Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנה עד 25K

goldman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית מיועדת לשני נהגים צעירים, האמינות חשובה בעיקר. האוטו מיועד לנסיעות קצרות (פרדס-חנה- חדרה). רצוי חסכונית בדלק (לפחות 1:12). אחזקה זולה (טיפולים, חלפים).

מודל 98+, עדיפות לגיר ידני.

פורסם

אם לא איכפת לך לינסוע ברכב "נשי" טיפה, הייתי ממליץ לך על מזדה 121... הידני מגיע עם הגה כוח.

אחלה אוטו, בעבר היה לי כזה עד שהוא הושמד ע"י מאגנום נהוג בצעיר שביצעו בו מעשים מגונים תוך כדי נהיגה ע"י חברתו...

לאחי יש גם אחת כזו, והוא די מרוצה... בעיקבות זה, חבר של אחי קנה גם אחת כזו, ונחש מה? גם הוא מרוצה עד הגג... רכב אמין, פשוט, לא כל כך זול, אבל שווה את המחיר... רמת ההנאה מהנהיגה, אהמממ, כמו כל מזדה... אפרורית למדי (הרכב לא חלש, אבל אי אפשר ליקרוא לו "מכונת הנהיגה האולטימטיבית"...)

רכב שני הוא פורד פיאסטה, גם לי וגם לאחותי יש כאילו... של אחותי הוא 97, הזרקה, 1.3 (אם אני לא טועה)... הרכב, לא ממש חזק, אבל די מתקשר עם הנהג וממש כיף לינהוג בו בכבישים מפותלים)

לי יש פיאסטה 16V, 1.25... האוטו לא ממש חזק, אבל גם לא חלש, מגיע עם הגה כוח ופנים טיפה יותר מעודן.... לדעתי, אחלה אוטו, חסכוני, זריז, והכי חשוב, העגלה של הזעטוט ניכנסת ללא בעיה התא המיטען, ועוד נישאר טיפה מקום... לדעתי הכיסאות קשים מידי וללא תמיכה צידית טובה, אבל לאישתי זה לא מפריע ;)

אגב, הפורד "סובל" ממחיר נמוך משמעותית מהמזדה, דבר שיכול ליגרום לך לעלות לשנתון גבוהה יותר, המזדה נדירה בשנתונים 98 ורכבים טובים נחטפים כמה שעות לאחר הפירסום וגם בלוחות הכי נידחים... היות ורובם הם "יוצאי סיירת הליסיינג" הם מגיעים ללא... כלום בעצם, אז שווה להוריד במחיר, אבל מניסיון, אין טעם, כי תמיד מאחוריך יהיה מישהו מתוסכל שמחפש את הרכב הזה כבר כמה חודשים ומוכן להיתפשר ולשלם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה על התשובות המהירות.

יש לציין שאשמח לקבל אוטו עם טיפה כוח וזריזות, לא עגלתי לגמרי.

אני יודע ומובן לי שבתקציב הזה, זה קצת מוגזם לבקש, אבל, בוא נאמר שאמשמח להצעות של החזקות מהקבוצה הזאת.

פורסם
תודה על התשובות המהירות.

יש לציין שאשמח לקבל אוטו עם טיפה כוח וזריזות, לא עגלתי לגמרי.

אני יודע ומובן לי שבתקציב הזה, זה קצת מוגזם לבקש, אבל, בוא נאמר שאמשמח להצעות של החזקות מהקבוצה הזאת.

אם אתה גר באזור שוהם, אתה מוזמן לעשות סיבוב בפיאסטה שלי, ותיראה שהיא לא ממש עגלה, ביוחד לא לנהג חדש...

אמרתי שלדעתי הוא לא הכי חזק, זה לא מפריע לי להיות תמיד לפני כולם ובהרבה ביציאה מרמזורים, ובלי ממש להיתאמץ... האוטו קליל, נענה לפקודות הנהג ודי כיפי לנהיגה...

גילי

פורסם

לא דיברתי חס וחלילה על האוטו שלך, אלא ציינתי עובדה שאני רוצה שידעו.

איזו שנה הפיאסטה שלך?

האם זה יש הרבה פיאסטה 16V בשוק או שזה אוטו יחסית נדיר?

פורסם
לא דיברתי חס וחלילה על האוטו שלך, אלא ציינתי עובדה שאני רוצה שידעו.

איזו שנה הפיאסטה שלך?

האם זה יש הרבה פיאסטה 16V בשוק או שזה אוטו יחסית נדיר?

נדיר, זו מילה יחסית... הכל שאלה של מזל... אני אתן לך דוגמא, אני חיפשתי רכב זול ושיהיה טנדר... האופציה היחידה שלי היתה טנדר סקודה. מצאתי תוך שבוע אחד יד ראשונה, עם מיזוג פצצתי ובמצב טוב יחסית לרכבים האילו וק"מ מאוד נמוך... אחי, שרוצה להחליף את האוטו גם בטנדר מחפש כבר יותר מ3 חודשים ולא מוצא... :|

בכל שאלה של מזל...

את המזדה שלי חיפשתי כימעט 4 חודשים... ראיתי עשרות של רכבים, רובם מהשכרה שנימכרו במחיר של רכב "רגיל"... את שלי מצאתי שעה אחרי שאותה בחורה פירסמה, יש ראשונה, ק"מ נמוך ביותר... אחרי שעשינו ההעברת בעלו והקפצנו אותה הביתה, הגיע איזה מישהו (שככל הניראה היא קבעה איתו ושחכה או שם וויתרה) עם כסף,, ואחרי שהוא שמע שאני קניתי הוא הציע לי לקנות את האוטו מעל המחירון...

מזל זה קטע חשוב בחיים!

גילי

• תוכן חדש...