Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע ברכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ;

יש לי רכב אספנות מסוג סאאב V4 אם מנוע פורד ושאלתי האם אני יכול להתקין במקום המנוע המקורי מנוע

אחר של פורד או חברה אחרת והכל בגדר החוק בלי קומבינות ,מה התקנה במשרד הרישוי אומרת בסוגיה זו?

פורסם

המשתמש "מועדון סאאב" (אורן קפניס) ישמח לענות לשאלתך אם תפנה אליו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פעם ראשונה שהפורום הזה לא מתיחס לשאלה רצינית ואפילו מעניינת ?
שלום שי,

ראשית, יש איזו נימה של תוקפנות צינית בהתייחסויות שלך - למשל: "לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות". ובכן, אף אחד לא חייב לך כלום, והנימה הזו לא ממש מעודדת לענות. כנראה שאם לא קיבלת תשובה עד היום, השאלה ששאלת פחות "מעניינת" את אנשי הפורום ממה שחשבת, גם היא הכי מעניינת בעולם עבורך.

יש שני הבטים אפשריים לשאלה:

1. טכנית - האם אפשר לדחוף לסאאב שלך מנוע שונה מה-V4: לשאלה הזו יכול לענות באופן רציני רק מישהו שמכיר טוב את המכוניות האלו, וכנראה שכרגע אין כאן כזה. המליצו לך כבר על אורן קיפניס, ואני מוסיף גם את דויד נמרי להמלצה.
  2. חוקית - הנושא נדוש כאן בעבר פעמים רבות, וחיפוש קטן היה נותן לך הרבה תשובות. בקיצור - החלפת מנוע לסוג לא מקורי אינה מאושרת ע"י משרד התחבורה. הם מאשרים לפעמים הגדלות נפח, והיה מקרה חריג בו הם אישרו מנוע שונה, בגלל שהמקורי היה כשלון חרוץ (RO80).

עד כאן.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שלום גם לך

ראשית הנימה היחידה של התוקפנות נשמעת בהודאה שלך ולא שלי ,אצלי זה היה בהומור וחבל שאן לך כזה ושנית עניתה לי על התשובה שרציתי מבחינה חוקית.

עוד דבר גם אם תחפש ממש טוב כמוני לא תמצא תשובה בפורום,וכשאתה זורק מישהו לחפש בים השטויות שנרשם פה לפחות תוודה לפני שיש תשובה.

פורסם
שלום גם לך

ראשית הנימה היחידה של התוקפנות נשמעת בהודאה שלך ולא שלי ,אצלי זה היה בהומור וחבל שאן לך כזה ושנית עניתה לי על התשובה שרציתי מבחינה חוקית.

תבדוק טוב טוב את הדבר הזה שיש לך ושאתה קורא לו בטעות הומור. ההודעה שלך הייתה צינית וסרקסטית אבל רחוקה מהומור. זו לא הדרך להצטרף לקהילה ולקבל עזרה בעתיד. ההודעה הנוכחית שלך בכלל תוקפנית ומכוערת.

עוד דבר גם אם תחפש ממש טוב כמוני לא תמצא תשובה בפורום,וכשאתה זורק מישהו לחפש בים השטויות שנרשם פה לפחות תוודה לפני שיש תשובה.
ים שטויות? אם זו הגישה שלך אתה מוזמן בחום לא לטבול בים הזה יותר את רגליך המלכותיות.

ורק לשם ההבהרה, את האמור לעיל אני כותב כמשתמש מן השורה. אינני אחראי בפורום זה ואין לי שום יד בניהולו. אני סתם לא סובל פוצים עם אטיטוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...