Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב, הלכתי לראות את הרכב שרציתי, דייהטסו שרייד - 97 אוטומט, באמת נראתה משהו מדהים באמת מדהים, גלגלים חדשים, המנוע טיפה מצפצף, אבל לא משהו רציני שספריי לא יכול לסדר :smile:

אני מדבר עם הבנאדם, כמה אתה רוצה ? - 26 אלף אמרתי לו וואלה זה יוצא משו כמו אלפיים מעל המחירון הוא אומר תשמע וזה, אוטו שמור כמו בובה באמת ששוה את זה, אמרתי לו "בסדר" כאילו אני מסכים למחיר, ואמרתי לו שבבוקר אני רוצה לקחת את האוטו לפני הבדיקה למוסך של דייהטסו בחולון אבא של החבר הכי טוב שלי עובד שם, אמר לי שיבדוק את כל ההיסטוריה של האוטו ושאחד המכונאים יסתכל על האוטו אם "שיפצו" אותו, קבענו להיום בשעה 9 בקניון בת-ים שם הבנאדם אמר שהוא עובד, הסברתי לו שעקב זה שאני עובד, אני צריך לדעת אם לקחת חופש או לא, הוא אמר עזוב אחי אין בעיה 200% אנחנו סוגרים בבוקר. טוב בבוקר אני מתקשר אליו בשעה 8 ואומר לו סגרנו ב 9 כן, הוא אומר אין בעיה, בשעה 9 אני מגיע לקניון בת-ים מתקשר - אין תשובה ככה עד 10 והוא לא עונה, השעה כבר 15:00 אפילו לא הודעה.

א. הרכב נראה לי חשוד ונראה לי הוא אכל תסביך כששמע שאני רוצה לקחת תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** למוסך לפני בדיקה :smile: לפחות ניצלתי מרמאות אז כבר אני סופר ברכות :smile:

ב. וזו הדילמה הקשה שלי, יש לי חברה שגרה בירושלים במעלה אדומים, ואני גר בנס ציונה, לפני מספר ימים הייתי במסוך של דייהטסו וראיתי סיריון חמודה לאללה שנת 99 אוטומט עשתה 50 אלף קילומטר נוהגת על הרכב אישה זקנקונת כזאת נחמדה. לאחר שיחה עם הבן שלה הוא רוצה 25 אלף על האוטו וזה נראה לי מחיר סביר, השאלה שלי היא.

1. האם האוטו עמיד - כלומר יעמוד בנסיעות האלה ירושלים ת"א ? אני לוקח בחשבון שזה מנוע 1000 ואני לא יהיה ספיד רייסר אבל בכל זאת ?

ב. אני לא מסוגל לחשוב על עוד אפשרויות בסביבות המחיר הזה של 25K שירצו אותי.

תודה לכולם על ההקשבה ( זה היה יום מגעיל לאללה ! ) ואשמח לשמוע תגובות והצעות תודה רבה :smile:

פורסם

כן, ניסיתי לנהוג על גיר רגיל שוב, אחרי 4 שנים שאני נוהג על אוטומט, קשה לי לחזור לגיר רגיל, אולי זה עצלות, אבל זה לא נוח בשבילי.

אין יותר מידי דרישות למען האמת, אוטומט 97 ומעלה, אם הסיריון נשמע טוב לפי הפרטים בהודעה ויספק את מה שאני צריך בשביל הנסיעות, תאמין לי מחר בבוקר אני לוקח אותו.

פורסם

אם אתה לא רוצה את הסיריון אשמח אם תתן לי קצת פרטים על מצבה (בשביל החברה..את הבובה שלי אני מחליף רק באימפרזה אחרת :))

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

100 שקל בשביל סרט בידוד?

לעניינינו, סיריון 1000 לא ידנית? יש גם אוטומטיות? סיריון 1000 אוטומטית זה זז?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סיריון 1000 יש גם אוטומט; למיטב ידיעתי, מחוות דעת של מישהו שנהג על סיריון עם מנוע 1000 וסיריון עם 1300 (שתיהן אוטומטיות), הסיריון 1000 היא די עגלה... לעומת זאת, הסיריון 1300 מתנהגת לא רע בכלל. אני אישית לא נהגתי על אף אחת מהן ככה שזו לא החוות דעת שלי... (אפשר לחשוב גם איזה מומחה אני... :wink: )

אם אני לא טועה סיריון 1300 בשנתונים האלה יש רק אוטומט, לא ידני.

עוד אופציות שאולי כדאי לחשוב עליהם - קאיה פרייד, שנת 2000 או 2001, יש בעיקר אוטומטיות (אני חיפשתי בנרות ידנית ולא מצאתי, רובן ככולן אוטומטיות). מנוע 1300, נהגתי על הידנית (שרוסקה על ידי... טוטאל לוס :cry: ) והיא ממש לא עגלה, גם האוטומטית יחסית לא רעה.

עוד אופציה שאולי כדאי לשקול - מה עם היונדאי אטוס?

פורסם

קאייה פרייד, יונדאי אטוס - שתהייה לי בריא.

למה שלא תקנה משהו שהוא קצת יותר רכב

מהפחיות האלה?

יש לך 323 בתקציב הזה, ניסאן סאני, אסקורט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יופי אז בוא נקנה כולנו דצ'יה לוגאן 2007 במחיר של פוקוס 2.0 בת נגיד 3 או 4, רק כי השנתון זה הדבר הכי חשוב!

תגיד כשאתה הולך לאנשהו, אתה מעדיף ללכת באמצע הכביש או על המדרכה? כי לנסוע ביונדאי אטוס זה בערך כמו ללכת באמצע הכביש מבחינת בטיחות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תגיד כשאתה הולך לאנשהו, אתה מעדיף ללכת באמצע הכביש או על המדרכה? כי לנסוע ביונדאי אטוס זה בערך כמו ללכת באמצע הכביש מבחינת בטיחות!

וגם מבחינת מהירות ומכל בחינה אחרת(אלא אם אתה מחשיב את זה שעל הרגליים שלך אתה לא משלם דלק- יותר משתלם ללכת)

• תוכן חדש...