Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 60K-הצעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חבר טוב מתחיל ללמוד השנה במכללה.

הוריו נתנו אור ירוק לרכישת רכב עד 60K גג

הסכום הזה הוא בתנאי שנתוני הרכב מצדיקים את המחיר (יד,ק"מ,מצב מכני/אחזקתי)

הכוונה היא גם להסתפק ברכב אופציונלי טוב במחיר של 50K או מתחת (מה טוב)

הכיוון הוא מכונית מיני (איביזה,306,206,פולו וכו')

לבחור אין דעה לגבי אוטומט/ידני והצהיר שאין לו בעיה עם רכב ידני-אז אני חותר לכיוון הידני.

חשובה אמינות! (לימודים קשים-אין זמן למוסכים)

לא חשובים ביצועים וכו'.

מנוע עד 1600 אם כי 1800 במכונית כדאית לא יפסל.

הרכב יעשה לפחות כ-60 ק"מ ביום לימודים.

מכוניות אופציונליות שכבר הוצעו עבורו:

-יאריס(לא מתלהב ממנה)

-איביזה

-206 (אמינות? מנועים?)

-פולו(ממש לא מתלהב)

מכוניות שעולות לי לראש:

-לאון (משפחתית בסגמנט אחר, אך מספיק קומפקטית לדעתי, ולא מרגישה כמו לאנטיס או פוקוס משפחתית)

-פיאט פונטו (ספייס? דעתכם?)

-פיאסטה (שנתונים אחרונים)

תמשיכו לזרוק הצעות ודעות לגבי המכוניות הנ"ל.

תודה

אמיר.

פורסם

פולו 16V 75 כ"ס ידנית לא תאכזב!

אמינה עד מאד לא רואה מוסך חוץ מטיפול טיימינג שעשינו לאחרונה

זולה מאד לאחזקה מבחינת דלק וזהו רכב ש2 אנשים נוסעים עליו

מאיצה מהר יחסית וגם נראית טוב בעיקר בגלל המגנז...

קצת לא יציבה במהירויות גדולות אבל בגדול שווה כל שקל

פורסם

לדעתי (ומנסיון) היאריס 2000-2002 ידני מתאימה לך.לחברך בול מכונית חסכונית, אמינה, זריזה.

יש לי אחת שנת 2002 במצב של נסיעה מחוץ לעיר במהירויות חוקיות עושה 21ק"מ לליטר בעיר משהו בסביבות ה16 - 18 לליטר הכל בנסיעה רגועה כמובן. למרות הכל נוחות נסיעה לא בשמים מרגיש עגלתי, כלומר אתה מרגיש כל בור טוב מאוד וכשהאוטו כבר נכנס למוסך חלפים יקרים יחסית.

לי יש אחת שנתיים והיא לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים סידרתיים.

בקיצור מומלץ בחום :)

פורסם

היאריס אכן נשמעת מעניינת..

אוראל, ה-HGT לא שמעתי עליה טובות.

תוכל אולי לפרט קצת על ה-HGT מבחינת מענה לדרישות?

פורסם

נתבקשתי לא לדבר על ELX ידנית.

אז HGT.

אל תצפה לנוחות נסיעה של 306 לדוגמא. היא נהדרת כל עוד הכביש לא משובש יותר מידי. המנוע מושך יפה מאוד, בכל זאת הרכב שוקל רק 1040 ק"ג.

צריכת דלק בנסיעה עירונית רגועה עומדת על 1:11. לדעתי סבבה. אני מצליח יפה מאוד לעמוד בהוצאות הדלק, גם עם צריכה נמוכה מזו.

לגבי אמינות. הדבר שהכי צריך להדאיג אותך זה הוריאטור. בסביבות ה 80,000 ק"מ צריך להחליף אותו. וזה בהנחה שהרכב עבר טיפולים לפחות בזמן המלצת היצרן.

בגדול, אם תטפל ברכב במקום שמכיר אותו, ולא "אצל דוד שלי", כמו שיצא לי לשמוע מרבים, אין לך מה לדאוג. הרכב אמין מאוד בהנחה שלא מזניחים אותו, יעידו על כך הרבה חבר'ה שאני מכיר אישית, גם חבר'ה מחו"ל.

ואין מה לדאוג מהרעש המדוזל בהנעה.

זהו אני חושב. אם יש לך עוד שאלות, אני אשמח לענות.

לגבי ה 206. אני לא מכיר את הרכב כ"כ מקרוב. אבל לחבר מהענף שלי, יש אחת, והוא לא מכיר את המילה תלונה לגבי הרכב (XS 90). האמת שגם אני מאוד נהנה להיות נוסע ברכב הזה. נוחות הנסיעה טובה מאוד, ולפי מה שאני רואה, כך גם צריכת הדלק.

!AWDSOME

• תוכן חדש...