Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת ה"RSI" זה רכב שלא עושה "בעיות", ממש לא "מחלה", ובעל עליות אחזקה "נמוכות" בעיקר אם הוא ישן ולא מטופל.

אפשר לנסות גם סיטרואן bx gti 1.9 או לנציה דלתה אינטגרלה.

פורסם

או בקיצור, אתה "רוצה רכב ספורטיבי ואמין, גם ישן אם אפשר"

על חלק מהדרישות שלך תאלץ לוותר. RSI ממש לא עונה לדרישות האלו.

אני יכול להמליץ לך על 306 XT - התנהגות מעולה, הגה מהטובים שיש, צריכת דלק כ1:10 וביצועים סבירים עבור סכום קטן יחסית. אם היא מטופלת כראוי היא גם תפגין אמינות טובה.

אם תפרט לגבי הדרישות קצת יותר, אולי נוכל ל"תפור" לך רכב שבאמת יתאים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עכשיו ברצינות, אני לא יודע כמה זמן אתה נוהג, אבל ואחת כמה וכמה אם זה לא הרבה זמן, ממולץ בחום להתמקד על קטנה ותחושה ספורטיבית מאשר על "טיל", שלא יוביל שלום מקום, אלא במקרה הטוב לדוחות ואולי שלילה ובמקרה הגרוע תאונה.

בסכום שציינת ממולץ 306, ותלוי בשימוש, הייתי הולך על ה1.4 בעלת עלויות אחזקה נמוכות משמעותית מה1.8 כפי שהציע יבין.

ה1.4 אמניה יחסית, נכנסת בתקציב, תוכל למצוא אחת שמורה יחסית ואז היא תיהיה בעלת עלויות אחזקה נמוכות יחסית, ביצועים סבירים ואמינות סבירה.

לאחר שתצבור קצת יותר ניסיון וקצת יותר כסף, תמיד תוכל לשדרג.

אולי גם אפשר 205 1.4 שתיהיה חזקה יותר אך קטנה יותר ואמינה קצת פחות.

פורסם

פשרה - 306 ומנוע 1.6.

בעלת עלויות אחזקה נמוכות משמעותית מה1.8
אשמח אם תאמר לי מהן עלויות האחזקה. אצלי הן מסתכמות בדלק וטיפולים (כרגע, טפו טפו טפו).

ההבדל יהיה (השוואה בין שני רכבים תקינים כמובן) בכמה מאות שקלים בדלק (במקרה הגרוע).

ה1.4 פשוט חלשה, אין דרך אחרת לאמר את זה, ובהחלט לא מתאימה למי שחשב על RSI. ה1.6, למרות הבדל "זניח" של 15 כ"ס מרגישה הרבה יותר חזקה ובהחלט מספקת.

ולפני שתשאל - אני מחזיק בשני הדגמים (1.6 ו-1.8), ההבדלים בהוצאות אינם גדולים.

לגבי ספורטיביות אחרות - ניתן למצוא 205 GTI במצב בינוני בסכום הזה, אבל היא לא בהכרח תהיה אמינה, וכנראה שלא זולה לתחזוקה. יש גם 106 ראלי אבל היא לא ממש מהירה בקו ישר( ומי שקונה ראלי גם לא מחפש ליסוע קדימה).

או שתחסוך סכום קצת יותר רציני, או שתחשוב לכיוונים אחרים.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...