רק גיר ידני לכל הידוע לי תקנו אותי עם אני טועה

פורסם
XSI הוא דגם מאובזר יותר ומגיע רק בגירסא של 1.6 למרות שיש מודעה ביד 2 של XSI בעלת מנוע 1.8 ליטר שאין לי מושג מה זה

XS גירסא פחות מאובזרת ומגיע עם מנועי 1.4 ו1.6

כמו כן אני לא בטוח אבל אין 106 XSI בעלת גיר אוטומתי כלומר רק גיר ידני לכל הידוע לי תקנו אותי עם אני טועה

XSI וה XS הם 2 מכוניות ספורט או שרק XSI ספורט והשני מנסה להיות דומה לו?

פורסם
XSI וה XS הם 2 מכוניות ספורט או שרק XSI ספורט והשני מנסה להיות דומה לו?

הדגמים בעליי מנוע ה1.6 הם בעליי אופן ספורטיבי דגם הספורט הוא 106 GTI

אבל XS וXSI אינן מכוניות ספורט

• תוכן חדש...