Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלחמת העולם השלישית מתחילה עוד שעה :twisted: :twisted: :twisted::smilecolr

BMW עם גירסת ה 320 החדשה, מול סיאט עם הלאון החדשה (אלפא במדרון ... )

במסלול ארוך ומהיר, תהיה מלחמה, יהיה אקשן, הטוב (סיאט) ינצח.

שידור ישיר היום א' 03-09-2006 ביורוספורט ב 16:00 וב17:15 מי שיכול - חובה לראות

ליאור

305586--320-238.jpg

305615--320-240.jpg

305659--320-240.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כבר מראש היה ידוע וברור שלב.מ.וו כמכוניות הנעה אחורית יהיה יתרון אדיר בזינוק ובכלל במסלול הזה , לקח משנה שעברה .

יורג מולר ואלקס זאנארדי ברחו קדימה עם צמד החיות הלבנות כאילו אין מחר . האיטלקי היה צמוד לגרמני עד שנגמר לו קצת או שיבל הוראות לא להלחיץ . בב.מ.וו הכל יכול להיות .

הקרב של המרוץ היה בין הסיאט של ג'נה לבין הב.מ.וו מספר-1 של אלוף ה-WTCC פרילוקס , כשהספרדי בסוף מסיים רביעי לפני האנגלי .

שלישי וללא סכנה מסויימת סיים איבן מולר הצרפתי של סיאט .

התקרית הקבועה כמעט של הסדרה הזו ארעה מעט אחרי הזינוק כאשר טרקיני הגיע לחול , מעט באשמתו ומעט בעזרת הב.מ.וו של פרילוקס - לטעמי תאונת מרוצים , שיכלו להמנע ממנה .

ארוע מוזר היה בזינוק כאשר ריקרד ריידל , סיאט , שבק חיים על קו הזינוק ופתח דלת בכדי לסמן שהוא תקוע ואז בדיוק החליטו להזניק את המרוץ - ביזארי ומסוכן .

ותשאלו איפה אלפא-רומיאו ...גם אני שואל .

דובי

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ואל לשכוח את מרוץ 2.

נתחיל בזה שהדייהו ניצחה :shock:

אבל הכי מעצבן היה לראות את זנרדי מופרש מהמרוץ בגלל פגיעה של איבן מולר.

להערכתי מולר היה צריך להענש אבל מצד שני גם זנרדי אשם בכך שלמרות היותו קדמי יותר, הוא סגר דלת בצורה כזאת שפגיעה בו תוציא אותו החוצה ואכם כך קרה.

ותמיד מרגש לראות איך הוא הולך (למרות תמיכה מחוייבת המציאות).

למי שלא מכיר את הסיפור, 2 רגליו של אלכס זנרדי נקטעו בתאונת מרוץ לפני ארבע שנים (דובי?) במרוץ אובאלי בגרמניה של סידרת הקארט האמריקאית.

זנרדי חזר לאחר שיקום מדהים שנבע אך ורק מנחישות שלו והבטחה לחזור למסלול המרוצים.

שנתיים אחרי התאונה הוא עלה לנהוג במסלול הגרמני בו הוא נפצע כשהמטרה היא לסיים את מספר ההקפות שנותרו מהמרוץ ההוא.

שנה לאחר מיכן הצטרף אל ה- WTCC כשלרשותו ב.מ.וו המותאמת למצבו.

הבלימה נעשית ברגליים (ללא רגש כמובן כיוון שמדובר בפרוטזות), הגז והקלאץ' נעשים ידנית בעזרת מתקן מיוחד.

ככל הזכור לי יש לו ניצחון אחד ומספר פודיומים ב- WTCC.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

לא כתבתי עדיין על המרוץ השני כיהייתי עסוק בלנגב את הקיא מאיבן מולר .

מצטער , אנשים יכולים להסתכל על זה שזו תאונת מרוצים קלאסית - 2 מכוניות נכנסות לפנייה , אחת נמצאת יותר מחצי אוטו פנימה , נוצר מגע והופ...מכונית אחת בחוץ .

אני לא רואה את זה ככה .

אמנם זנרדי היה חיצוני ומולר פנימי אבל עדיין למרות הבלימה של זנרדי , ורואים את אורות הברקס היטב , איבן מולר הכניס את עצמו לחלון קטן שלא היה בו הכי מקום ל-2 מכוניות ובנוסף הוא ידע מה הולך לקרות וגם ידע שמי שיפסיד מזה זה רק זנרדי כי הוא חיצוני ויעוף החוצה עם התנופה שלו .

מולר השתמש בטקטיקה הזו פעמים רבות בשנתיים האחרונות באליפות אנגליה בטורינג-קארס BTCC וגם שם קיבל ביקורות קשות על הנהיגה הזו .

אני מסכים שמותר שיהיה מעט מגע , אבל ראבאק לא בכוונה ובמודע לתוצאות .

חיפשתי קטע וידאו או תמונות של הארוע אבל לא מצאתי , אז אם יש למישהו אשמח שיעלו את זה לפה !!

מי שאשם בזה הוא איירטון סנה אגב שהיה הראשון למיטב ידיעתי שעשה את זה בכוונה לאלאן פרוסט , ואם אני טועה אשמח לתקן .

וזאת למרות שאני מאד מעריץ את סנה !!!

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...