Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי המועדון!!!!

בטח ידעתם או שמעתם על המפגש שהיה ב 9.9.06 באזור הצפון ליתר דיוק ברחבת הקאנטרי קלאב שבקרית מוצקין, כי הרי היו מספר חברים מהמרכז שנרשמו לתצוגת רכביהם.

ובכן הצפונים החנונים התיצבו רובם עם הרכבים וציפו לבואם של החברים מהמרכז , וציפו וציפו עד רגע

כתיבת מילים אלו מצפים ומי לא בא "מיכאל" והחברים מהמרכז חוץ משנים שכן הגיעו והידד להם!!!!!!!!

איזה מין מועדון אנחנו? חוסר שיתוף הפעולה מצד חברים מהמרכז ממש מביש. מה אנחנו מהצפון מצורעים? איפה הנהלת המועדון והפעילים שאמורים לדאוג לשיתוף פעולה בין האזורים? לא יפה! ממש נפגענו ולפי דעתי אני ממש מדבר בשם כל החברים מהצפון.

פורסם

תודה לך ולסניף הירושלמי. זה ממש לא מרגש "הבועה מהמרכז" אבל אני זוכר ימים שהמלחמה היתה בבועה ,והיה די נעים להם לקבל עידוד והשתתפות.כך שזה לא מנחם אבל בכל זאת תודה.......

פורסם

שלום לכולם ולחובבי האספנות בפרט

דבר ראשון , אל תעליב , קוראים לי מיכאל ואני כן הגעתי , ביחד עם "מימי" המיני הצהובה .

דורש התנצלות

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שנה טובה לכווווולם ולמיכאל במיוחד! אין צורך בהתנצלות כיאם שמתה לב ציינתי שאכן הגיעו שנים מהמרכז

והידד להם ! בכל אופן המון בריאות ושוב שנה טובה לכולם ולך אישית.

פורסם
שנה טובה לכווווולם ולמיכאל במיוחד! אין צורך בהתנצלות כיאם שמתה לב ציינתי שאכן הגיעו שנים מהמרכז

והידד להם ! בכל אופן המון בריאות ושוב שנה טובה לכולם ולך אישית.

שנייה לפני ראש השנה, יום כיפור ועשרת ימי תשובה, פשוט יותר קל להתנצל, זה לא יכאב לך, מאשר להצהיר שאין צורך בהתנצלות.

פורסם

פאנטומס רבק החרבת כינוי של המטוס הנערץ עלי

מה התלהמות הזאת?

האם חברי אגף צפון מגיעים בהמוניהם לאירועים במרכז?

מה היציאה הזאת?

אנחנו מגיעים ועוד איך, הרבה יותר מאשר אתם, אבל זה לא משנה, תרגיע, אנחנו מועדון אחד, שנת תשס"ז נהדרת לכולם, הרבה שנים טובות ומתוקות

אירית

פורסם

אמנם לא ביקרתי בצפון ביום ההשקה אך הייתי במפגש שבוע לפני כן והיה נחמד ביותר.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

אירית, היה גיבור סרט (בהמשכים) צרפתי ישן כזה, אם שכחת, ומשם אני חושב, שהוא לקח את הכינוי שלו, ולא מהמטוס. אגב סרט מדהים, למי ששכח (כמו כל הסרטים עם לואי דה פינס:-D ).

שנה טובה לכולנו! bee.gifbee.gifbee.gif

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי

זניח, בכל מקרה זה גם משחק מחשב.

הגבתי על הקביעה שלו לגבי המועדון שהיא קישקוש בלבן.

שנים טובות ומתוקות

אירית

פורסם

אני יודע! :-Dspider.gifcat3.gif

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...