Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ על פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות פיאט בראבו שנת 2000 ומעלה.

אני בדקתי את כל ההודעות על הרכב הזה בפורום הזה ובפורומים בחו"ל לפני שאני שואל.

ראיתי המון אנשים שמתלוננים שהרכב זולל דלק בצורה בלתי רגילה, אני מדבר על 8 ק"מ לליטר בממוצע ואני מדבר על מנוע 1.6 ידני.

הנתון נראה לי קצת מוזר מכיוון שהמנוע רגיל והרכב לא כבד, ידני.

אני אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא צריכת הדלק ברכב זה ואולי קצת עצות כלליות על הרכב.

דרך אגב אני מדבר על הדור השני של הבראבו שנת 2000 ומעלה

תודה מראש

פורסם

לגיסי היתה 1.6 ידנית שנת 96 והרכב באמת זלל סביב 1:8

סה"כ רכב נחמד, הביטוח זול חלפים יחסית זולים ומחיר שוק ברצפה.

רכבים רבים משמשים צעירים ולכן קשה למצוא ידנית שלא שחטו אותה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לגיסי היתה 1.6 ידנית שנת 96 והרכב באמת זלל סביב 1:8

אגב הוא החליף אותה בסיוויק 3 דלתות 1.4 ידני (שנת 98 )

והרבה יותר מרוצה.

גם צריכת הדלק נמוכה יותר גם הביצועים (לטענתו) טובים יותר וכפי הנראה הרכב יותר אמין

אבל הביטוח יקר יותר וגם מחיר הרכישה יחסית גבוה

חומר למחשבה...חפש לך סיוויק 3 דלתות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שטויות!!!!

בשונה מלאח של אח שלי היתה סבתא עם נכד שהייתה לו חברה שאח שלה הכיר מישהו עם בראבו,

לי הייתה בראבו 1.6 ידנית כשנה ותשעה חודשים בערך ולאחי יש את הבראבה כארבע-חמש שנים.

שתיהן הציגו (הבראבה עדיין) צריכה סבירה מאוד. 1:11-12 בנסיעה נורמלית ומשולבת (עירוני ובין עירוני).

1:8 לא הגיוני לחלוטין. אולי אם הרגל כבדה מאוד מאוד על הגז תגיע ליחס הזה.

...

סה"כ רכב נחמד, הביטוח זול חלפים יחסית זולים ומחיר שוק ברצפה.

רכבים רבים משמשים צעירים ולכן קשה למצוא ידנית שלא שחטו אותה.

עם זה אני מסכים.

למרות שבזמן האחרון נתקלתי בכמה ש"לא מתביישים" לבקש גם 6K מעל המחירון רק בגלל ש"הרכב נראה פצצה אחי"...

אם תחליט לרכוש, חפש עם הרבה מאוד סבלנות וזמן.

קל מאוד ליפול עם הרכב הזה בדיוק מהסיבה שציין "סולל הדרך". צעירים ששחטו אותה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...