Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מישהו יודע , האם ניתן - כבעל אזרחות כפולה (אירופית) - להביא מכונית על שמי ממדינה באירופה לעבור איתה את המכס וליסוע איתה בכבישי ארצנו בלי צורך לגיירה כהלכה?

אח"כ ניתן לחזור עם האוטו לארץ המקור ולהחליף אותה שם בדגם חדש יותר.

אודה על תשובה מלומדת :lol: ....

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם

תייר יכול להכניס רכב לתקופה של עד חצי שנה ללא "גיור" ואחר כך בתנאים מסוימים ניתן להעריך או להוציא אותו מהארץ

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תייר יכול גם למכור את רכבו בארץ, כאשר על הרכב חלים תנאים מסוימים ואת זאת ניתן לגלות באתר משרד התחבורה, אבל: כאזרח ישראלי בעל אזרחות נוספת עליך לצאת ולהכנס בשערי הארץ עם הדרכון הישראלי בלבד, כך שנראה לי שכול הענין לא מעשי. מה שכן, אתה יכול "לבקש" (...) מקרוב משפחה בחו"ל להכנס עם ריכבו לארץ ולמכור לך אותו כתייר המוכר כאן (ראה התנאים למעלה).

פורסם
תייר יכול גם למכור את רכבו בארץ
ולראיה נצפתה לא מזמן פרארי 360, גויה, (אם אני לא טועה) למכירה בארץ

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אבל עדיין כל גיור של רכב מחוייב במיסוי.

לעומת זאת רכב של תייר אינו מחוייב בו עד תקופה מסויימת.

ואגב, אנשי המס במדינה לא מטומטמים כך שגם אם תגיע עם הדרכון הזר שלך, מהר מאוד יעלו על התרגיל שעשית, אם לא מיידית, והדבר יעלה הרבה כסף, חוץ מהעובדה שמדובר בעבירה.

לא מומלץ.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

אזרח ישראלי יכול להכניס רכב עם מס' זר ללא תשלום המיסים החלים לתקופה של עד 4 חודשים ובלבד שהוא שהה בחו"ל לפחות שנה לפני הבאת הרכב לארץ.

לאחר ארבעה חודשים חובה להוציא את הרכ במהארץ גם אם בעליו נשאר בארץ.

יש להפקיד ערבות בנקאית בגובה המיסים החלים על הרכב למשך תקופת השהות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
(פרטים)

אם יש לך תשובה לאם אפשר להכנס עם רכב זר לארץ

("כבעל אזרחות אירופאית")1000% בדוק...(או הכוונה טובה)

אז בבקשה תחזיר לי מענה -

עם מס טלפון או כל דרך שאני יוכל לשוחח איתך ואתה תפוצה בהתאם....

פורסם

נניח ויש לך גרוטאה ממטינה לשיפוץ ואיזה חבר מביא לך את אותו רכב במצב חדש אפשר להחליף מרכב וכ"ל ולשלוח את הגרוטאה

חזרה לחול ואתה נשאר עם רכב כשר בארץ או שהמוכסים בודקים את הסחורה ביציאה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לא להחליף מרכב משופץ על השילדה המקורית בלי שום זיוף

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

קודם כל, ה"תרגיל" שאתה מציע אפשרי רק במכוניות עם שילדה נפרדת, כי אחרת תצטרך "לדפוק מספרים", וזו עבירה פלילית של זיוף.

גם אם תעשה את זה ברכב עם שילדה נפרדת - כלומר שתחליף רק את ה"בודי" - אולי לא תעבור על עבירת זיוף, אבל בהחלט תבצע עבירת מירמה מול המכס. ייבאת לארץ בודי חדש מבלי ששילמת עליו מיסים, ובעברית פשוטה - עברת על החוק.

לסיכום - הפורום הזה נגד המלצות פומביות על עבירות. תעשה מה שאתה רוצה אצלך בשקט, אבל אל תציע את זה כאן.

קובי

מנהל הפורום.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

:shock:

תייר יכול להביא כל מכונית לארץ ולמכור אותה - והיא תוכל להישאר פה?

• תוכן חדש...