Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוכש רכב אספנות שיעמוד הרבה זמן, יש לי רשיונות וכו', הרכב ללא טסט והוא חונה מתחת לבנין בחנייה של העיריה. הרכב ללא מנוע, כלומר דרוש שיפוץ שאין לי כרגע אמצעים לבצע.

שתי שאלות:

1. האם אני צריך להפקיד רשיונות או מספיק לשלם אותם מבלי שהרכב יעבור טסט,הרי הוא לא זז.
  2. מה החוק, כמה זמן הוא יכול לעמוד ללא תזוזה, הרכב לאחר פחחות וצבע ,ברשיונות אספנות ועל לוחיות הרישוי לא, והוא יעמוד נקי ולא מוזנח.

אנא עזרתכם,תודה

פורסם

תשובות לשאלות:

1. אם הרכב רשום כאספנות, אין שום צורך בהפקדת רשיונות, בתשלום אגרות או בכל פעולה אחרת. ביום שתרצה להחזיר אותו לכביש גש לסניף של משרד הרישוי ותוציא רשיונות חדשים לטסט הבא (רק זכור שזו פעולה שרק הבעלים הרשום של הרכב יכול לבצע, או עם ת"ז שלו).
  2. לגבי עצם העמידה בחניה ציבורית של העיריה - זה תלוי בשכנים שלך, ובחוק המקומי במקום שאתה גר. מספיק ששכן אחד יתעצבן שאתה תופס מקום חניה, והוא "ילשין" לעיריה. בת"א הם ידביקו לשמשה אזהרה, ואחרי זמן נוסף הם יכולים לגרור את הרכב לגריטה.
    בקיצור - זה פתרון בעייתי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי תודה על התשובות כלומר ממה שאני מבין הוא יכול לעמוד ללא תזוזה,הרשיונות אצלי ,וכשארצה לעלות איתו על הכביש אני יצטרך לשלם,את כל הטסטים שלא נעשו מדי חצי שנה?

או ח"פ וזהו.

לגבי מתחת לבית להחנות אותו ,אני יעזר בשכן ויזיז אותו בדחיפה פעם ב ממקום למקום.,מה לעשות,חוץ מזה שהוא יהיה נקי מקווה שלא יהיו בעיות.

פורסם
קובי תודה על התשובות כלומר ממה שאני מבין הוא יכול לעמוד ללא תזוזה,הרשיונות אצלי ,וכשארצה לעלות איתו על הכביש אני יצטרך לשלם,את כל הטסטים שלא נעשו מדי חצי שנה?

או ח"פ וזהו.

לא צריך לשלם שום אגרות "אחורה", אלא רק את האגרה לטסט הקרוב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם הרכב יעמוד נקי ולא מוזנח, או לחילופין מכוסה בכיסוי טוב - רוב הסיכויים שהוא לא ינקר עיניים לשכנים.

בכל מקרה - הייתי ממליץ לך דווקא כן להתקין עליו לוחיות אספנות. לדעתי יש לזה השפעה פסיכולוגית חיובית על אלו שעלולים לחשוב שמדובר בגרוטאה.

• תוכן חדש...