Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חזרתי, מוזיאון מרצדס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מדהים!

קומפלקס נהדר ומרשים, מראה את התפתחות החברה החל מהמנועים הראשונים (האמת המוצג הראשוני זה דוקא סוס) ועד העתיד. המבנה עצמו בנוי כמעין ספירלה כשככל שיורדים בה מתקדמים בשנים. המוזיאון מספר את סיפור יצרן הרכב מראשיתו כשבאמצע ישנם אולמות גם לפי נוסעים, כמו למשל "נסיעות" או רכבים ייעודיים. כל היפייפיות נמצאות שם כולל רכבים של כמה מחברי הפורום. היפיפייה שלי מככבת שם באופן מוחלט! אני ספרתי 3 כאלה לאורך הקומות. את הראשונה מ-1984, את האיבו II על מסלול המירוצים ועוד אחת שתלויה בין שמיים וארץ בסוף. טוב ברור כי היא הכי יפה ;)

 

סמוך למסלול המירוצים עליו מופיעות מכוניות המירוץ של החברה ישנו סימולטור המדמה נהיגה במכוניות המירוץ לאורך השנים. אתה לא נוהג אלא רק מחזיק את ההגה ומרגיש איך זה. האמת לא יודע איך נהגי מירוץ נוהגים ככה אבל זה פשוט מפחיד לנסוע במהירויות האלה.

 

בקומה התחתונה יש את החנות (יקרה להחריד) ותצוגה על הטכנולוגיה שזה כבר ההווה והעתיד. אני קיבלתי הרצאת סולו (כי אף אחד אחר לא בא) על הטכנולוגיה כולל ישיבה במחשב העל.. אהה כלומר ברכב הניסוי של הS קלאסס החדש. מחשבי הרכב מופשטים מכל שאר החלקים מוצגים שם וזה פשוט מדהים מה שיש שם. העתיד טומן בחובו מערכת היגוי מחווטת בעזרת סטיק! טוף, כדי להתרגל כנראה שבהתחלה יהיה משהו דמוי הגה, אבל נגמרו הימים של לסובב את ההגה עד הסוף שמאלה/ימינה.

את מי שזה מעניין, הS גארד המשוריינת ברמה הכי גבוהה (יש 7 נדמה לי) יכולה לספוג פיצוץ של שני רימוני יד מתחתיה. בצמוד למוזיאון, המעבר דרך קומת החנות יש מסעדה, SLR, מאייבך ו... אולם התצוגה הראשי שלהם. 3 קומות לפי רמות של כל דגמי החברה. המחירים שלמי שמעוניין כחצי מאשר בארץ.

 

יש סיור גם במפעל (החל מספטמבר גם באנגלית) בקו הייצור של המנוע של הA והB קלאס. מרשים!

 

אני הלכתי גם למוסך המרכזי במפעל איפה שמזמינים חלפים שם יש עוד כל מיני מוצרים במחיר יותר שפוי מחנות המוזיאון.

 

לסיכום היה מצויין ובהמשך אני אנסה להעלות תמונות.

 

נ.ב

דבר נוסף ששמעתי בסוף, למבנה אין מדרגות חירום והדרך שבא הם השיגו אישור ממכבי האש הוא מערכת פינוי עשן בבניין שיוצרת מעין טורנדו של רוח במרכז המבנה שמוציא את כל העשן דרך התקרה. מעניין.

 

חובה לכל חובב מרצדס!

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

  • אחראי פורום
פורסם

אם אני לא טועה, בשטוטגרט ממוקם גם מפעל הייצור של מרצדס.

היו סיורים מאורגנים בתוך פס הייצור.

עברו 10 שנים ואני זוכר כל רגע משם, היה מדהים!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המוזיאון החדש נפתח לפני כחודשיים שלושה בלבד.

 

 

המוזיאון סמוך לאצטדיון הכדורגל של שטוטגארט, ביקרנו שם ביוני האחרון לאחר שNSU טרפן בנקרסולם הסתיים.

הנה תמונות שאני צילמתי שם לפני שנתיים (עוד תמונות יש בחתימה שלי)

 

שירשור ראשון.

 

שירשור שני.

כרמל טוכמן

 

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
המוזיאון החדש נפתח לפני כחודשיים שלושה בלבד.

 

 

המוזיאון סמוך לאצטדיון הכדורגל של שטוטגארט, ביקרנו שם ביוני האחרון לאחר שNSU טרפן בנקרסולם הסתיים.

טוב אנשים, כל המרצדסים האלה גרמו לי להתבלבל בשרשור... אז התמונות כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59887

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

×
×
  • תוכן חדש...