Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב מאוטו סנטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים !

אחרי שדנו בעבר על כל הסוחרי רכב וסיפורי נוכלות הרשו לי לרענן את זכרונכם וגם אולי לחדש לכם כמה דברים.

גם חברות טריד אין או מכירה מהגדולות בארץ נוהגות לטייח בדיקות רכב !!!

והפעם מסיפורי אוטו סנטר .

חברי היקר נכנס לקנות רכב 05' מחברת אוטו סנטר האמינה נציג החברה שלף לו רכב עם קמ' נמוך יחסית לשאר המלאי ובמקביל גם את הבדיקה של סניף קומפיוטסט (שנמצא באוטו סנטר) הרכב היה ממש חדש לפי הבדיקה פרט לבלמים (עובי רפידות וצלחות) ותיקוני צבע דלת נוסע הבחור התרשם מהרכב והבחין שהצמיגים האחוריים פגומים ומייד שלף לו נציג אוטו סנטר התחייבות להחלפה!

ככה יצא לא הבחור שמח ומאושר שפתאום רעש מוזר קיים בנסיעה ורעדות משונות מהמנוע. כמובן הרכב באחריות יצרן נכנס חברי למוסך מורשה עם הרכב החדש והשמור. נבדק הרכב אך אופס !!!!

בקומפיוטסט(סניף אוטו סנטר) לא הובחנו 3 תושבות קרועות+זרוע מייצב שבורה+מייסב גלגל רועש+נזילת מים+רעש מתיבת העברה שנגמר בהחלפתה .

אבל מה ? הבלמים תקינים !!!

לאחר שפנה חברי לחברת אוטו סנטר קיבל תשובה של מה אתה רוצה מאיתנו תפנה לקומפיוטסט שפנה לקומפיוטסט קיבל את התשובה הזאת : סניף קומפיוטסט(נס ציונה )מופעל על ידי אוטו סנטר ואין החברה אחראית לבד' שם היא סהכ' מספקת את הנייר לבד' לבעיות לפנות לאוטו סנטר הם הרי מכרו לך את הרכב .

בקיצור חברים איזה כיף לקנות רכב מיד שניה מאוטו סנטר !!!

ומי לדעתכם צריך לשאת באחריות?

בברכה !

KamiTech

פורסם

אם חברה מספקת את נייר הפירמה שלה לבדיקה, היא אחראית לתוצאות הבדיקה.

אין שום משמעות אחרת למסירת הנייר מעבר לכך שמבצע הבדיקה הוא מישהו מטעמה, וכך גם הוצגו הדברים בפני הלקוח (בדיקה של קומפיוטסט).

זה סוג המקרים שכדאי לא לחסוך בתשלום לעורך דין, וקיימת סבירות גבוהה שיקבל בחזרה גם את הכסף ששילם וגם את הוצאות עורך הדין.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
חברים יקרים !

אחרי שדנו בעבר על כל הסוחרי רכב וסיפורי נוכלות הרשו לי לרענן את זכרונכם וגם אולי לחדש לכם כמה דברים.

גם חברות טריד אין או מכירה מהגדולות בארץ נוהגות לטייח בדיקות רכב !!!

והפעם מסיפורי אוטו סנטר .

חברי היקר נכנס לקנות רכב 05' מחברת אוטו סנטר האמינה נציג החברה שלף לו רכב עם קמ' נמוך יחסית לשאר המלאי ובמקביל גם את הבדיקה של סניף קומפיוטסט (שנמצא באוטו סנטר) הרכב היה ממש חדש לפי הבדיקה פרט לבלמים (עובי רפידות וצלחות) ותיקוני צבע דלת נוסע הבחור התרשם מהרכב והבחין שהצמיגים האחוריים פגומים ומייד שלף לו נציג אוטו סנטר התחייבות להחלפה!

ככה יצא לא הבחור שמח ומאושר שפתאום רעש מוזר קיים בנסיעה ורעדות משונות מהמנוע. כמובן הרכב באחריות יצרן נכנס חברי למוסך מורשה עם הרכב החדש והשמור. נבדק הרכב אך אופס !!!!

בקומפיוטסט(סניף אוטו סנטר) לא הובחנו 3 תושבות קרועות+זרוע מייצב שבורה+מייסב גלגל רועש+נזילת מים+רעש מתיבת העברה שנגמר בהחלפתה .

אבל מה ? הבלמים תקינים !!!

לאחר שפנה חברי לחברת אוטו סנטר קיבל תשובה של מה אתה רוצה מאיתנו תפנה לקומפיוטסט שפנה לקומפיוטסט קיבל את התשובה הזאת : סניף קומפיוטסט(נס ציונה )מופעל על ידי אוטו סנטר ואין החברה אחראית לבד' שם היא סהכ' מספקת את הנייר לבד' לבעיות לפנות לאוטו סנטר הם הרי מכרו לך את הרכב .

בודקים שונים יתנו תוצאות שונות מכאן ששאלה עיקרית היא מה ההסכם עם אוטו דיל

האם רק לגבי הבדיקה שלהם או גם לגבי בדיקה חיצונית לפני הקניה ולאחר הרכישה (שהרי אם עשית לפני אזי יש לך נייר ביד ויכול להחליט כיצד לפעול)

אם עמדו בהסכם אזי טענתך היא להטעיה והשאלה אם ביכולתך להוכיח זאת

יחד עם זאת כמדומני שחלה עלעהם חובת הגילוי הנאות שמכון הבדיקה מופעל עלידם!

לקומפיוטסט יש אחריות לענין הבדיקה עליה חתומים , אך לא לענין המכירה

אם קופיוטסט מופעל על ידי אוטודיל והדבר מוסתר מהקונים ובמיוחד שהתוצאות מפוברקות - מומלץ פניה לאחת מתוכניות הטלויזיה

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם
אחר שפנה חברי לחברת אוטו סנטר קיבל תשובה של מה אתה רוצה מאיתנו תפנה לקומפיוטסט שפנה לקומפיוטסט קיבל את התשובה הזאת : סניף קומפיוטסט(נס ציונה )מופעל על ידי אוטו סנטר ואין החברה אחראית לבד' שם היא סהכ' מספקת את הנייר לבד' לבעיות לפנות לאוטו סנטר הם הרי מכרו לך את הרכב .

אם חברך יוכל לקבל את התשובה הזאת של קומפיוטסט בכתב, יש כמה עיתונאים שישמחו לעשות בזה שימוש מושכל.

גם אם אין בכתב, אפשר אולי לפנות לתקשורת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אורפז אתה מחפיש בטעות חברה הגונה למדי,פותח השירשור מדבר על אוטו סנטר לא על אוטו דיל שכן ההבדל שמיים וארץ בין 2 החברות...

פורסם
אורפז אתה מחפיש בטעות חברה הגונה למדי,פותח השירשור מדבר על אוטו סנטר לא על אוטו דיל שכן ההבדל שמיים וארץ בין 2 החברות...

----------------------

()-:

היכן הכפשתי?!

בשרשור אחר שאלתי ע"מ לקבל חוות דעת מאלו המכירים את המגרש

בשרשור זה התיחסתי לשאלת האחריות ששאל פותח השרשור

חפש בנרות ולא תמצא שום דעה שלי כזו או אחרת על מגרש זה או אחר - פשוט כי אין לי , לא מכיר , למעט אחד שהיתי אצלו בחולון וזה הספיק לי ע"מ להתרחק מסוחרים!

פורסם

נ.ב

איזו מהשתיים נחשבת לטובה ואמינה

צינת שיש הבדל שמיים וארץ אך לא צינת מי הטובה מהשתים

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא יחצ"ן של אוטו סנטר, אבל יש לי נסיון איתם. קניתי דרכם את הוולוו שלי לפני כשנה, השירות היה אדיב, לקחתי את הרכב גם לבדיקה משלי והליקויים המעטים בטופס הבדיקה תוקנו על ידם + טיפול תקופתי על חשבונם ואחריות לשנה (שתודה לאל עברה בלי שום תקלה). גם אחי קנה דרכם את הרכב שלו (פורד מונדאו 2005 ) והיה מרוצה מהשירות ומהרכב (משאבת דלק שהלכה לו תוקנה במסגרת שנת האחריות). ברור, שתמיד ישנם מקרים כאלו או אחרים של לקוחות לא מרוצים, אני לא חושב שזה יכול להעיד על הכלל. ואגב, החברה היא חלק מקבוצת " מאיר" של שחר - קז וממש אי אפשר להשוות אותה לכל מיני סוחרים חאפרים.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...