Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבינים באמרקאיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לקנות רכב אולסמוביל קטלס סופרים

מודל 82 רציתי לדעת לגבי הרכב למי שמבין על אחזקה

זמינות חלפים [יכול להיות שיש בעיה בגיר]

וקצת רשמים למי שיש

פורסם

קטלס סופרים באותן השנים עם הנעה אחורית (יוצרה עד 88).

איזה מנוע ? V6 או V8 ?

מה הנפח ? 3800 או 4300 או 5000 ?

קופה או סדאן ?

גיר: אוטומט 3 הילוכים או 3 הילוכים + אוברדרייב ? מיקום ליד ההגה או ברצפה.

לוח שעונים: ראלי (עם מד טורים ומד לחץ שמן) או רגיל (ללא מד טורים).

אין בעייה להשיג חלקים, לא בארץ ולא בארה"ב, מדובר ברכב הכי נמכר בארה"ב בתחילת שנות ה-80, משתף מכלולים עם פונטיאק גרנד-פרי, ביואיק ריגל ושברולט מונטה קרלו מאותן שנים.

חלקי פנים וקוסמטיקה ניתן למצוא באיביי (דש בורד, סמלים, דיפונים, שטיחים, שעונים ועוד).

חלקי פח ניתן למצוא באיביי ואפילו חדש מ-GM

הרכב שלי לפחות מאוד אמין, למעט סטרטר שנשבר תודות לבור של מע"צ, שום תקלה.

אל תצפה לרכב חסכוני (מיכל המילוי מאחורי המספר האחורי) וגם הטיפולים לא זולים (חלקי AC DELCO לא זולים ותכפיל במספר הצילינדרים לפלגים).

אוטו כיפי עם נסיעה חלקה, אחיזת כביש של האמריקאיות של פעם (כמו בספינה), הגה כמו מרגרינה, ואבזור מרשים גם בימינו (ח"ח, נ"מ, כסא חשמלי, בקרת שיוט).

סדאן:

Cutlass1_Small.jpg

קופה:

82cutfl.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הרכב נקרא דגם ברוגהם או משהו כזה

4דלתות מה שמוזר חלונות אחוריים לא נפתחים רק הכנפונים

נפתחים חשמלית

מנוע 3800

גיר בהגה

תדלוק במספר

יש נזילה בגיר מה קורה עם חלפים מסוג זה?

מחירים בשמיים?

או נורמליים

מנוע וכו יש להשיג?

אשמח לשמוע עוד אנפורמציה

פורסם

תשאל את דימה (V8_וחצי)- יש לו שבי, שלדעתי די "אח" של האוטו הזה, ויתקנו אותי, אם אני טועה. יש עוד כאלה, שעומדים, אולי אפילו שווה ליקנות אחד שלם בגרושים לחלקים, אם אין בעיית מקום להעמידו.

שים תמונה ספציפית- ראיתי לא מזמן אולדסמוביל 4 דלתות עומדת איפשהו, אולי כזאת? -אני אישית- רק קופה,לא אוהב את הדגמים האלו עם 4 דלתות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...