Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני נוסע לצרפת [פריז והסביבה ] לשבוע ימים בסוכות.

אני מתענין ומחפש מקומות ,וכתובות ,או טלפונים של אנשים בצרפת העוסקים בתחום רכב האספנות.

אני מעונין לקנות מיספר חלקים לרנו 15 שלי שאני משפץ.

אים יש למישהוא אינפורמציה או טיפים אקבל בשמחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני,

בלי קשר לאספנות, בתקופה של סוכות מתקיימת תערוכת המכוניות (החדשות) הדו-שנתית של פריז.

אני מתכוון לנסוע ולבקר בתערוכה.

נראה לי שזה עשוי לעניין גם אותך.

פורסם

אמנם לא בצרפת, אבל כדאי לקפוץ ל VETERAMA במנהיים גרמניה- סוף השבוע השני של אוקטובר.

ארבע שעות באוטוסטרדה מפריז ואתה שם...(במהירות ממוצעת של 150 קמ"ש).

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

וגם למילוז (Mulhouse), למוזיאון בוגאטי.

http://www.culturespaces.com/en/schlumpf/

ובפריז עצמה, כמה מטרים משער הנצחון נמצא אוסף נחמד של מכוניות רנו מכל השנים, בסוכנות רנו בשאנז אליזה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

1.בני הספל -הייתי בסוכנות רנו בשאנז אליזה לפני כמה חודשים -יש שם תצוגה מענינת של

רכבי פורמולה 1 של רנו-אבל נאמר לי שהתצוגה של רכבים קלאסיים לא קיימת כבר מספר שנים.

2.ישנה כנראה תצוגה של רכבים קלאסיים ב "לה דה פאנס" שקובי מילוא המליץ עליה אבל לא הספקתי לבקר בה.

עוד המלצות בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=111372

בני ל תעשה חיים

NIR .Y

פורסם

בסוכנות רנו בשאנז אליזה יש (נכון לשבוע שעבר) קאטר שבו אחת משופצת יפה ועוד כמה מוצגים - אבל לא יותר מדי מעניינים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רז, אם בני יפקיד כמה אלפי ש"ח כערבות לכך שהוא חוזר כעבור זמן קצוב מהטיול וגם מביא מתנות, אז תאופשר לו היציאה מהארץ?.

(את הערבות ניתן להפקיד אצלי).

ולבני, נסיעה טובה ושים לב שהצרה הגדולה בצרפת היא שיש בה הרבה צרפתים כי זאת ארץ יפה ופריז תמיד יפה, תוססת ומתחדשת לצד הישן והעתיק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אין צורך. הדרכון שלו הוחרם ונמצא אצלי.

הוצאנו צו איסור יציאה מהארץ נגד אחיו, למקרה שיחליט לצאת בזהות בדויה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום לכולם ולכול האוהבים אותי [חלק אוהבים אותי צף במרק] :shock: .

אירית אל דאגה!!! את רז אני מוציע מועד הורים וכאשר אני אסיים איתו יהיה לו קול של זמר מסורס!!!

רפי רוצה מתנות! איין בעיה אני יודע בדיוק למה הוא זקוק ,רפי אני קונה לך פלשגצול [מרים מנועים]

אם שלט ולמה? כי שלך כבר נפל מימזמן ולא תיצטרך להרים אותו יותר יש מנוף אבל אים שלט והשלט אצל אישתך ניראה אותך גבר.

אגב רפי אני צרפתי ושפת האם שלי צרפתית ואני כמו דג במים!!!

תודה לכול המברכים

בני ל "הנחס של הפורום"

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...