Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנו כבוד, או... NO RESPECT!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתייחס לתופעה (ישראלית?) כואבת, בעקבות תמונה שפורסמה היום מהמפגש תחת נושא "השקת קבוצת וולו"

קודם כל אני רוצה לקוות כי הבחור שיושב על הרכב ומניח עליו בקבוק הוא בעל הרכב...

אני אישית חושב כי רכב חונה ברחוב הוא אינו ספסל רחוב, ובטח לא רכב אספנות!

לי אישית מתכווצת הבטן כשאני לא מספיק לעצור את המתדלק\ת מלהניח את מכסה הדלק על הרכב...

מה דעתכם? אני מגזים? משהו אצלי לא בסדר? או שיש עוד כאלו שמסכימים איתי?

האם מישהו ראה תופעה דומה בתערוכות רכב בארה"ב או במערב אירופה? או אפילו ברחובות שם?

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=69604

פורסם

אם אתה מתדלק בתדלוק עצמי איפה אתה שם את מכסה הדלק?

כמובן שאני נגד הפיכת מכוניות לספסלים ואני ממש שונא כאשר מתיישבים לי על הרכב ויוצא ומתפרע על אותו אדם.

אבל מה זה כבר יכול לעשות לרכב כששמים את מכסה הדלק על הפח? אולי אני לא מודע למשהו?

פורסם

המצב בארץ הוא כזה שאין מודעות ובכלל לאף אחד לא איכפת,לא איכפת שהושקעו אלפי שקלים,זמן,אהבה,הובי....כאילו זה מעניין משהו....

בפועל אם יש לך רכב כזה ואין לך חניה פרטית, חבל"ז כמו שאומרים.

אני אישית את הרכב שלי מאותה סיבה בדיוק לא מחנה לייד ספסלים,פחי אשפה,מכוניות עם וו גרירה,סביבות של ערסים ועוד.

בקיצור, המצב עגום.

פורסם
לי אישית מתכווצת הבטן כשאני לא מספיק לעצור את המתדלק\ת מלהניח את מכסה הדלק על הרכב...

עד עכשיו אני חושב על המתדלק המסכן מסד"ש שהתחיל לגמגם בגללי (פשוט היה לו נורא דחוף לסיים איתי ב2 בלילה מה שגרם לו לשפוך כמות נכבדה של דלק על הצבע החדש...)

:evil:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

בסובארו, לא כולם יודעים... כאשר פותחים את הדלת הקטנה של מילוי הדלק. יש בצד הפנימי מתקן מיוחד להעמיד עליו את מכסה הדלק... בחיי מי שלא מאמין שיבדוק לבד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אין ספק אילו דברים משגעים !

לפני כמה שבועות , עצרתי לתדלק בתחנה ליד בייתי , יצאתי מהאוטו, פתחתי את פקק המילוי ובעודי מניח את הפקק על המשאבה , דחף המתדלק - לבד , ובלי לשאול אותי את צינור התדלוק היישר לתוך פח הרכב במקום לתוך פתח המילוי , הוא פיספס בכ-3 ס"מ ,הוא נורא הצטער ואמר שזה בטעות :x, רציתי להרוג אותו , לא רק שאני עומד בתדלוק עצמי , אני לא ביקשתי עזרה מאף אחד !.

עכשיו יש לי סימן קטן על האיטלקיה הסקסית שלי.

שלא נדבר שהצבע (היה) חדש לגמריי.

אסף.

פורסם
בסובארו, לא כולם יודעים... כאשר פותחים את הדלת הקטנה של מילוי הדלק. יש בצד הפנימי מתקן מיוחד להעמיד עליו את מכסה הדלק... בחיי מי שלא מאמין שיבדוק לבד-רן

ברוב המכוניות יש, בכל אחת הוא מתכונן באופן שונה, לדוגמא ב bmw יש מעין פין שנכנס בחריץ בדלת של מיכל הדלק.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם
מה דעתכם? אני מגזים? משהו אצלי לא בסדר? או שיש עוד כאלו שמסכימים איתי?

ממש לא מגזים! יש לאנשים פה חוצפה ברמות שקשה להבין! :x

אתן דוגמה, וסליחה מראש על הקללות, פשוט בכל פעם שאני נזכר בזה אני מתעצבן מחדש:

יום אחד נסעתי עם הרכב של אבא שלי לקניון לקנות דבר מה. לא מדובר ברכב אקזוטי כלשהו - סתם פולקסווגן בורה. אלא שלא זאת בלבד שהנהג (אני) פדאנט ביותר בכל מה שקשור לרכב, אפילו אם הוא לא אישית שלו אלא של אבא, הרכב גם יצא רק שבוע קודם מצביעה כוללת (בעקבות שיפוצים בבניין הסמוך במהלכם ניתז עליו טיט והדרך היחידה להוריד אותו היתה ע"י שיוף וצביעה מחדש... כמובן על חשבון הקבלן :???: ).

אז ככה אני יוצא לי מהקניון ומגיע לרכב של אבא שחנה בחניון, ומגלה שתי פרחות מטומטמות יושבות על הכנף הקדמית, וכאילו כדי לעצבן אותי עוד יותר אחת מהן גם מניחה את התיק שלה שמעוטר בניטים על מכסה המנוע.

אני מתקרב ובשארית כוחותיי מחזיק את עצמי לא לעשות דבר שאצטער עליו בהמשך. פניתי לשתי הבהמות ושאלתי אם הרכב הזה נראה להן כמו ספסל שהן יושבות עליו ככה. בתגובה, אחת מהן עונה לי בשאלה מה אני חושב את עצמי ואפשר לחשוב שיש לי יגואר שאני ככה מתעצבן. כאילו שאם זאת היתה יגואר אז היא לא היתה עושה את זה. חתיכת נבלה בת נבלה :evil:

אה, וכמובן, אם זאת לא יגואר, הרי שמותר להשחית אותה, נכון?

בקיצור, אנשים גועליים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
במילה אחת - חינוך

בשתיים - אין חינוך

פשוט כך! החינוך שחלק (לא קטן) מההורים בישראל מוסר לילדיו גובל בהפקרות ורשלנות!

המכוניות הן רק חלק קטן ממי שסובל ויסבול מהמחדלים הזאטוטים בעתיד.

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם
פשוט כך! החינוך שחלק (לא קטן) מההורים בישראל מוסר לילדיו גובל בהפקרות ורשלנות!

המכוניות הן רק חלק קטן ממי שסובל ויסבול מהמחדלים הזאטוטים בעתיד.

אני מצטער לאכזב, אבל גם "דור הנפילים" של מועדון ה-5 לא בדיוק חף מפשע.

כן, גם הזקנים לא תמיד מבינים למה להישען על/להיכנס ל/לשבת על מכונית שאינה שלהם זה לא בסדר.

הפתרון? מעבר למקום מפגש מרווח יותר, חניה ב"ח" (או "ם", או כל צורה שתרצו :razz: ) וחיבלול.

רק כך נוכל לבוא עם המכוניות ולהיות שקטים שאף אחד לא יבחן את עמידות הצבע וחוזק בולמי הזעזועים של יקירתנו.

זו הסיבה שבינתיים אני מגיע למפגש רק במכונית מודרנית וחונה ברחוב. לא כיף לעמוד ליד הביאנקי כל המפגש

ולוודא שאף אחד לא הורס צבע שנשמר (כמעט :razz: ) בלי שריטה 25 שנה. הרבה יותר כיף להסתובב בין המכוניות,

ואח"כ לשבת לקפה ושיחה עם החברים על ענייני הא ודא (ליברמן).

ואני רק חושב על הסיוט שיהיה להגיע לשם עם ויני :shock:

פלא שאני מורח את סיום השיפוץ? :wink:

• תוכן חדש...