Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שירשור קודם שהסתיים בניצחונה של אשתי ובכך שלא נקנה רכב של מורה נהיגה או ממכרז -

נותרו לנו שלושת האופציות הרשומות למעלה, כמי שמעולם לא החזיק מכונית יפנית ו/או אוטומטית

מעבר למיתוסים על האמינות אני לא מכיר כלל את המכוניות האלו - נוחות,אמינות,צריכת דלק,מחירי חלפים וכו...

השאלה החשובה ביותר לנו כרגע - האם הקרינה מקבילה לקורולה מבחינת עלויות אחזקה?

תודה

זהר

פורסם

לא מקבילה.

מנוע ה-2.0 יצרוך יותר דלק מ-1.6 מקביל, עלויות החלפים גבוהות מאלה של הקורולה והיא נפוצה פחות.

בכל מקרה ההבדל לא אמור להיות בשמיים (תלוי בנסועה) - אבל ישנו.

פורסם

במקרה ברשותי קורולה וגם קארינה.

הקארינה מודל 93, שנתיים בבעלותי עם כמעט אפס תקלות, למעט משאבת הגה כח ומצבר וטיפולים שוטפים.

הקורולה שנת 2000 עם 0 תקלות,רק טיפולים שוטפים.

אני יכול לאמר לך, הקארינה אמינה לפחות כמו הקורולה.

נוחות נסיעה והנאה מנהיגה, הקארינה נותנת הרבה יותר.

אני אישית נהנה לנסוע יותר על הקארינה, וזה גם יותר דלק אבל לא משמעותי כ"כ.

תמצא אחת מטופלת = מומלץ.

פורסם
לא מקבילה.

מנוע ה-2.0 יצרוך יותר דלק מ-1.6 מקביל.

הסיבה העיקרית להבדל בצריכת הדלק היא ההבדל במשקל המכוניות.

אני לא בטוח שאם תצייד קארינה במנוע 1.6 הקטן מכפי מידותיה, היא תצרוך פחות דלק מקארינה 2.0 רגילה.

בעבר היתה ברשותי במוו 318i שהוחלפה אח"כ ב 316i שהיתה דומה לה מאד אולם צריכת הדלק של ה316 היתה גבוהה יותר, למרות המנוע הקטן יותר והחדיש יותר.

פורסם

בכל מקרה, הקארינה נותנת ביצועים טובים לרכב מסוגה... אני מכיר קארינות שעדיין נסעו עם 700 (!!!) אלף ק"מ על השעון, אמינות טובה מאוד...

פורסם

בשנתונים אלה, ההבדלים בין המכוניות כיום לא מהותיים, ואני הייתי ממליץ לך לקנות את האקסמפלר הכי שמור ומטופל שתוכל למצוא מבין שלושתן (הייתה לי לגאסי, לחבר טוב 626, ולשכן קרינה משטרתית).

פורסם

אני בעד קארינה, ורצוי חומה או לבנה.

אין תחליף לתענוג שתחווה כשכולם מאיטים לידך מחשש שמא מדובר בניידת "סמויה"

פורסם
אני בעד קארינה, ורצוי חומה או לבנה.

אין תחליף לתענוג שתחווה כשכולם מאיטים לידך מחשש שמא מדובר בניידת "סמויה"

טוב שלא אמרת את זה על פורד אסקורט! :-D קארינות כבר לא כל כך גורמות לאנשים להאט. (..)

פורסם
טוב שלא אמרת את זה על פורד אסקורט! :-D קארינות כבר לא כל כך גורמות לאנשים להאט. (..)
צריך ראייה טובה כדי להבדיל מרחוק בין קארינה ואוונזיס, ואוונזיס זה כבר הסטוריה פחות רחוקה.

חוצמזה קשה מאד להשתחרר מהרגלי נהיגה...

פורסם

לנו הייתה 626 סדאן שנת 93 לפני הגולף.

רכב מעולה, אמא שלי עדיין מתגעגעת לכוח(היחסי) שיש לה, מהמנוע 2 ליטר 136 כ"ס.

הרכב מפואר, אין כריות אוויר אבל יש חימום למושבים הקדמיים ,חלונות חשמל, מראות חשמליות ועוד. הרכב מרווח מקדימה וקצת פחות מאחור.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
הרכב מפואר, אין כריות אוויר אבל יש חימום למושבים הקדמיים ,חלונות חשמל, מראות חשמליות ועוד. הרכב מרווח מקדימה וקצת פחות מאחור.

אז חכה שתראה את המזדה 323 של אמא שלי, חימום לכסאות, מראות כהות נגד סנוור, שלל אורות בתקרה, מערכת חשמל מפותחת יותר משל רוב הרכבים באותו סגמנט בתקופה ההיא, למשל מתריעה על מנורות שרופות, מים במגבים וכדומה.

4 חלונות חשמל, ומה שאישית שבר אותי והייתי צריך פינוי בגללו, נעילה מרכזית.

מיותר לציין שהמראות היו חשמליות.

פורסם

אם יש קרינה שמורה אז לדעתי זה הטוב ביותר, לפני שאתה קונה , לפני שאתה מדבר על מחיר, סע על הרכב ובדוק האם הוא מתנהג על בורות וכביש משובש , היטב.

לאחרונה התאכזבתי ממספר קרינות שהתנהגו כמו עגלות מלבד הכח שנשאר להן.

אני בעד קרינה.

ותזהר שלא היתה ממשלתית או משטרתית וכו..

בכל מקרה , בדוק הסטורית טיפולים במוסך להרבה שנים אחורנית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אז חכה שתראה את המזדה 323 של אמא שלי, חימום לכסאות, מראות כהות נגד סנוור, שלל אורות בתקרה, מערכת חשמל מפותחת יותר משל רוב הרכבים באותו סגמנט בתקופה ההיא, למשל מתריעה על מנורות שרופות, מים במגבים וכדומה.

4 חלונות חשמל, ומה שאישית שבר אותי והייתי צריך פינוי בגללו, נעילה מרכזית.

מיותר לציין שהמראות היו חשמליות.

אל תשכח שהרכב הוא מלפני יותר מ 14 שנה וזה בהחלט מכובד, ליונדאי גטז בקושי יש את הנ"ל אבל בוא לא ניכנס לזה.

האוטו גם היה אמין, לא עשה הרבה בעיות, אבל הפלסטיקים מבפנים פשוט נשחקו לגמרי ולא עמדו בשמש ובזמן.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...