Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום,

שלום רב!

רציתי לבקש את עזרתכם לגבי רכישת רכב חדש.

אני מתלבט בין סובארו אימפרזה ניו אייג' מנוע 1600 אוטומט מול הונדה סיוויק 1600 דגם ES משנתון 2002.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור את הנכון יותר מבין השתים מכל הבחינות אם זה אחזקה, מצב השוק וכו'.

בתודה מראש,

שי

פורסם

מנסיון של שבוע ברכב (הונדה) הוא רכב מדהים ממש עולה בכל פרמטר על הסובארו המעט.. לא יודע חסר בו משהו שאתה משווה אותו להונדה אין לי עוד הרבה מה להוסיף אני בטוח שתקבל תגובות מחברי הפורום ותעשה את ההחלטה הנכונה.

אם ההית שואל אותי בעיניים עצומות ההיתי הולך על ההונדה. (אבל אתה לא שואל אותי אז תעשה מה שנראה לך לנכון)

בהצלחה!

רן.

פורסם

אתחיל ואומר שלנו יש סיוויק 2002, בלי עין הרכ עם 0 תקלות!! טפו טפו טפו!!!

אוטו עם איכות נסיעה טובה, מנוע עם 110 כו"ס שפועל יופי טופי, אחרי הכל ויטק!!!...

לפני שנתיים קנינו אותה, בזמנו גם אנחנו חשבנו על אימפרזה, נכון אימפרזה גם כן אוטו טוב, זול לאחזקה בניגוד להונדה שהיא די יקרה עם טיפולים כל 10K בניגוד לאימפרזה שכל 15K.

עוד דבר, במחיר של סיוויק 2002 אתה יכול לקנות איפרזה או כל אוטו אחר (מלבד קורולה, כי גם היא די יקרה כמו סיוויק) ממודל 1 גבוהה יותר, תראה ותיווכח ותעשה את השיקולים שלך...

שים לב, אימפרזה 2003 שונה ממודל 2002 ושוב ב2005/6 היא קיבלה מתיחת פנים קטנה יחסית, אפשר להבחין כשרשום מאחורה INT.

לסיוויק צריך לשים לך שיש לה ABS שזאת תוספת של של כמה אחוזים לפי המחירון.

אם אתה צריך עוד עזרה מסויימת בקשר לאחת משני המכוניות הנ"ל דבר איתי. יש דברים מעבר למה שרשמתי כאן.

אגב, אני הייתי הולך על האימפרזה ממודל 2003 עם כמה תוספות מעניינות, זולה לאחזקה, אמינה (גם ההונדה אמינה אני יודע), טיפולים של 15K, רק חיסרון אחד יש לה, מנוע של 95 כו"ס מיושן. חוץ מזה אני בטוח שתהיה ממנה מרוצה.

Polo 2012

פורסם

הסיוויק עדיפה ובגדול!

הסוברו רכב מיושן מאוד מכל הבחינות עם מנוע חלש ולכן צרכן דלק לא קטן, היתרון של הסובארו שהוא נוח יותר ואחיזת כביש שלו טובה יותר.

ההונדה מרווחת מאוד, מנוע וגיר מעולים, חיסכונית בדלק, טיפולים לא יקרים כמו שחושבים לדוגמה טיפול קטן + טיימינג 1150 ש"ח במוסכי הונדה, לדעתי הרבה יותר מרשימה ויפה מהסוברו.

הלבטים שלך צריכים להיות קורולה מול סיוויק, הסוברו בכלל לא מתמודדת ראויה למרות השילדה הטובה שלה.

• תוכן חדש...