Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי שאלה על אספנות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים יקרים!!!

יש לי שאלה..פשוט אני רוצה לקנות חיפושית מודל 81...אם זה אוטו מותר לנסוע בלילה???

אוטו זה עוד לא אספנות.....

אם אקנה אוטו כבר אספנות נכון אסור לנסוע בלילה..??

בבקשה תשובה מהר.תודה רבה...

פורסם

* אסור לרכב אספנות לנוע בדרך בין השעות 7 - 9 בבוקר בימים א' עד ה', למעט חגים.

* מותר לנוע גם בשעות אלו בימי שישי, שבת, חג וחול-המועד.

* ערבי חג שאינם חלים בימי שישי נחשבים כיום חול רגיל, ולכן הגבלת השעות הנ"ל חלה בהם.

עוד מידע על רכב אספנות תוכל למצוא כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

עכשיו אצלי ברור...

אבל אוטו עוד לא אספנות...חיפושית מודל 81...עוד לא אספנות..אז מותר לנסוע בלילה כרגיל...???

פורסם
עכשיו אצלי ברור...

אבל אוטו עוד לא אספנות...חיפושית מודל 81...עוד לא אספנות..אז מותר לנסוע בלילה כרגיל...???

רק אים אתה מדליק אורות....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
רק אים אתה מדליק אורות....

ובזהירות...צחוק בצד....רכב אספנות לצורך העניין משנת 1976 ומטה והוכרז כזה ברשיונות, מעל לשנה זו ינוע כרכב רגיל לכל דבר, בהגבלות החוקיות לרכב בגילו ובכפוף לחוקי התעבורה והתנועה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עכשיו אצלי ברור...

רק אם יש לה רדיו.

פורסם

טוב - סיכום ונעילה של השירשור המוזר הזה:

רכב שאינו אספנות - אין שום הגבלת נסיעה ביום, בלילה, בשרב ובגשם. זה נכון גם אם הרכב הוא מודל 1948 אבל לא עבר לסטאטוס "אספנות".

רכב אספנות - ההגבלות המקובלות - 7-9 בבוקר וכו'.

אין שום הגבלות נסיעה בלילה, לא לרכב אספנות ולא לרכב רגיל.

את כל המידע הרלוונטי אפשר היה לקרוא כאן.

ננעל.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...