Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה נגמר לי המלווה עוד חודש ואני מתחיל לחפש רכב. אני עושה קורס נהיגה מתקדמת שבוע הבא במסלולים ואני ישתתף בליגת ה MDC אז אני מחפש רכב עם ביצועים טובים.

הדרישות:

- ידני

- שנת 2000 או יותר

- בנזין

- התנהגות טובה

- לא רכב פוזה כמו ( A3,Golf וכו)

- לא צרפתי

על מה להתסכל? על מה אתם ממליצים?

אני עבדתי בשביל כל שקל של הכסף הזה אז אני רוצה את הרכב הכי טוב שאני יכול לקנות בסכום הזה.

פורסם

סיאט לאון 1.8 טורבו

שנת 2002 נכנסת לך בתקציב

כמו כן למרות שאמרת לו גולף

אתה יכול לחפש VR6 במחיר של 50 בערך אותו חזק מאד אבל קשה למצוא אותו עם ק"מ נמוך

או לחלופין רכב שאני מאד אוהב אבל קשה למציאה פולקסוואגן קורדו יש לך חודש אז תתחיל לחפש

2 הרכבים שציינתי האחרונים מתחת לשנת 2000

פורסם
לא כלכך

המחירון הוא 65 לדעתי

אבל תגרד עוד קצת ותמצא לאון טורבו 2002 טובה נראה לי פתרון מושלם

אפשר למצוא לאון טורבו שנת 2002 ב60 במצב לא רע

פורסם

אם 60,000 זה הסכום שהוקצב לקניה בלבד:

האופציות המהנות לנהיגה:

1) יאריס T ספורט

2) אלפא רומיאו 147 1.6

3) מיאטה NA במקרה ותתפשר בשנתון

האופציות הפחות מהנות לנהיגה:

1) ליאון 20VT

2) פולו GTI

3) VR6 1998

כל הנ"ל הן - גם אוטו חזק לנהג חדש (חוץ מהפולו) וגם התנהגות בינונית מינוס...

פורסם

כמו כן אני ממליץ בשבילך מכיוון שאתה נהג חדש אני מסיק שאתה גם צעיר ומכוניות כאלו דיי יקרות לאחזקה אפשר לקנות אוטו טוב וזריז שיהיה פחות יקר לאחזקה כלומר אפשר סיאט איביה 1.6 ידנית שזה מה שאני הייתי כנראה לוקח ובנוסף אמרת לא צרפתיות אבל 106 ראלי אוטו מצויון ביצועים טובים מאד אפילו ונוח לנהיגה מהנה ומספקת "כי החיים הם לא רק קו ישר" כמו כן האוטו הזה מאד מיוחד

אני ממש אוהב אותו וגם אם התקציב שלך שווה 2 מכוניות כאלו בערך הייתי שוקל לקנות אותו

שוב רכב זה מתחת לשנת 2000

פורסם

מיאטה NA לא נכנסת בתקציב (תיאורטית שנת 95 נכנסת אבל מחירי השוק מעט שונים מהמחירון...), מה גם שנהג חדש ישלם הרבה מאוד ביטוח....

אם יש אפשרות תקציבית להחזיק אחת כזו זו יכולה להיות תמורה מדהימה למחיר, הרכב ישן יחסית אבל זה רכב מאוד זול לאחזקה יחסית.

VR6 ממש לא מתנהגת טוב, בטח לא אם הוא רוצה להתחרות איתה ב MDC, זה רכב לקו ישר.

אני לא מבין מה ההתנגדות לצרפתיות, לדעתי בתקציב הזה הקליאו היא אופצייה טובה, אם כי מעט מסוכנת (מנוע חז, בסיס גלגלים קצר, זנב "נשכן" שמח וצוהל...).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש NA שנת 95 ביד 2.

57,000 ש"ח.

5 שנים זה לא נקרא לרדת קצת בשנתון זה קפיצת באנג'י בלי חבל

זהו רכב בין עוד מעט 12 שנה לא צחוק למרות שזה רודסטר עדיין לא משתלם

פורסם

אני לא רואה בשום מקום שרשמתי שזה "לרדת קצת בשנתון"...

אבל אתה צודק...

עדיף שיקנה ליאון טורבו.

גם יהנה מ"אמינות" של אוטו שנת 2002,

גם "ישב לו בדיוק" 180 כ"ס לגיל 17,

וגם הוא יוכל "לתקוף פניות"...

מה, לא?

פורסם

מה קשור "למרות שזה רודסטר"?

מיאטה נחשבת לאחת המכוניות הכי אמינות שיש, לא רק כרכב ספורט, אלא גם בהשוואה לכל רכב.

הרכב לא מסובך ולא יקר לאחזקה (חוץ מהביטוח).

לפותח השרשור - אם תחליט ללכת בכיוון תיכנס למועדון הרוסדטרים הישראלי,

http://www.roadster.co.il

אתה תמצא שם בית ותשובות להרבה שאלות שאתה תזדקק לדעת לפני קנייה כזו.

מיאטה בת 12 לא תהיה פחות אמינה מרכב רגיל בן 6 / 7 בהנחה שטופלה כראוי.

ו180 כ"ס לנהג צעיר וחדש זו דרך מאוד מהירה לשלוח אותו למפגש קרוב עם עץ, בד"כ (ואני מתנצל אם אני פוגע בפותח השרשור אשר לא פגשתי אותו מעולם ולא בדקתי את יכולותיו כנהג).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כרגע אני לא רוצה רודסטר.

האפשרות שאני אוהב פה זה איביזה טורבו אבל אולי זה רכב קצת חזק בשבילי לשלב מוקדם כל כך אני לא בטוח.

מה לגבי יאריס T ספורט?

פורסם

אלפא רומיאו 156 ידנית מנוע 2500סמק

שנת 99 יכולה להכנס לתקציב או שנת 2000 אם תמתח אותו קצת

מנהיגה קצרה שעשיתי עליה התרשמתי ממנה מאוד

כנראה ההנעה קדמית עם ההתנהגות הכי טובה שקיימת

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תוכן חדש...