Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 214/216

יגאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמחירי העלות של דגמי 98-99 הם ברצפה.

ואני באמת חשבתי שמדובר ברכב חביב, האם מישהו יכול להמליץ על האוטו?

האם יש איזה דרך להשוות את מחירי הטיפולים והבעיות שעלולות להיווצר ליפנית קטנטנה, או שמדובר יהיה בקריעת כיס של ממש?...

תודה.

פורסם
ראיתי שמחירי העלות של דגמי 98-99 הם ברצפה.

ואני באמת חשבתי שמדובר ברכב חביב, האם מישהו יכול להמליץ על האוטו?

האם יש איזה דרך להשוות את מחירי הטיפולים והבעיות שעלולות להיווצר ליפנית קטנטנה, או שמדובר יהיה בקריעת כיס של ממש?...

תודה.

רובר איננה יפנית אלה חברה בריטית שפשטה את הרגל

רובר 216 אם אני לא טועה עם מנוע של הונדה סיוויק 1.6 ידני או אוטומט

תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא בטוח

פורסם

אבל אין מספיק הפניות לתשובות חיוביות :lol:ועכשיו ברצינות: בצע חיפוש על הכינוי שלי או על "רובר", ותקבל הרבה מידע נוסף אפילו. תשתדל להתייחס רק לתגובות של בעלי רובר, ולא כאלה שלחבר שלהם היה או ששמעו מאחותם. קראתי את רוב ה- threads שהובאו כאן למעלה (חייב להודות שלא את כולם היכרתי). התגובות מאוששות את דעתי, לפיה רכב מטופל יהיה מציאה. לרכב שאינו מטופל במורשה כנראה שלא כדאי להתקרב, אבל אני לא מכיר כאלה מקרוב...

offtopic: אתם חושבים שלוי יצחק קורא את הפורום ולכן, לאור הביקוש המחודש לרכב המקסים הזה 8) , יבלום את הדרדרות המחיר שלו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

offtopic: אתם חושבים שלוי יצחק קורא את הפורום ולכן, לאור הביקוש המחודש לרכב המקסים הזה 8) , יבלום את הדרדרות המחיר שלו?

לא.

אבל מה שכן-הבחור צודק. אחת מטופלת באמת תיתן תמורה טובה לכסף. הבעיה היא למצוא אחת שטופלה לפי הוראות היצרן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

צריך לקחת בחשבון שהסחירות של הרכב מדשדשת עד לא קיימת

אתה לא תצליח למכור אותו, ואם תצליח זה בהפסד כספי גדול (ירידת ערך גבוהה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לי יש רובר 216SI משנת 96. זאת אחת המכוניות הכי נוחות ואמינות שהיו לי. זה באמת אחלה אוטו, ואני מוכר את זאת שיש לי בצ'ילה ורוצה לקנות אחת בארץ.

אזהרה: רובר זה כמו סאאב, במובן שזה אוטו לאנשים מיוחדים שמעריכים דברים מיוחדים.

המלצתי: קנה רובר, אבל רק אחרי שאני קונה כדי שיהיה לי קל למצוא אחת.

• תוכן חדש...