Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 128/יוגו/זאסטבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חזרתי היום מבירת יוגוסלביה לשעבר וסרביה כיום - בלגרד.

פשוט לא יאמן לחובבי אספנות כמונו.

99 אחוז מהעם נוסע בנגזרות שונות של פיאט 128, לה יש לי חיבה רבה (שירתה אותי בנאמנות לאורך שירותי הצבאי וגם אח"כ בלימודים).

הרכב הנפוץ ביותר הוא היוגו, מעיין פיאט 128 הצ'בק, וכן זאסטבה 128 בגרסת ה-3 קופסאות הקלאסית.

לנוסעים בכבישי בלגרד, נדמה כי חזרו במנהרת הזמן 30 שנה אחורה, תחושה הנקטעת לאור גיפי מרצדס ופורשה של המאפיונרים/המתעשרים החדשים של העיר.

HPIM0909.JPG

HPIM0911.JPG

HPIM0912.JPG

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

ה 128 שיובאה לארץ ב 82' הגיעה מיוגוסלבייה,רק שהרוכשים לא ידעו על כך,ולאחר שהתפוצצה הפרשה חלה חובת רישום ארץ הייצור ברישיון הרכב.

בשנת 79' חצינו את כל אירופה עם 128 1300 שכורה,יופי של מכונית.

פורסם

הפיאט שלי נראתה בדיוק כך...

ה 128 שיובאה לארץ ב 82' הגיעה מיוגוסלבייה,רק שהרוכשים לא ידעו על כך,ולאחר שהתפוצצה הפרשה חלה חובת רישום ארץ הייצור ברישיון הרכב.

בשנת 79' חצינו את כל אירופה עם 128 1300 שכורה,יופי של מכונית.

פיאט 128 1.jpg

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

• תוכן חדש...