Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את חיי ולראשונה לקנות רכב שיהיה כל כולו שלי. עד כאן המטרה וכעת לדילמה.

הדילמה עלתה בפני כאשר קרוב משפחה העלה בפני את הטענה שכאוטו ראשון (אני בן 22 אם זה משנה...) הכי טוב להתחיל במשהו זול, פשוט ולאו דווקא אמין. אין רצון כמובן להתפשר על בטיחות אבל את חיי הכביש והרכבים אני אלמד הכי טוב, לדעתו, בעזרת רכב בסביבות ה-4,5 אלף שקל ... אני לעומת זאת מחפש את ההגיון וחושב שאולי כדאי לחסוך קצת כסף ולהגיע לנחלה הבריאה של רכב ממוצע, נוח ואמין בסביבות ה-15 אלף שקל.

מה דעתכם ? כדאי לחכות ולחסוך ולהשקיע סכום כסף שסובב סביב ה-15 אלף שקל או לשמוע בקול קרובי שטוען שכשהמכונית תעשה לי בעיות, הנוחות לא תבוא כל כך מהר בחשבון ושאר הפתעות , ככה אני אדע להעריך את המשך הדרך ולקנות רכב זול ופשוט ...

בתודה מראש.

פורסם

ידידי, גם 15 אלף ש"ח זה סכום נמוך מאוד יחסית ולא תקבל הרבה נוחות ואמינות בסכום הזה.

אם אין לך ידע המכונאות , רכב ב 4 אלף שקל ילמד אותך אולי דבר או שניים בנושא אחזקת רכב , אבל את התפקיד העיקרי שלו - כלומר לשנע אותך ממקום למקום הוא לא ימלא . ואתה תזרוק אותו או תמכור ב 100 ש"ח לפירוקיה לאחר תקופה קצרה .

קח גם בחשבון , שמיד עם קניית רכב ב 4 אלף ש"ח , אתה משלם סכום דומה עבור ביטוח וטסט .

אם אותו קרוב משפחה ממליץ הוא גם מבין משהו במכונאות ויכול לתמוך ולעזור לך - אז אולי אולי כדאי לך ללכת על זה , אם אתה חייב רכב כלשהו מייד. רק שזה מתאים לדעתי יותר לגיל 17 ולא 22.

פורסם

רכב ב15 ללא ספק.

תקנה רכב ב-5, יש סיכוי די טוב שעד שתסיים לתקן אותו, תוציא סכום קרוב. מה שכן תלמד הרבה על אחזקת רכב בזמן שתממן את חברת אגד.

אם יש לך 15 אלף לקנייה (ותקציב נוסף ליישור קו, ביטוחים ושאר הפתעות) אתה יכול לקנות רכב במצב סביר ואפילו מעולה, אם תהיה סבלני. והוא גם יכול להיות נוח ויחסית אמין, אם טופל כראוי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

נפלא :-)

זה הזמן אגב להתנקש בדעה הרווחת במשפחה הקרובה שלי שרכב מטרתו להצטייד ב-4 גלגלים וכל עוד הנ"ל נעים בצורה מעגלית לכיוון היעד אז הכל יופי-טופי-אחלה-בחלה ... האם האמונה העיוורת ב'סובארו DL' ודומותייה העתיקות אך ה"אמינות" נכונה ? מפני שהיא דיי תואמת את התקציב הזול שעליו דיברתי מלכתחילה ...

פורסם

הDL היא אכן תואמת את האמונה, אך בתנאי שהרכב שמור ומטופל כראוי.

רכב כזה שמור ומטופל אכן ייתן תמורה נאותה לכסף, וישמש את בעליו נאמנה

GL יהיה גם מאובזר ומפנק

1.8 יהיה חזק ומהיר יחסית

פורסם

ב15 אלף אפשר לקנות סקסו 1400 שנת 97-98

או סקסו 1100 שנת 99-00

אחלה רכב,מאוד פשוט וחסכוני

הרבה יותר אמין ממה שרבסרן שמועתי מעיד עליו

פורסם

שמועתי כבר סא"ל. (ראית מה זה... צודק מי שאומר שאין שום סיבה לתת לרנ"ג דרגת רס"ן-כתף חוץ מהפז"ם :))

ב-14K קניתי לאמא סופר לנסר אוטומט. מראשונה. מטופלת במורשה. עם מזגן וכל החשמולים. וקולר לגיר.

אביעד

• תוכן חדש...