Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה, התנצלות והבטחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הרב גיליון יולי-אוגוסט של האבטומוביל מתעכב מעט.

אני מתנצל בפני כל חברי מועדון החמש, המנויים על כתב העת מכח חברותם במועדון, ובפני כל המנויים העצמאיים של כתב העת (שחלקם בוודאי גולש כאן).

אני מקווה ומאמין (וכמעט בוודאות גם מבטיח) שבתוך שבועיים-שלושה, ועוד לפני ראש השנה, יצא הגיליון לאור ויופץ לכל מנוייו.

שבת שלום וימים טובים,

איל פלד

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

איל

אחרי הביקור האחרון שלי אצלך, אני בכלל המום איך אתה מצליח לדחוס את נפח הפעילות שלך ב-24 שעות, ועדיין מצליח לעמוד בכל המשימות והמטלות! אני לפחות אמתין בקוצר רוח להופעת הגליון בהצלחה בכל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אה, עכשיו הבנתי, למה היום בבוקר הוצאתי מתיבה רק את הדף הנלווה- כבר חששתי, שגנבו לי! הרגעת אותי!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי

אנ שמחה שאתה רגוע, כי אני לא רוצה לבזבז זמן על להרגיע אותך במפגשישי... אבל אני מבקשת להתייחס למה שכינית "הדף הנלווה" - "הקלאסיקון" אשר שוקדת עליו הרבה מאד מזכירת העמותה - סמדר.

זו המטלה שלה ויכול להיות שלכאורה זה נראה אוליי סתם דף עם כיתובים, אולם לא מעט זמן והרבה סבלנות הוא צורך, ומהרגע שמכינים את הטיוטא ועד להפקתו הוא משתנה מליון פעם, הדרישה להכיל ב 4 עמודיו את הכל, כאשר חלק מהתכנים מגיעים יום לפני הוצאתו ואז לעמד את הכל מחדש, לעמוד ביעדים ובזמנים שנקבעו וזאת כמובן לצד הדברים השוטפים הרבים האחרים.

אירית

פורסם

בתוספת להודעת ההתנצלות של איל הריני להבהיר שהאחריות ל"אבטומוביל" לטוב ולרע היא גם עלי ולכן ה"מניות" שלי בעיכוב הנוכחי הן שוות ואולי גם עולות על אלו של איל.

לכן ההתנצלות היא גם (ואולי בעיקר) ממני.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...