Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פורשה מדרא"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר בדרא"פ וחוזר בשנה הבאה לארץ. כידוע בדרא"פ נוהגים בצד ההפוך של הכביש אם כי חברת פורשה עד שנת 69 לדעתי לא ייצרה את ההגה בצד ההפוך כך שיש כאן היצע לא רע של רכבים עם הגה בצד ימין של האוטו ומחירם נמוך יחסית בשל עובדה זאת. כך שניתן להשיג פורשה במצב כמעט מושלם סביב ה- 50.000 ש"ח.

מה התהליך כדי להביא אחת לארץ? לפני שאני נכנס להרפתקאה...

פורסם

להרפתקאה תמיד טוב להכנס אם אתה בטוח שתדע לצאת בזמן

בפורום המיוחד הזה יש אחלה אפשרות חיפוש בשונה מכל הפורומים בעולם

הפעם עשיתי זאת למענך - אתה חייב לי כאן

אירית

פורסם

אירית, לדעתי הוא התכוון לומר שההגה בצד שמאל, ולכן מחירם בדרא"פ נמוך.

כמובן שהאופציה לבצע חיפוש היא הכי טובה, אבל אכוון אותך לדביק בתחילת הפורום - שם תמצא את התשובות.

בהצלחה!

נמרוד

פורסם

כן בקריאה חוזרת גם אני מגיעה לאותה המסקנה, יש לי חברה עם בעיה דומה מתבלבלים לה הצדדים, והיא טכנאית רנטגן...אבל מצאה שיטה שמה את התשלילים בכיס החלוק בצד המתאים

אירית

• תוכן חדש...