Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות רכב ראשון (רישיון יש לי כבר שנה ברוך ה') וחשבתי על סובארו ליאונה הפשוטה והקלאסית בתקציב של עד 6500 ש"ח הבעיה : התנגדות ההורים בעיקר אמא בטענה שזה "בור ללא תחתית" ץ השאלה אם היא צודקת מבחינת העניין שי גם ביטוח ותיקוני שהם זולים למדי כי בכל זאת זה סוארו וחלקי חילוף זולים יחסית , וזה אוטו אמין למדי . אין לי אמנם הכנסה קבועה אבל חשבתי שאם אשים בצד 3000 ש"ח לתיקונים וביטוח וכו' זה יספיק . זה נכון או שאני חי בסרט שזה כ"כ פשוט?

פורסם

נצא מתוך נקודת הנחה שיש לך הכנסה קבועה כלשהי של 3000 ש"ח לחודש לפחות

אני לא רואה שום בעיה לקנות 205/פיאסטה/ג'אסטי

מאז שיש לי רשיון אני נוסע על מכוניות שערכן הוא כערך כיכר לחם במכולת, בחלק היה צורך לתת השקעה ראשונית של "ישור קו" כדי לנסוע בראש שקט, בחלק פשוט נסעתי...

אם אין לך הכנסה, אל תקנה אוטו, 3000 ש"ח אתה גומר בחודשיים, וגם זה בתנאי שלא תיסע הרבה באוטו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אין לי אמנם הכנסה קבועה אבל חשבתי שאם אשים בצד 3000 ש"ח לתיקונים וביטוח וכו' זה יספיק . זה נכון או שאני חי בסרט שזה כ"כ פשוט?
אם אתה לא מכונאי וחשמלאי רכב, ולאבא שלך אין מוסך, אז אתה חי באמא של הסרטים...
פורסם
חשבתי שאם אשים בצד 3000 ש"ח לתיקונים + 3000 ש"ח לביטוח וכו'(אם בכו' הכוונה לדלק אז עוד כ 7000 ש"ח לשנה , אם לא תסע הרבה זה יספיק . זה נכון או שאני חי בסרט שזה כ"כ פשוט?
תחליט לבד .

פורסם

האוטו חדש לא ניראה לי הגיוני לעשות ג' במקום מקיף ויחסית שאתה נהג חדש זה יעלה לך כמה אלפים טובים לא כולל את ה1500 של החובה ועוד לא התחלנו לדבר על דלק

וחובה אבל חובה שחס וחלילה עוד במיוחד שאין לך הכנסה שיהיה כסף בצד חס וחלילה אם משהו קורה יש השתתפות עצמית או תקלה מבחינת אחזקה שלך או אחזקה קודמת

*** עריכה - אנא כבד את הפורום וכתוב עם סימני פיסוק ***

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון אני אומר לך, לדברים טובים באמת עדיף לחכות ולהשקיע עוד קצת במקום לעשות חצי עבודה. זה לא חכמה לקנות אוטו זול ב-6500 . זה אוטו שבקרוב יצטרך שני טסטים בשנה, יש לך לשלם ביטוח ולך תדע מה עוד יתקלקל באוטו בהמשך בכל מקרה אני יודע שאתה בגיל ההתבגרות, אני יודע שבגיל הזה אוטו זה מדי פעם יותר בוער מבחורות אבל עדיף שתחסוך סכום כסף גדול שיספיק לך גם לאוטו טוב גם לביטוח וגם לתחזוקה(דלק ועוד)

פורסם

המתן, המתן, המתן עוד כמה שנים, עד שתחסוך מספיק כסף, תהיה לך הכנסה קבועה מספקת ולא יהיו לכך צרכים יותר חשובים.

ביטוח חובה לנהג צעיר וחדש יעלה לך 3500 ש"ח לשנה. רישוי רכב 1000 ש"ח לשנה. ביטוח צד ג' איני יודע, נניח עוד 1500 ש"ח לשנה. הנה הגענו להוצאה של 6000 ש"ח לפני שביקרת לראשונה בתחנת הדלק ולפני שהחלפת צמיג או מצבר, שלא לדבר על מכלולים מיכאניים. עכשיו הוסף דלק (מעט, נניח 700 ש"ח לחודש), תקלה פה ועוד אחת שם (הרי מדובר בגרוטאה), להחליף שמן, דיסקיות בלמים פעם בשנה - עליך להביא בחשבון לפחות 15000 ש"ח לשנה. האם יש בידך סכום כזה? ואם יש לך סכום כזה - האם מוצדק להשקיע אותו בגרוטאה שבמקרה הטוב תלך לגריטה לפני שתהנה ממנה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רציתי לקנות רכב ראשון (רישיון יש לי כבר שנה ברוך ה') וחשבתי על סובארו ליאונה הפשוטה והקלאסית בתקציב של עד 6500 ש"ח הבעיה : התנגדות ההורים בעיקר אמא בטענה שזה "בור ללא תחתית" ץ השאלה אם היא צודקת מבחינת העניין שי גם ביטוח ותיקוני שהם זולים למדי כי בכל זאת זה סוארו וחלקי חילוף זולים יחסית , וזה אוטו אמין למדי . אין לי אמנם הכנסה קבועה אבל חשבתי שאם אשים בצד 3000 ש"ח לתיקונים וביטוח וכו' זה יספיק . זה נכון או שאני חי בסרט שזה כ"כ פשוט?

לא ארחיב בנושא של החזקת רכב ללא משכורת קבועה.

מה שכן אני רכשתי רכב באזור 6500. ועוד רנו(סטיגמה של רכב לא אמין,מה שכנראה נכון אך תלוי בסדרת המנוע) משנת 96.

כל התיקונים שיצא לי לתקן את הרכב בשנתיים וחצי שאני מחזיק מסתכמים בבערך 2500 שח כולל זוג צמיגים, מצבר (ומשאבת מים ששחטו אותי במחיר בלי פרופורציה)כמה חוטים והחלפת צינורות בלויים למניעת תקלות+טיפולי 10,000 לפני הזמן המומלץ.

לחבר שלי יש גולף 1994 שהאחזקה שלה דומה.

מה שאני בא להגיד לך זה שהכל תלוי ברכב שעליו נפלת. רכבים שמורים ובעיקר לא קרועים לא יקרעו לך את הכיס(יש גם בשנותים הנ"ל -שלי למשל עם 150,000 ק"מ)

פורסם

עניין של מזל. אפשר ליפול על גרוטאות איומות ואפשר ליפול על רכבים שלא יעשו צרות בכלל. ההימור גדול מדי בהנחה ואין הכנסה קבועה.

פורסם

אחלה הקפצה מ-2006... אני מאוד מקווה שיש לבחור עבודה מאז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
המתן, המתן, המתן עוד כמה שנים, עד שתחסוך מספיק כסף

הרגת את הבחור, לא נראה לך שהוא חיכה מספיק מאז 2006?

פורסם

למה שלא תבדוק לקנות רכב קטן כמו סיטיגיו או מיי וכל השאר בקטגוריה הזאת.

וגם ככה יש לך אחריות שנתיים+(תלוי בדגם)וככה תוכל להינות מרכב חדש ובפחות כסף 60K.

והעליות יהיו רק של דלק.

• תוכן חדש...