Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים..

אני מוכר את החיפושית שלי, ויש לי שאלה שאני כמעט בטוח שאני יודע את התשובה אבל הבחור שקונה את הרכב מתעקש..

אז השאלה שלי היא כזאת

הרכב בלי טסט כבר הרבה זמן, והחברה לשעבר רשומה כשותפה ברשיון

שאני מעביר בעלות האם אני צריך לשלם את האגרה של הטסט, או שפשוט משלם את הסכום של העברת בעלות וזהו?

תודה מראש פשוט הבנאדם לחוץ

פורסם

משלם אגרה אחרונה (157 לאספנות) חוזר למשרד הרישוי כדי שמיידית יעדכנו במחשב שהאגרה שולמה. חוזר לדואר עם הלשעברית והקונה ותעודות הזהות של כולם (רשיון לא מספיק) ועושים העברת בעלות רגילה.

פורסם

אתה חייב גם יפוי כוח מהחברה לשעבר וגם את תעודת הזהות שלה. אחרת לא תוכל להעביר בעלות, או שהיא תבוא אישית יחד איתכם להעביר בעלות

יפוי כוח חייב להיות רק על טופס סטנדרטי של משרד הרישוי ורק עליו.

טופס יפוי כוח ניתן לקבל במשרד הרישוי / בסניפי דואר / וגם להוריד מאתר האינטרנט של משרד הרישוי

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור לצורך שאלה..

דיברתי עם משרד הרישוי והם טוענים שצריך לשלם אגרה ולהעביר את הרכב טסט בשביל להעביר בעלות!

מה נסגר איתם? מישהו שמבין יכול לכוון אותי מה לעשות?

כי יש כבר קונה וצריך להעביר בעלות בסוף שבוע, מה עושים?!

נ.ב הרכב הוא רכב אספנות

פורסם

בשרשור הדביק הזה:https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

כתוב מפורשות -

חשוב! העברת בעלות לרכב אספנות ללא טסט!!!

נחום קדמיאל, יו"ר המועדון מבקש להבהיר:

בבירור עם משרד התחבורה מסתבר שניתן להעביר בעלות לרכב המוגדר כרכב אספנות ובתנאי ששולמה אגרת רכב אספנות. אין צורך לעשות לרכב מבחן מעשי.

פורסם

אם לא הבנת אותי אז אני יחזור שוב..

דיברתי איתם! וזה מה שהם אמרו

הבעיה זה שכל מי שאני מכיר אומר שלא צריך שלרכב יהיה טסט בשביל להעביר בעלות!

עריכה קטנה..

אישפוז, עכשיו אני רואה את התגובה שלך, אז כל מה שיש לעשות זה לשלם אגרה ולהעביר בעלות.

פורסם

אביתר שים לב איפוא טעית

רכב אספנות יכול לבצע שינוי רישום בעלות ללא קשר לביצוע מבחן כשירות לתנועה כמו כן אין צורך לשלם את האגרה.

שינוי הבעלות אינו מבוצע במשרד הרישוי אלא בבנק הדואר!

אם אין בידי בעל הרכב רשיון בתוקף הרי שעליו לפנות למשרד הרישוי - לפני ביצוע העברת הבעלות בדואר ולקבל שם רשיון לחידוש, כמו כן יש לציין בפני הפקיד/ה שברצונכם להעביר בעלות במיידי ולכן עליו/ה לבטל את כל הביטולים, שכן לרכב אספנות שלא חודש רשיונו שנה ומעלה רשום במחשב שלא נתן לחדש רשיונו - מה שנקרא מבוטל.

וזה כל מה שנוגע למשרד הרישוי , פעל לפי ההנחיות הנ"ל והכל יסתדר, אם עדיין נתקלת בבעיה פנה אלי בה"פ, ברור לי מראש שהתענוג הזה יחסך ממני כי תסתדר

בהצלחה.

אירית

פורסם

הנוהל המסודר להעברת בעלות ברכב אספנות שאין לו רישוי תקף -

ניגשים למשרד הרישוי הקרוב למקום מגוריכם.

מבקשים מן הפקידה "ניירות" לשם העברת בעלות (מדגישים שמתכוונים לבצע העברת בעלות ושתבדוק שאין חסימות/מגבלות על כך)..

ניגשים לבנק הדואר ומבצעים העברת בעלות - ללא צורך בתשלום אגרת הרישוי (אלא אם מתכוונים לבצע "טסט").

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עכשיו בלבלתם אותי לגמרי :?

כי כבר ביטלתי את החסימה שהייתה כבר פעמיים וזה שוב חוזר..

תוך כמה זמן החסימה חוזרת?

אם נגיד אני מעביר בעלות בסוף השבוע הזה ואני הולך עכשיו לבטל שוב את החסימה במשרד הרישוי, שאני אעשה העברת בעלות בדואר לא תהיה בעיה?

פורסם

אביתר שלום

התנצלות על הבילבול, אישפוז ציטט משפט מדביק אודות המועדון שהוא שגוי, ויתוקן בהקדם

נא התייחס לתגובתו של ירון פרץ ושלי

תודה

• תוכן חדש...