Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה זה המצב שלי יש לי תקציב כולל של 30K כלומר זה אמור לכלול גם ביטוח ויישור קו אם צריך אבל אם יהיה רכב שיהיה מספיק מעניין אפשר לגרד יותר. ועכשיו לרכב שאני מחפש, אני מחפש רכב עם התנהגות טובה. הביצועים בקו ישר פחות חשובים לי (למרות שרכב שיכול לספק את שניהם יהיה עדיף). הרכב הראשון שעלה לי לראש הוא 106 ראלי. ועכשיו לשאלות:

*האם טעיתי בבחירה שלי או שיש משהו בכיוון?

*אם טעיתי יש למישהו פטנט יותר טוב?

*אם צדקתי אז איזה בעיות כדאי לצפות ברכב שאני קונה,איזה שנתון יד הכי כדאי/אני יכול (בתקציב) לקנות?

פורסם

לטעמי השוק מתחלק ל-2 חלקים:

1. רכבים שהם overpriced - הכוונה לרכבים שמתומחרים/נסחרים מעל השווי שלהם.

2. רכבים שהם underpriced - רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף.

ה-106 ראלי היא רכב שהוא overpriced מובהק לדעתי.

נכון שהוא רכב קטן צעיר וכיפי אשר מאפשר גם לצעירים להנות קצת מרכבם, או לפחות זה היה ככה לפני מס' שנים שמחיר הרכב ירד באופן משמעותי לעומת אחד חדש וניתם היה למצוא אקזמפלרים טובים -היום זה כבר קצת אחרת.

עקב הימשכותם של כל מיני ילדים קטנים וטיפשים לדגם הזה ולאחיו ה-XSI, רובם ככולם זכו לטיפול לא איכותי והתעללות רבה. כל רכב שעדיין יש לו 4 גלגלים והגה נחשב ל"הכי שמור בארץ" ו"אין עוד אחד כזה" והמחירים הנדרשים מופלצים מהתחת לא פעם.

עקב כך לטעמי יורדת במידה ניכרת הכדאיות ברכישת רכב כזה, כלומר אם אין לך איזה משיכה מטורפת לרכב הזה אז אולי כדאי לשקול משהו אחר.

אני דווקא ממליץ לחשוב לכיוון הוולקן של סיטרואן. הרבה יותר קל למצוא רכב שמור והמחיר המתבקש הוא סביר בהחלט.

בתמורה תקבל גם רכב הרבה יותר מפנק מהראלי הספרטני.

• תוכן חדש...