Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

את עייני משכה המודעה הבאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HARLEY-DAVIDSON-3-4-HELMET-DIAMOND-ICE-SIZE-S_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6749QQihZ012QQitemZ220024008011QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

מישהו יודע על מניעה או בעייה כלשהי ברכישת קסדה, במכס, בדואר, או במקום אחר? או שניתן להציע ההצעה ולנסות? הגיגים, מחשבות, הצעות, ותגובות יתקבלו בברכה, מהמנוסים ברכישות באתר-תודה רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הי

את עייני משכה המודעה הבאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HARLEY-DAVIDSON-3-4-HELMET-DIAMOND-ICE-SIZE-S_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6749QQihZ012QQitemZ220024008011QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

מישהו יודע על מניעה או בעייה כלשהי ברכישת קסדה, במכס, בדואר, או במקום אחר? או שניתן להציע ההצעה ולנסות? הגיגים, מחשבות, הצעות, ותגובות יתקבלו בברכה, מהמנוסים ברכישות באתר-תודה רן

רן - ראשית זהו מוכר עם מעט פידבקים, שנית אינך יודע מהו הרזרב של המוצר, שלישית תיצור עימו קשר בטרם הרכישה היות והוא ציין שהמכירה היא בתוך ארה"ב בלבד.

מעבר לכך אם תזדקק לעזרה אתה יודע למי לפנות....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ביקשת הגיגים, אז הנה תרומתי הצנועה -

הקסדה חייבת להשלח כשהיא ארוזה היטב!

קסדה שקיבלה מכות עלולה לפתח סדקים מיקרוניים שברגע האמת עלולים לגרום לה להכשל.

וודא עם המוכר שהוא אורז אותה טוב 8).

מוטי

פורסם

קניתי את הקסדה הזאת באיביי, בכמחצית המחיר שהיא נמכרת בארץ.

תוסיף למחיר משלוח ב USPS global express שזה כ $55 , ועוד מע"מ. אין מכס על קסדות כלל.

לי שלחו את הקסדה באריזה המקורית שלה + קרטון נוסף להגנה מעל, וזה הגיע ללא שריטה תוך 4 ימים.

נמרוד

פורסם

הגגים? הנה מה שאני חושב, וטוב היה אם רוב הרוכבים היו חושבים כמוני...

זה לא קסדת חצי אלא חצי קסדה... OK? עכשיו, עדיין בא לך לינסוע עם חצי קסדה?

(אני יודע שזו 3/4, אבל ניחא...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא יודע אם זה עוזר לך,אבל המוכר סירב לשלוח לישראל,סתם בדקתי.
אנטישמי? או סתם שונא יהודים?...יש כמה כמוהו, בכל מקרה היבוא לארץ מתיקר בגלל המשלוח... אני אולי אנסה לשלוח לארה"ב ולהביא ידנית -תודה-רן

פורסם

אני לא חושב שיש לו בעיה עם ישראל,הוא ציין לארה"ב בלבד.

האמת שהיה לי מקרה לא נעים בסגנון שאתה מתאר,מוכר פרו פלסטיני מאנגליה סירב לשלוח ספיציפית לישראל,הוא אמר לי שהוא לא מוכן לשלוח לישראל,אבל אם אני אתן לו כתובת בפלסטין הוא ישלח... מיותר לציין ששלחתי תלונה לאיביי.

פורסם

Most (US) Ebayers dont like to sell product to buyers in african/middle eastern countries, mostly due to the Nigerian Check scams....its out of control.

If you realy want the helmet, buy it !....I'll give you my address and I'll ship it to you...my zip is 76208......I assume you can pay the shipping by paypal

Joe

פורסם
Most (US) Ebayers dont like to sell product to buyers in african/middle eastern countries, mostly due to the Nigerian Check scams....its out of control.

If you realy want the helmet, buy it !....I'll give you my address and I'll ship it to you...my zip is 76208......I assume you can pay the shipping by paypal

Joe

תודה רבה ידידי, מחירה של הקסדה עלה מעבר למה שהתכוונתי לשלם בכל מקרה, אבל נכנותך לעזור מרגשת מאוד, אני ממשיך לעקוב אחרי פריטים מעניינים בנושא, עד למציאת העיסקה והקסדה המושלמת לטעמי...המון תודה בכל מקרה על הנכונות.

רד ידידי, צודק וכל מילה בדבר בטיחות הקסדה חצובה בסלע. אכן קסדות החצי אינן בטוחות כלל ורוכבים רבים מסכנים עצמם במודע ושלא במודע. קסדות ה-3/4 בטוחה אך במקצת ממנה, עדיין אינה נותנת הגנה מושלמת, אבל מי כן? לא הייתי מעז לרכב על אופנוע אחר ללא קסדה שלמה, ואני מקפיד גם בימי הקיץ לרכב עם מעיל (דינז אבולושן) כפפות (קיץ חורף) ונעליים גבוהות. העניין הוא שבנסיעה על הווספה במהירויות עירוניות, קסדת 3/4 נותנת פשרה טובה בין בטיחות לנוחות ופוזה. קסדה איכותית מבית טוב תיתן גם הגנה ראויה לראש (אגב אישתי טוענת שיש לי ראש אבן).

רכיבה על אופנוע קטנוע מסוכנת מעצם היותה וכל רכיבה כזו היא בבחינת סיכון מחושב - ו...הימור, בין אם נירצה בכך או לא. אני מקווה שלא ניצטרך להעמיד את התאוריה שלנו למבחן אמת... סעו בזהירות-רן

פורסם

במהירות 30 תוך כדי סיבוב קבלתי פנצ'ר.

אני והנוסע שמאחורי נפלנו

בגלל המהירות האיטית אפילו לא נמרחנו ולא נשרטנו

אבל שברתי כתף והושבתתי למספר חודשים.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו הסיבוב הזה היה בכביש מהיר במהירות 80.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במהירות 80 יכול להיות שהיית משתפשף בכביש רקלפעמים גם המיגון לא עוזר..חוץ מזה כנס למכון כושר תתאמן...ודחוף כי מי שנופל ב30 קמ"ש ופורק את הכתף ...חלש מאוד ...יאללה לאימונים...

• תוכן חדש...