Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבלי לחסוך בפרטים, אומר שרבים מאלו שהתנדבו לעזור בכל מה שקשור לאתר המועדון, לא הראו רצינות מתבקשת, פשוטו כמשמעו וסליחה על הבוטות ;-).

חלק מאלו אשר התנדבו לפעילות האתר, ממלאים היום עדיין את תפקידם בצורה מוצלחת ותורמת.

דרושים, בהקדם האפשרי, מתנדבים אשר יכולים (מבחינת זמן ויכולת) לקחת חלק פעיל בניהול האתר, עיצובו, פיתוח עתידי וכו'.

כמו כן, רבים הציעו אינספור פעמים את עזרתם בכל הקשור לכתיבה ("כשיהיה אתר למועדון אני אכתוב ואתרום"...) אך משום מה, כולם נעלמו ;-). אשמח אם חבר'ה חדשים שרוצים לתרום למועדון בכל הקשור לכתיבה, ייצרו איתי קשר וכן אותם אלו אשר הציעו את עזרתם בעבר ואולי, סוף סוף יתאפשר להם להגשים את מבוקשם.

חלק נכבד מהכתבות לאתר יהיה נסיעה על אותן מכוניות קלאסיות ואספנות נחשקות, בכדי לרשום את ההתרשמות מהרכב ומצבו וכן מידע נוסף אודות אותם כלי רכב.

בקיצור, אני חושב שדי הבהרתי את הנקודה... דרושים חברי מועדון עם רצון אמיתי לתרום, לשפר, לייעל, לעשות.

האתר הינו כרטיס הביקור האינטרנטי והייצוגי של המועדון ועליו להראות ולהתעדכן בהתאם.

נא לפנות אליי בה"פ או באמצעות הטלפון - 054-4554944.

בברכה,

ליאור ברוך.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שלחתי לך פרטית

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

בקרוב ליאור יעלה פרוייקט שימור ושחזור אתר אינטרנט.

על הפרק, חלקים משופרים מארה"ב וסקירת הקטלוג של Summit.

השלב הבא יהיה להביא את האתר למנחת בערד ולבדוק איך הוא בפתיחות מול אתרים אחרים, Google יוצא מהמקום כמו 4X4!

מוטי

פורסם

במלא הנימוס המתבקש אני רואה שהאתר שעבר לידיים אחרות לא

עולה לאוויר טוב יותר מאשר היה מנוהל על ידי ,

וחבל , עם כל העוזרים והמתנדבים , נראה שלבד עשיתי עבודה די בסדר

בלשון המעטה . האתר היה מעודכן כגם בארועים , גם בלוח המוכר של המועדון

ותמונות מארועים . ראו חברים , לא קל לתחזק לבד אתר מועדון .... שלא לדבר על פיתוח האתר .

באמת שהייתי רוצה לראות אתר עשיר גם בכתבות ותמונות של חברי המועדון .

בברכה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תחום האחריות שלי באתר הוא עדכון אירועים, חדשות ולוח.

אני משתדל לעדכן כ-3 פעמים בשבוע ( ואף יותר אם צריך).

פירסום מודעות הלוח מצריך אישור המשרד לגבי תוקף חברותו של המפרסם במועדון כך שיכולה להיות דחייה של 3-4 ימם בין הכנסת המודעה ע"י חבר, לפירסומה באתר.

אם יש למישהו הצעות לשיפור בנושאים שאני אחראי עליהם באתר - אשמח לשמוע על כך בה"פ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא נעלמתי,ויש לי סידרת כתבות מוכנות להעלאה+חומר שיסרק מהאבטומובילים שראו אור זה מכבר.

כבר בתחילת השבוע אני יתחיל להריץ את הכתבות.

ואם כבר אנו בעינייני בקשות-מי שרוצה להכין כתבה על המכונית שלו או היסטורייה של הדגם או היצרן וכו',מוזמן לשלוח לי את החומר למייל שמופיע בפרופיל המשתמש שלי.

הרמתי את הכפפה,אליבבא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
במלא הנימוס המתבקש אני רואה שהאתר שעבר לידיים אחרות לא

עולה לאוויר טוב יותר מאשר היה מנוהל על ידי ,

וחבל , עם כל העוזרים והמתנדבים , נראה שלבד עשיתי עבודה די בסדר

בלשון המעטה . האתר היה מעודכן כגם בארועים , גם בלוח המוכר של המועדון

ותמונות מארועים . ראו חברים , לא קל לתחזק לבד אתר מועדון .... שלא לדבר על פיתוח האתר .

באמת שהייתי רוצה לראות אתר עשיר גם בכתבות ותמונות של חברי המועדון .

בברכה

דרור .

מי אמר שמרגע עליית האתר לאוויר הוא אינו מעודכן באירועים ובלוח המודעות?

כל מודעה בקלאסיקון ומעבר לכך, מעודכנת בשוטף באתר ע"י צבי שעושה מלאכתו נאמנה.

כל אירוע מתעדכן בזמן, שוב, ע"י צבי בתיאום עם סמדר.

כדי שיהיו תמונות בגלריה, צריך שאנשים יעלו תמונות לגלריה! אם אנשים מצלמים אירועים ומעלים תמונות לפורום, לא עשינו בזה כלום! לכן, כדאי ומומלץ, להבא, לאחר אירועים מפגשים וכו', להעלות את התמונות לאתר, בקטגוריה הרלוונטית ולפרסם בפורום קישור לגלריה המועדון.

דרור, במלוא הנימוס המתבקש, טוב מה שיש היום מאשר אתר שלא השתנה במשך 4-5 שנים והיווה תעודת עניות למועדון בעולם האינטרנט. אני מרגיש טוב עם זה שהוא "בידיים אחרות".

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני רואה שהפורום מתחיל להיות מעניין ... :lol:

דרור/ליאור, אנא אל תפתחו ריב בנושא "מי יותר טוב", רק נחטיא בזה את המטרה.

כל דבר טוב. האתר של דרור היה טוב בתקופת בנייתו, לאחר זמן דרור חש לחץ עבודה, ונאלץ להקדיש פחות זמן לשידרוג ושימור האתר. עייפות החומר היא דבר טבעי.

האתר שליאור בנה נבנה במרחק של טווח שנים מהאתר הקודם וברור שהוא יותר מותאם לתקופתנו, אשר המחשב והאינטרנט משתנים ומשתדרגים בה מידי יום.

הבעיה איננה "למי יש יותר ארוך..." אלא "מי יכול לשמור אותו יותר זמן במצב זה...".

כלאמר, לא די לארגן אתר, ואח"כ לחכות שמתנדבים יעשו את העבודה. מי שאחראי על האתר אחראי גם על המתנדבים. אם אלו שאחראים על כתבות למשל (אבי נוף לדוגמא) לא מתפקדים, זה או משום שהם לא בסדר ומנהל האתר צריך להחליפם בהקדם, או שמעולם לא דיברו איתם, ולא אמרו להם מה לעשות, מה מצפים מהם ואיך לעלות את הכתבות וכד' (שזה למעשה המצב הנוכחי...).

ליאור, כל הכבוד על העבודה הבסיסית, אך לדעתי צריך כל הזמן את ההשגחה והלחץ שלך על העוזרים. אחרת "העסק"לא יפעל.

צביקה דווקא לוקח את תפקידו ברצינות ובאחריות, אולם כנראה שיש רק את צביקה א', ואין לנו כמו בשיר הידוע צביקה ב' ו-ג' .

לגבי העלאת תמונות לגלריה, ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי. היתה איזו שהיא בעיה.

ייתכן שהיא תוקנה בינתיים, אך הנושא "נרדם" ולא תוזכר על ידך.

דבר חשוב שדובר בו, הוא נושא ההודעות שיוכל להכניס לפורום או לקרוא בפורום חבר מועדון וזאת להבדיל ממי שאינו חבר מועדון. על פי קוד של מס' חבר ות.ז. למשל. לעניין זה יש חשיבות גבוהה, וכל עוד הוא אינו קיים - אין למעשה פורום למועדון אלא זה פורום כללי.

אז, בהצלחה לכולנו, ושיהיה רק טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מוטי Newly wed

ואני חשבתי שההומור העוקצני הוא סממן לחיי שעמום ושגרה

ליאור לקח על עצמו את הקמת האתר וניהולו, ועמד ביעד הראשוני שהגדיר, אכן תפקידו לנהל את האתר ולדאוג שהאתר חיי ובועט ליאור לא גננת (גנן אולי), יחד עם זאת אילו שהתנדבו תפקידם לא מסתיים רק בלבצע פעולות ולהשמע להוראות אלא גם ליזום.

אבוי לנו אם המועדון היה מתנהל כך ואף אחד מחברי הוועד לא היה מזיז ת.... ומחכה למוצא פיו של היו"ר, במחשבה שנייה אולי אז ישיבות הוועד היו אורכות רק רבע שעה ולא שלוש שעות ויותר.

אם התנדבת והגדירו לך משימה, אז גם אם משהו לא בדיוק עובד דאג אתה שהדבר יעבוד, או לפחות תתעדכן אם תוקנו דברים או לא.

אבי המפלג לקח על עצמו את האחריות לדוכן, ואין אירוע שהוא לא יושב על הווריד שלי בעיקר על שלי ומזכיר שיש להערך בהתאם.

לכולנו יש עבודה או יותר נכון לרובנו, אבל עדיין ניתן לשלב את העבודה ההתנדבותית הזאת , עובדה שיש כאלו שעושים זאת לא מעט זמן ומצליחים לספק את הסחורה.

דווקא מכאלו שמתנדבים והתנדבו בעבר לא מעט, אני מצפה שההתיחסות תהייה אוהדת יותר, כי אני זוכרת זמנים אחרים וביקורת לא הוגנת כלפיהם.

אם לא ליאור ברוך, אז או שלא היה אתר או שהיה אתר שעולה הרבה כסף, אולי באמת צריך לשקול להעלות את דמי החבר ל 100 $ ואז בעיות רבות תפתרנה בין היתר כמו למשל ש"ג בשכר כדי שזה לא יפול על אותם אנשים כל הזמן, בא נחשוב כמה חברי מועדון מגיעים כל יום שישי? כמה מהם עושים תורנות ש"ג ? לא צריך כישורים מיוחדים לזה, אני מוכנה להעביר השתלמויות בחינם.

ליאור הצלחה באירוע ב - 10.10

אירית

פורסם

ליאור ,

כוונת הכתובים איננה אליך כלל ,

אתה יודע שאני רוכש לך כבוד גדול על עשיתך בכל תחום

הן קלאסיקר והן יכולות כתבת אתרים מבחינה טכנית .

כוונתי היתה לכאלו שאכנה אותם "עוברים ושבים " במועדון שהיו להם

תמיד ההערות לאתר הלא מעודכן , שאכן מבחינה גרפית וויזואלית

לא התעדכן במיוחד ועל כך אמר אבי נוף , היה מעודכן לתקופתו

אולם מבחינת ארועים , תמונות , לוח מודעות התעדכן בזמן

לאורך השנים , כולל להעלות תמונות אחרי כל ארוע שאז לא צולמו

הארועים במצלמה דיגיטלית , היתה מצלמת פילים , התמונות נשלחו לפיתוח

נסרקו בסורק וכל תמונה הותאמה לגודל המתאים לדף .

ליאור , אתה יודע כמה זמן ועבודה זה לקח כל השלבים האלו ושוב לא איך כלל מופנים הדברים .

כל זאת עשיתי לבד , ואף היום , כראיה לכך שלבד זה קשה , גם אתה מבקש עזרה בהעלעת

התמונות שכיום מצולמות דיגיטלית .

איך פעם אמר מישהו וותיק במועדון "מישהו צריך לעשות את זה "

אז שיקומו , ושוב ליאור , ממש לא אליך מכוונים הדברים ותודה בשמי כחבר מועדון

מן השורה על העשיה שלך כיום .

בידידות רבה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...