Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני 5 שנים גיסי קנה פז'ו 205 מסוחר מכוניות, הרכב היה עם קילומטראז' נמוך יחסית, הסוחר

היה יד 2 והרכב במצב טוב.

אחרי שנה וחצי גיסי החליף מנוע (שדרג ל 1400 מ 1100) והכל סבבה. לפני שנתיים לקחתי

אני את הרכב ועשיתי העברת בעלות על שמי.

לפני כמה ימים לקחתי את האוטו למוסך מורשה של פז'ו ושם נאמר לי (היה כתוב להם במחשב) שהאוטו

היה יד ראשונה של חברת בזק, ושבשנת 2000 לאוטו היו 150,000 ק"מ, והיום המד עומד

על 125,000 ק"מ ==> ככל הנראה הסוחר שינה את מספר הקילומטרים בספידומטר.

היום אני רוצה למכור את הרכב והשאלה שלי מה אני אומר לקונים הפוטנציאלים (גיסי לא זוכר

מה היה הקילומטראז' שהוא קנה את האוטו), ואיך זה משפיע על המחיר?

תודה.

פורסם
כן, אבל הוא לא אומר שהוא ישר..

הוא שואל אם להיות ישר

"והשאלה שלי מה אני אומר לקונים הפוטנציאלים (גיסי לא זוכר

מה היה הקילומטראז' שהוא קנה את האוטו)"

פורסם

הבעיה היחידה - בארץ דווקא את אלו עם המצפון והישרים דופקים .

באים ומספרים את הסיפור האמיתי - לא מסתירים כלום ומטוב ליבם הם נפגעים , או שמורידים להם מהמחיר (בגלל סיפור שיכלו להסתיר , אבל לא עשו בגלל שאני מאמין שבמצב הפוך , הם לא היו רוצים דבר כזה) , וכמובן קושי רב במכירה , כי מר ישראלי חייב רכב שעבר 5 ק"מ בשנה , אחרת - "אחשלי אבל הק"מ גבוה , יש מקום לדבר ? ".

פורסם
כי מר ישראלי חייב רכב שעבר 5 ק"מ בשנה , אחרת - "אחשלי אבל הק"מ גבוה , יש מקום לדבר ? ".
מה הקשר ישראלי, טוניזאי, קפריסאי או איראני?

בכל מקום בעולם יעדיפו לקנות רכב עם קילומטראג' נמוך.

ולפותח השרשור,

אני פשוט הייתי מצהיר כמה ק"מ יש על המנוע הנוכחי (ואת זה אתה יודע),

ולגבי האוטו פשוט תגיד שאתה לא יודע מה הק"מ האמיתי שלו כי הוחלף לוח שעונים. ככה אנשים לא יתרחקו וישגעו לך את המוח מי הסוחר ומעניין למה הוא שיקר, וככה גם הבדיקה תיהיה יותר הוגנת (אם תגיד שסוחר שיקר לך אז יתרחקו מהאוטו ואפילו לא יבדקו אותו, למרות שהצהרתי שאתה לא יודע מה הקילומטרז'. אם תצהיר במפורש שהקילומטראז' יותר גבוה אבל אתה לא יודע כמה אז יבדקו את האוטו כמו שצריך והאוטו ימכר במחיר המתאים לו).

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

איזה שנה הרכב?

האם ברשיון מופיע רכב חברה לשעבר?

יהיה קשה למכור גם בלי לציין את הנושא של שינוי הק"מ. המחיר מחירון של הרכב לא גבוה וקיימים הרבה אקזמפלרים בשוק.הרכב היה בבעלות של חברה ולכן תצטרך לרדת עוד במחיר על מנת למכור (בד"כ רכבי חברה נוסעים המון ולכן לא ברור איך גיסך לא עלה על העניין). כל מי שיבוא לקנות את הרכב לא יאמין ליד שלישית מחברה לשעבר עם 125K ק"מ.

פשוט תגיד שביד הקודמת החליפו מנוע והק"מ שונה אם מישהו שואל. גם ככה מי שיקנה את הרכב יוריד הרבה במחיר בעקבות היד ראשונה חברה.

אסף

פורסם

טיבי , אני אכן מודע לכך שיעדיפו לקנות רכב בעל ק"מ נמוך ( כמעט תמיד ) - אני לא מעוניין לחזור על ויכוחים שחזרו ונשנו כאן בפורום בנוגע להשוואת בלאי בין רכבים שנסע נסיעות קצרות לנסיעות ארוכות .

זו הייתה כוונתי - בכל אופן , אתה צודק - ק"מ נמוך קורץ יותר לעין .

פורסם

לצערי, ולצערך - נדפקת.

לפי דעתי, גלה את האמת, ובמקרה הגרוע אתה תפסיד כסף. בכל מקרה זה הדבר הנכון לעשות.

מה שכן - למדת לקח חשוב בכסף קטן יחסית - גם רכב של חבר/קרוב משפחה/ בחורה יפה - בודקים בשבע עיניים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

גילוי אמת זה חשוב, ואתה חייב לגלות את הסיפור לקונה, רק מה - זה מבריח קונים, ותצטרך למכור לסוחר במחיר מצחיק.הוא כבר ידאג למכור את הרכב כ "יד פרטית עם קילומטרז נמוך" במחיר מחירון.

פורסם

לדעתי הכי נכון בשבילך..

זה להגיד שאתה לא יודע כמה עבר האוטו אתה יודע כמה הוא עבר רק מאז החלפת המנוע ושזה הדבר החשוב..

זהו !

פורסם

אני מדבר בתור אחד שעשו לו את זה,ועוד ברכב ספורט

הורידו לי מ220 ל170....עניין לא נעים לגלות שזי** אותך בדיעבד

לפי דעתי תגיד מה הקמ של המנוע,ואחרי זה תוסיף את הקמ של הרכב

הכי טוב להגיד את האמת....

פורסם

הכי טוב לגלות את האמת, גם אם מפסידים כמה שקלים, שהרי במידה ותשקר ואח"כ האמת תצא לאור, אני בטוח שלא תוכל להתמודד איתה באותה צורה של סוחר הרכבים.

עם האמת תוכל ללכת לישון בשקט, ללא דאגות, ואת השקלים שתפסיד תחשב בתור שכר לימוד לעתיד

• תוכן חדש...