Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמי עברה תאונת דרכים ביום שישי האחרון (היא בסדר גמור!) אחרי שרכב שלא נתן זכות קדימה פגע לה בכנף האחורית. בעקבות המכה (מהירות נסיעה של שנהם כ-30 קמ"ש) הטריוס התהפך!!! (ראו תמונה)

עכשיו אני מחפש לה רכב...

על הפרק 406 2.0 (שיש לי ואני מאוד אוהב) או

C5 2.0 2002 יד ראשונה 36,000 ק"מ ללא תאונות כלל.

אשמח לקבל המלצות לגבי ה-C-5

בעיקר בנושא האמינות (ואם אפשר בלי התגובות לגבי מכוניות צרפתיות ככלל)

תודה,

חנן

תאונה טריוס.pdf

פורסם

מה?! אבל ההוא מרמת-אביב אמר שג'יפ זה בטיחותי!!!

(בעעע)

מה הדרישות מהרכב ולמה דווקא 2 אלה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה C5 נןחה בצורה מדהימה כמו סיטרואן אמיתית.

לנושא האמינות, לא אמורה להיות שום בעיה חריגה כל עוד הקפידו על ביצוע טיפולים על פי הוראות היצרן. בניגוד להוראות אלו, אני יכול להמליץ לך לבצע החלפת שמן מנוע ומסנן כל 10,000 ק"מ או 12 חודשים, הקודם מהשניים, וכמובן להקפיד על טיפול במערכת המתלים.

לגבי הדיהטסו, אימך למדה בצורה הקשה והאכזרית, את אחת מהתכונות הבולטות של הטריוס: חוסר יציבות נוראי הנובע ממרכז כובד גבוה להחריד ומימד רוחב צר כדי בכי.

בהצלחה עם הC5, ובברכת שנה בטוחה.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לגבי הדיהטסו, אימך למדה בצורה הקשה והאכזרית, את אחת מהתכונות הבולטות של הטריוס: חוסר יציבות נוראי הנובע ממרכז כובד גבוה להחריד ומימד רוחב צר כדי בכי.

אורן

התכונה הזו משותפת לרוב רכבי השטח שבגלל מרכז כובד גדול, נוטים (תרתי משמע) להתפך בצורה קיצונית בהשוואה לרכבים פרטים. ע"ע הטוארג שהתהפכה בדרך נמיר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
התכונה הזו משותפת לרוב רכבי השטח שבגלל מרכז כובד גבוה, נוטים (תרתי משמע) להתפך בצורה קיצונית בהשוואה לרכבים פרטים. ע"ע הטוארג שהתהפכה בדרך נמיר.
ועל אחת כמה וכמה בטריוס שהוא צר ב 20 ס"מ לערך ממכונית נוסעים וב 35 ס"מ לערך בהשוואה לכל SUV אחר.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

הייתכן "מועדון סאאב" שבפיתחו של השנה החדשה, אנחנו סוף סוף מסכימים על משהו?

שנה טובה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני כבר 8 שנים טוען את הטענה שהטריוס לא בטיחותי בצורה מוגזמת

זה כבר ה3 שאני רואה שהפוך על הגג

ועוד בחורות קונות אותו כאילו אין מחר...."איזה גיפ חמוד"

לא גיפ ולא נעליים.

פורסם

נחזור לשאלתך המקורית. אתה יכול לקרוא כמה מדעותי על הסי5 שלי בהודעות קודמות. בגדול אני מת על האוטו, ואחת הסיבות העיקריות שהוא אצלי היא בטיחות. טפו-טפו לא נבדק באופן אישי, אבל ראיתי כבר סי5 אחרי תאונה קטלנית שנראתה עדיין טוב, ויצאו ממנה רק פצועים קל. אני רק נאלצתי לבלום חזק לפני חודשיים כשגאון צעיר עם מזדה 6 חתך לי את הצומת. האוטו עצר במקום, והילדים המשיכו לנמנם בכיף מאחור.

אמינות בעייתית, גם כאשר מטפלים במוסך מורשה לפי הספר, ויותר מזה. אני תמיד החלפתי יותר שמן ממה שצריך, וכל חלק תקול החלפתי בחדש עם עדיפות למקורי. אבל זה לא ממש עוזר. יש כמה חלקים אלקטרוניים שהולכים סתם כך, כמו מאוורר, חיישן פה ושם, מנוע של בקרת אקלים, חלון, נעילה ועוד.

אותי זה לא הרתיע אף פעם. בסך הכל חלק ניכר מהמכלולים האלו מיוצרים על ידי יצרן חיצוני שעושה עבודות גם לאחרים. גם תוכל למצוא בפורום בעלי מכוניות שנחשבות אמינות מתלוננים על דברים דומים.

יש לי כמה תקלות שלא מצליחים לסדר, כי העסק מסובך, אבל זו כנראה בעיה פרטית, או אם תרצה "גורל".

המחירון נמוך מלכתחילה, עד כדי אבסורד. פג'ו 307 עולה יותר.

וכמו שתמיד אני ממליץ כאן - לפני הקניה לך למוסך מורשה, תחרוש את היסטורית הטיפולים ותבקש בדיקה עם חיבור למחשב שסורק את המכלולים של הרכב. מחשב כזה כנראה נמצא בכל המוסכים המורשים, אבל הבנתי שגם יש לו כמה גרסאות תוכנה ומחירים שונים, אז כדאי להגיע למוסך גדול ו/או מוכר לך אישית.

פורסם
מה?! אבל ההוא מרמת-אביב אמר שג'יפ זה בטיחותי!!!

(בעעע)

מה הדרישות מהרכב ולמה דווקא 2 אלה?

השיקול הוא רכב מנהליים שנהנים איתו, גם על חשבון תיקונים במהלך השנה.

אני נוסע על 406 ומאוד אוהב את הרכב, ולמען האמת, אחרי 101,000 ק"מ כל התקלות הסתכמו למנגנון חלון נהג שנשבר במהלך האחריות ומאורר של המזגן - ל-6 שנות נסיעה זה נראה לי סביר

תודה,

חנן

פורסם
אני חושב שלמונדאו ידרש לרדת בשנתון

הC-5 הספציפית היא שנת 2002 ובמחיר של 60,000 ש"ח, אך התקציב הוא 100,000 ש"ח.

לדעתי, בבחירת רכב באם לא חל שינוי משמעותי בין השנתונים (כגון: החלפת מנוע או גיר וכו')

הק"מ שהרכב נסע יותר משמעותי מהשנתון

מה דעתך על המונדיאו (לי יש התנסות רעה מאוד עם יד ראשונה שנת 95 אחרי שזכה שנתיים ברציפות במכונית השנה באירופה - בעיות בראש מנוע. מכרתי אותו אחרי 8 חודשים והפסדתי 20,000 ש"ח)

פורסם

.יש לי כמה תקלות שלא מצליחים לסדר, כי העסק מסובך, אבל זו כנראה בעיה פרטית, או אם תרצה "גורל".

תוכל קצת לפרט?

חנן

פורסם

הייתי מציע לרכוש C5 מהטרייד-אין של לובינסקי..

רוב האנשים שחוזרים לקנות C5 כנראה שלא סבלו מהמכונית שהייתה אצלם.

בנוסף, מקבלים אחריות מלאה של לובינסקי לרכב לתקופה מסויימת - ובברכבים צרפתיים זה שווה המון ! ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הייתי מציע לרכוש C5 מהטרייד-אין של לובינסקי..

רוב האנשים שחוזרים לקנות C5 כנראה שלא סבלו מהמכונית שהייתה אצלם.

בנוסף, מקבלים אחריות מלאה של לובינסקי לרכב לתקופה מסויימת - ובברכבים צרפתיים זה שווה המון ! ;)

לא!

הרכב שלי שסובל מתקלות בלתי-פתירות כמעט ונקלט אצלם בחזרה. רק התעקשות שלי על פתרון אחת הבעיות בסוף השאיר את הרכב אצלי. אה, וגם קניתי אותו שם. כנראה שגם זה שלפניי לא היה מרוצה. יש להם כמובן גם רכבים במצב מצוין, ויש אבא וכל זה, אבל יש שם גם כמה מכוניות שנזרקו על ידי בעלים קודמים.

כמו שאמרו לי פעם במשא-ומתן להחזרת הרכב שלי: "לכל רכב יש את הבעלים שמתאים לו. יש לנו רכבים שהיו אצל מי שהתלונן כל הזמן, ואחרי שנמכרו למישהו אחר הוא לא התלונן בכלל". מלה-במלה.

• תוכן חדש...